تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 754 اولاول ... 52452502542548549550551552553554555556562602652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان سلام.
    مشکلی دارم که اگر بنده رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
    من میخوام سرویس 16 مگ رو بگیرم که متاسفانه به خاطر SNR ضعیف نمیشه.
    تا الآن سرویسم 3 مگ بود با SNR 12 که مشکلی نبود، اما با اومدن سرویس های جدید و نیاز به سرویس 16 مگابیت، باید سیگنال رو تقویت میکردم و این کارو انجام دادم.
    به این صورت که یه کابل روکش دار رو به صورت مستقیم از سیم اصلی مخابرات به مودم وصل کردم و سیم کشی اصلی خونه رو هم ازش قطع کردم، چون شدیدا نویز مینداخت و نهایتا مودم رو هم به صورت موقت عوض کردم.
    نتیجه این شد که با این کارا، SNR به 33 افزایش پیدا کرد(با اتصال مودم به سیم اصلی، SNR میشه 36 که بعد از سیم کشی میاد روی 33 که قابل قبوله)، اما بازم برای سرویس 16 مگ ضعیف حساب میشه، چون روی 12 مگ SNR میاد روی 12!
    خلاصه سرتون رو درد نیارم، دنبال یه راهی هستم که سیگنال رو تقویت کنم، به نظرتون چه کاری میشه انجام داد؟
    من پیش خودم گفتم به شرکت هم میگم، اونا هم حتما یه بررسی ای انجام میدن توی مخابرات و سیگنال رو تقویت میکنن "اگر بشه"، ولی بعد از صحبت با شرکت، میگن چیزی برای این کار وجود نداره و مشکل از زیرساخت و اینا هست، در حالی که من یادمه سال ها پیش برای تقویت سیگنال از سمت خود مخابرات تغییراتی انجام دادن و اینجا هم دوستان اشاره کردن یه کارایی میشه کرد.
    حالا من موندم در درجه اول اسم این کاری که انجام میدن چیه؟ که من بهشون بگم بلکه قبول کنن یکم دستکاری کنن شاید بهتر شد!
    فاصله من هم از خونه تا مرکز مخابرات بر اساس گوگل مپ 1200 متر هست، در حالی که خودشون میگن 1700 متر برای ما ثبت شده!
    ولی کلا فاصله تا مرکز مخابراتی خیلی کمه، سر کوچمونه!
    حالا من موندم چیکار کنم 16 مگ رو بتونم بگیرم، واقعا خیلی بده پولش رو بدی، اما نتونی استفاده کنی!
    چون به خاطر حجم مجبورم حتما و حتما 16 مگ بگیرم.
    آها، اینو هم میدونم که میشه سیم خودم رو به پست داخل کوچه وصل کنم، اما مشکل اینجاست که پست دوره از خونه و باید از چندتا خونه رد بشه که موندم این رد کردن سیم رو چجوری انجام بدم.
    ضمن اینکه میترسم دست بزنم یه چیزی خراب بشه حالا بیا و درستش کن!
    حالا اگر شما دوستان لطفی کنید و بنده رو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
    من چیزایی که در ذهن دارم اینا هست.
    در درجه اول به مخابرات مراجعه میکنم ببینم حاضر هستن بیان برام سیم بکشن یا حداقل تست کنن، هزینش رو هم میدم.
    اگر انجام دادن و بهتر شد که خوب هیچی، حله.
    اما اگر اونا هم گفتن همینه که هست، سعی میکنم نصاب مخابرات رو پیدا کنم و با گل و شیرینی(!) بیارمش ببینیم میشه کاری انجام داد یا نه.
    نهایتا اگر اینم نشد و شرکت هم حاضر نبود کاری انجام بده، خط رو برخلاف میل خودم جمع آوری میکنم و از جای دیگه سرویس میگیرم، شاید فرجی شد!
    اما اگر با شرکت جدید هم همین مشکل بود، تیر آخرم اینه که یه مودم با چیپ broadcom بگیرم، بلکه اتصال با SNR پایین پایدار باشه.
    ببخشید خیلی طولانی شد، اگر نظر یا پیشنهادی دارید، خیلی ممنون میشم بگید.
    اسم اون کاری که توی مخابرات انجام میدن برای بهبود SNR رو هم لطفا بگید که خیلی نیازمندش هستم.
    خیلی ممنون از همگی.

