دوستان سلام.
مشکلی دارم که اگر بنده رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
من میخوام سرویس 16 مگ رو بگیرم که متاسفانه به خاطر SNR ضعیف نمیشه.
تا الآن سرویسم 3 مگ بود با SNR 12 که مشکلی نبود، اما با اومدن سرویس های جدید و نیاز به سرویس 16 مگابیت، باید سیگنال رو تقویت میکردم و این کارو انجام دادم.
به این صورت که یه کابل روکش دار رو به صورت مستقیم از سیم اصلی مخابرات به مودم وصل کردم و سیم کشی اصلی خونه رو هم ازش قطع کردم، چون شدیدا نویز مینداخت و نهایتا مودم رو هم به صورت موقت عوض کردم.
نتیجه این شد که با این کارا، SNR به 33 افزایش پیدا کرد(با اتصال مودم به سیم اصلی، SNR میشه 36 که بعد از سیم کشی میاد روی 33 که قابل قبوله)، اما بازم برای سرویس 16 مگ ضعیف حساب میشه، چون روی 12 مگ SNR میاد روی 12!
خلاصه سرتون رو درد نیارم، دنبال یه راهی هستم که سیگنال رو تقویت کنم، به نظرتون چه کاری میشه انجام داد؟
من پیش خودم گفتم به شرکت هم میگم، اونا هم حتما یه بررسی ای انجام میدن توی مخابرات و سیگنال رو تقویت میکنن "اگر بشه"، ولی بعد از صحبت با شرکت، میگن چیزی برای این کار وجود نداره و مشکل از زیرساخت و اینا هست، در حالی که من یادمه سال ها پیش برای تقویت سیگنال از سمت خود مخابرات تغییراتی انجام دادن و اینجا هم دوستان اشاره کردن یه کارایی میشه کرد.
حالا من موندم در درجه اول اسم این کاری که انجام میدن چیه؟ که من بهشون بگم بلکه قبول کنن یکم دستکاری کنن شاید بهتر شد!
فاصله من هم از خونه تا مرکز مخابرات بر اساس گوگل مپ 1200 متر هست، در حالی که خودشون میگن 1700 متر برای ما ثبت شده!
ولی کلا فاصله تا مرکز مخابراتی خیلی کمه، سر کوچمونه!
حالا من موندم چیکار کنم 16 مگ رو بتونم بگیرم، واقعا خیلی بده پولش رو بدی، اما نتونی استفاده کنی!
چون به خاطر حجم مجبورم حتما و حتما 16 مگ بگیرم.
آها، اینو هم میدونم که میشه سیم خودم رو به پست داخل کوچه وصل کنم، اما مشکل اینجاست که پست دوره از خونه و باید از چندتا خونه رد بشه که موندم این رد کردن سیم رو چجوری انجام بدم.
ضمن اینکه میترسم دست بزنم یه چیزی خراب بشه حالا بیا و درستش کن!
حالا اگر شما دوستان لطفی کنید و بنده رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
من چیزایی که در ذهن دارم اینا هست.
در درجه اول به مخابرات مراجعه میکنم ببینم حاضر هستن بیان برام سیم بکشن یا حداقل تست کنن، هزینش رو هم میدم.
اگر انجام دادن و بهتر شد که خوب هیچی، حله.
اما اگر اونا هم گفتن همینه که هست، سعی میکنم نصاب مخابرات رو پیدا کنم و با گل و شیرینی(!) بیارمش ببینیم میشه کاری انجام داد یا نه.
نهایتا اگر اینم نشد و شرکت هم حاضر نبود کاری انجام بده، خط رو برخلاف میل خودم جمع آوری میکنم و از جای دیگه سرویس میگیرم، شاید فرجی شد!
اما اگر با شرکت جدید هم همین مشکل بود، تیر آخرم اینه که یه مودم با چیپ broadcom بگیرم، بلکه اتصال با SNR پایین پایدار باشه.
ببخشید خیلی طولانی شد، اگر نظر یا پیشنهادی دارید، خیلی ممنون میشم بگید.
اسم اون کاری که توی مخابرات انجام میدن برای بهبود SNR رو هم لطفا بگید که خیلی نیازمندش هستم.
خیلی ممنون از همگی.