یا در نوشته های این عزیزان تضادی وجود داره یا این که من برداشت نادرستی دارم. لطفا بیشتر راهنمایی کنید.
یا در نوشته های این عزیزان تضادی وجود داره یا این که من برداشت نادرستی دارم. لطفا بیشتر راهنمایی کنید.
ببینید آنتن های اتوبوسی از دو بخش تشکیل می شن:
1 آنتن که بالای پشت بامه
2 بوستر که در منزل و نزدیک تی وی
در بعضی از شرایط پیشنهاد می شه که بوستر داخل منزل رو بردارید و سیمی که از پشت بام میاد رو با استفاده از فیش به صورت مستقیم به گیرنده دیجیتال وصل کنید و از روی گیرنده گزینه قدرت آنتن رو روشن کنید.
در این صورت ممکنه تصویر بهتر بشه![]()
درود بر امیرخان شب زنده دار
بنابراین برداشت من از نوشته ی alilosting نادرست بوده.
احتمالن منظور ایشان آنتن بوستردارِ بدون بوستر بوده![]()
سلام دوستان
من یه گیرنده دیجیتال denay 329new خرییدم که تو سایتش نوشته بود قابلیت پخش mts
یه گیرنده lumexy هم دارم که با فرمت mts ضبط میکنه
ولی گیرنده دنای هیچ یک از فایل های ضبط شده با گیرنده lumexy (فرمت mts) را پخش نمیکنه؟
چیکار کتم؟
مشکل از گیرنده هست یا کلا تو تبلیغاتش زر مفت زده؟!!
نه یه سری آنتن بوستر دار (درواقع بهتره بگیم آنتن های اکتیو)که مخصوص گیرنده های دیجیتال هست. و در ظاهر بوستر ندارند.
Last edited by amirkhan_0o0; 17-07-2013 at 14:52.
معمولا این گیرنده ها mts ای رو پخش می کنند که خودشون ضبط کنند! بعضی گیرنده ها تنظیمات ضبط روی mp4 دارند و دیگه از این بابت مشکلی نخواهد بود.
آخه خودش با فرمت ts ضبط میکنه!!
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟
همه گیرنده های بازار (تا جایی که من می دونم)چینی هستند و خالی از ضعف نیستند با این وجود من برای شما سما یا الکومکس و یا icen اون مدلی که پردازنده 550مگاهرتزی داره رو پیشنهاد می کنم!
Last edited by amirkhan_0o0; 17-07-2013 at 03:30.
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی از مشخصات دستگاه ها نگفته؛ کدوم مدل آی سن پردازنده ی 550Mhz داره؟
دیشب در منزل یکی از آشنایان گیرنده ی icen رو یه بررسی اجمالی کردم. فکر کنم مدلش IE-D1292 بود.
مزایایی که به چشمم اومد: ظاهر شکیلی داشت و کنترلش هم خوش دست بود و بر روی ریموت، چند کلید هم برای کنترل تلویزیون تعبیه شده بود.(البته Menu ست نشده بود.)
و اما معایب: زمان لازم برای تعویض کانال زیاد بود(حدود 4 ثانیه) و در این مدت صفحه سیاه می شد و حتی نمای ثابتی هم از کانال بعدی نمایش داده نمی شد. (تعویض کانال های رادیویی نسبتا سریع بود.)
ترتیب کانال ها هم تغییر می کرد به صورتی که مشغول تماشای تلویزیون بودیم که شبکه ی دیگه ای خود به خود جایگزین شد!(به گفته ی صاحب خونه این مشکل هر از چند گاهی اتفاق می افته)
ناگفته نمونه یک شبکه رادیویی هم در بین شبکه های تلویزیونی بود!
صدای دستگاه هم کم بود (در حالت دیجیتال صدا تقریبا نصف حالت آنالوگ بود)
مشکل دیگه ای که مطرح کردن و به نظرم عجیب اومد این بود که برنامه هایی که با این دستگاه ضبط میشه توسط خودش قابل پخش نیست!(فلش در دسترس نبود که خودم تست کنم)
لینک مشکل داره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)