2. این کاربر از Baby.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

اما اگر اونا هم گفتن همینه که هست، سعی میکنم نصاب مخابرات رو پیدا کنم و با گل و شیرینی(!) بیارمش ببینیم میشه کاری انجام داد یا نه
    شما فقط همین کار رو انجام بده.من خودمم هم همین کار رو کردم.معمولا بری دم مرکز مخابراتی منطقتون این نصابها رو میبینی که اکثرا با یک وانتی که توش یک نردبونه مشخص هستند.اگر از پست تو کوچه بیاد برات مستقیم کابل بکشه تا پشت مودمت خوب باز کمی اوضاع بهتر میشه

البته همون اول قبل از اینکه کابل رو تا پشت مودمت توی خونه بیاره مودمت رو بیار تو کوچه دم پست مخابراتی و تست کن ببین نویزت بهتر میشه یا نه تا اگر تغییری نداشت الکی هزینه نکنی.

یک راه دیگه هم هستش که کار زیاد داره و فقط روی چند مدل مودم خاص جواب میده که این مودمها هم بسیار کمیاب و تقریبا نایاب هستند که اگر خواستی بعدا برات توضیح می دم

ضمن اینکه خوش به حالت کیفیت کابل کشی از مرکز مخابرالتی تا خونتون خیلی خوبه.فاصله من تا مرکز مخابراتی طبق گوگل 750 متر هستش اما فاصله ثبت شده در مودم 1.5 کیلومتر یعنی دقیقا دو برابر فاصله واقعی هستش.

این هم به خاطر سیستم بد کابل گذاری مخابراتی کشور ما هستش.
    Last edited by david-ebi; 08-12-2017 at 15:12.

4. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

[QUOTE=hassan-mm;9023892]
    فاصلمون تا مخابرات کمتر از 300 متره
    مشکل از کجاست به نظرتون؟
    مودم یا سیم کشی؟
    اگه سیم کشی باشه چجوری باید حل کرد؟
    شما فاصلت تا مرکز مخابراتی کمتر از 300 متره؟
    اما مودمت داره نشون میده 2.3 کیلومتر فاصله داری

این یعنی اینکه کیفیت کابل گذاری بین شما و مرکز مخابراتیتون افتضاحه.

این فقط در ایران پیدا مسشه که یکی فاصلش تا مرکز مخابراتی کمتر از 300 متر باشه و عدد attenuation برابر 32.5 باشه که میشه2.3 کیلومتر

اما یک احتمال قوی دیگه هم قبل از اینکه مخابرات رو متهم کنیم وجود داره.اونم اینکه کیفیت سیم کشی داخلی شما خیلی خیلی بد باشه.

بنابراین شما مودم رو ببر و سر خط هم چک کن ببین اوضاع بهتر میشه یا نه.
    Last edited by david-ebi; 08-12-2017 at 15:29.

6. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

من فاصلم با مرکز مخابراتی بر اساس گوگل مپ 1/7 کیلومتر هست! حالا از مشخصات مودم مشخص میشه چقدر فاصله دارم؟ اگر مشخصات مودم فاصله بیشتر نشون میده راهی داره که کاهش پیدا کنه؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستانی که میخوان بدونند فاصله شون چقدره برن سایت زیر عدد میرایی امواج رو وارد کنند بهشون فاصله تقریبی رو میده

از طرفی طول سیمی که از مرکز تا خونه کشیده شده مهم هست نه فاصله،چون مخابرات که طبق گوگل مپ که سیم رو نکشیده،طبق اصول خودشون سیم ها رو زیر زمین جاگذاری میکنند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 3 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

دوستانی که میخوان بدونند فاصله شون چقدره برن سایت زیر عدد میرایی امواج رو وارد کنند بهشون فاصله تقریبی رو میده

از طرفی طول سیمی که از مرکز تا خونه کشیده شده مهم هست نه فاصله،چون مخابرات که طبق گوگل مپ که سیم رو نکشیده،طبق اصول خودشون سیم ها رو زیر زمین جاگذاری میکنند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این سایت اطلاعاتش دقیق نیست خط من تا 14 مگابیت ساپورت میکنه ولی این سایت زده حداکثر سرعتی که میتونم بگیرم 7 مگابیت هست

11. 2 کاربر از iman2919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

این سایت اطلاعاتش دقیق نیست خط من تا 14 مگابیت ساپورت میکنه ولی این سایت زده حداکثر سرعتی که میتونم بگیرم 7 مگابیت هست

درست خیلی دقیق تخمین نمیزنه ولی خب بیشتر مواقع درست درمیاد

الان مودم شما تخمینش اشتباهه به نظر من

چون به ازای هر 1 مگ افزایش نویز 3 واحد زیاد میشه یعنی الان نویز شما که 14 هست و پهنا روی 9 مگ و 14 مگ که مودم تخمین زده دقیق نیست چون نویز اینطوری میاد روی 0

منم مودمم تخمین میزنه از 18 مگ تخمین زده تا 21 مگ ولی 16 مگ رو به زور میکشه

این سایت هم برای من 18 مگ میزنه ولی در عمل کشش نداره خط من

یک سایت دیگه هم هست که یادم نیست آدرسش چی بود
    Last edited by محمد7966; 08-12-2017 at 19:30.

13. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من فاصلم با مرکز مخابراتی بر اساس گوگل مپ 1/7 کیلومتر هست! حالا از مشخصات مودم مشخص میشه چقدر فاصله دارم؟ اگر مشخصات مودم فاصله بیشتر نشون میده راهی داره که کاهش پیدا کنه؟

شما طبق مشخصات مودمت فاصله ات تا مرکز مخابراتی 3.2 کیلومتر هستش.

برای اینکه دوستان خودشون فاصلشون تا مرکز مخابراتی بر اساس چیزی که در مودمشون ثبت شده رو به دست بیارن عدد جلوی عبارتی که توش کلمه attenuation هست رو تقسیم بر 13.8 بکنند اونوقت عدد به دست اومده میشه فاصلشون تا مرکز مخابراتی(به کیلومتر) بر اساس مودمشون.

اگر مشخصات مودم فاصله بیشتر نشون میده راهی داره که کاهش پیدا کنه؟
    هیچ راهی جز تغییر خونتون نیست

البته گاهی اوقات با تغییر سیم کشی داخلی منزل و اتصال مستقیم مودم به کابل ورودی مخابرات که جلوی در خونه ها معمولا هست با مقداری بهبود در عدد atteunation مواجه میشیم.
    برای اینکار باید از کابل با کیفیت مخابراتی استفاده کنید.
    Last edited by david-ebi; 08-12-2017 at 20:08.

15. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

شما فقط همین کار رو انجام بده.من خودمم هم همین کار رو کردم.معمولا بری دم مرکز مخابراتی منطقتون این نصابها رو میبینی که اکثرا با یک وانتی که توش یک نردبونه مشخص هستند.اگر از پست تو کوچه بیاد برات مستقیم کابل بکشه تا پشت مودمت خوب باز کمی اوضاع بهتر میشه
    دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم بابت پاسختون.
    حتما و حتما پیگیر سیم کشی و تست از پست میشم، انشالله که جواب بده، البته تا حدود 15 روز دیگه به دلیل گرفتاری خیلی زیاد باید با این وضع ادامه بدم بعدش حتما اقدام میکنم.
    در مورد مودم هم که فرمودید اگر حوصلش رو داشته باشید و بتونید بگید که دیگه خیلی لطف میکنید، چون من هر راهی باشه میرم تا حتما بالاترین سرعت ممکن رو دریافت کنم، و مهمتر از اون وقتی به یه چیزی گیر بدم و بخوام درستش کنم تا تهش میرم! و مهمتر از همه اینا، به احتمال 99% باید یه مودم بگیرم، چون مودم فعلی یه مقدار بازی در میاره و SNR رو هم 2-3 واحد کاهش میده نسبت به یه مودم دیگه که تست کردم، پس چه بهتر که یه مودمی بگیرم که بیشتر به کارم بیاد.
    بازم ممنون و سپاسگزارم.

ضمنا دوستان در مورد اون مسئله تغییرات از داخل مخابرات ظاهرا شرکت ارائه دهنده اینترنت هیچکاره هست و وقتی بهم گفتن نمیشه کاری کرد یه جورایی درست گفتن، اما نه کاملا، چون خود مخابرات میتونه با دستکاری تچهیزات(هنوزم نفهمیدم اسمش چیه!) سیگنال رو بهبود ببخشه، باید اگر بشه رو این موردم اقدام کنم ببینم چی میشه، ولی چشمم اصلا آب نمیخوره، چون تشنش نیست!
    کلا اینجا اگر آشنا داشته باشی همه چی حله، نداشته باشی هم باید...
    ببینیم چی میشه، امیدوارم بتونم سرعت شیرین 16 مگابیت رو تجربه کنم(!!).

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم بابت پاسختون.
    حتما و حتما پیگیر سیم کشی و تست از پست میشم، انشالله که جواب بده، البته تا حدود 15 روز دیگه به دلیل گرفتاری خیلی زیاد باید با این وضع ادامه بدم بعدش حتما اقدام میکنم.
    در مورد مودم هم که فرمودید اگر حوصلش رو داشته باشید و بتونید بگید که دیگه خیلی لطف میکنید، چون من هر راهی باشه میرم تا حتما بالاترین سرعت ممکن رو دریافت کنم، و مهمتر از اون وقتی به یه چیزی گیر بدم و بخوام درستش کنم تا تهش میرم! و مهمتر از همه اینا، به احتمال 99% باید یه مودم بگیرم، چون مودم فعلی یه مقدار بازی در میاره و SNR رو هم 2-3 واحد کاهش میده نسبت به یه مودم دیگه که تست کردم، پس چه بهتر که یه مودمی بگیرم که بیشتر به کارم بیاد.
    بازم ممنون و سپاسگزارم.

ضمنا دوستان در مورد اون مسئله تغییرات از داخل مخابرات ظاهرا شرکت ارائه دهنده اینترنت هیچکاره هست و وقتی بهم گفتن نمیشه کاری کرد یه جورایی درست گفتن، اما نه کاملا، چون خود مخابرات میتونه با دستکاری تچهیزات(هنوزم نفهمیدم اسمش چیه!) سیگنال رو بهبود ببخشه، باید اگر بشه رو این موردم اقدام کنم ببینم چی میشه، ولی چشمم اصلا آب نمیخوره، چون تشنش نیست!
    کلا اینجا اگر آشنا داشته باشی همه چی حله، نداشته باشی هم باید...
    ببینیم چی میشه، امیدوارم بتونم سرعت شیرین 16 مگابیت رو تجربه کنم(!!).
    برنامه ای برای ویندوز هست به نام DMT که این برنامه فقط با یک سری مودم خاص کار میکنه که چیپست اصلیشون(نه چیپست وای فای) از برند broadcom و فقط ورژنهای 6338 و 6348 و 6358 باشه

متاسفانه مودمهایی که در حال حاضر این چیپست و این ورژنهای به خصوص رو داشته باشند در بازار خیلی خیلی کم هستند.یکی از مودمهایی که این چیپست رو داره مودم هواوی مدل hg556a هستش.که به هواوی ودافون معروفه.
    من خودم 4 سال پیش خریدمش و ازش راضی هستم و نمی دونم هنوز تو بازار پیدا میشه یا نه.امکانات نسبتا زیادی هم داره.
    حالا خاصیت این برنامه dmt اینه که اگر مودمی داشته باشی با یکی از چیپستهایی که گفتم میتونه برات حتی با snr حدود 6 خطت رو استیبل نگه داره
    یعنی شما مثلا مودمت حداکثر 8 مگابیت رو جواب میده با snr مثلا12 . اما با این برنامه بدون تماس با پشتیبانی خودت میتونی snr رو اونقدر پایین بیاری تا پهنای باندت مثلا به 16 مگابیت برسه

البته قطعا کسی که فاصله اش خیلی از مرکز مخابراتی زیاد باشه در هر صورت این راه به کارش نمیاد اما امتحانش ضرر نداره.
    من خودم هر چی به پشتیبانی می گفتم پهنای باندم رو بیشتر کنید می گفتند نویزت میاد زیر 12 و ما نمی تونیم این کار رو بکنیم.اما خودم با این برنامه نویزم رو بیشتر کردم و پهنای باندم بیشتر شد.
    این جریان مربوط به زمانیست که فاصله ام تا مرکز مخابراتی 2.3 کیلومتر بود و پهنای باندم رو روی 6 مگابیت گذاشته بودند و من با این کار پهنای باندم رو به 10 مگابیت رسوندم با نویز فکر کنم 6.
    اینم بگم که قدرت این نر افزار در هر isp فرق میکنه.مثلا من زمانیکه از آسیاتک و صبانت سرویس داشتم این برنامه این کار رو برام راحت انجام می داد اما زمانیکه روی همون خط از عصر تلکام سرویس داشتم حتی با وجود این برنامه به محضی که snr از 11 کمتر میشد اینترنت قطع میشد.
    بنابراین این راه 100 درصدی و قطعی نیست.اما من خیلی جاها ازش نتیجه خوبی دیدم.
    اگر به صفحه 354 همین تاپیک بری در پست شماره 3536 یکی از کاربرها نقل قولی از من گذاشته که توش لینک دانلود این نرم افزار و طریقه استفاده ازش رو توضیح دادم.(نتونستم خود پست اصلیمو پیدا کنم )
    ضمن اینکه وقتی به صفحه دانلود برنامه وارد شدی ورژن شماره 8.07 این نرم افزار رو دانلود کن.در زیر این ورژن برخی مودمها و هممچنین چیپست هایی که با این برنامه کار می کنند رو نوشته که البته اکثر مودمهایی که نام برده قدیمی هستند و دیگه تولید نمیشن.
    در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تقریبا 80 درصد مودمهایی که چیپست brodcom دارند رو به ترتیب حروف الفبا معرفی کرده.فقط تو باید تک تکشون رو چک کنی و ببینی که ورژن چیپستشون همونایی که گفتم هست یا نه

18. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •