بله رایتل همچنان هست و در بخش های کوچکی از تهران نسل چهار راه اندازی کرده، شما جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت خود رایتل به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
بله رایتل همچنان هست و در بخش های کوچکی از تهران نسل چهار راه اندازی کرده، شما جهت کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت خود رایتل به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
نکبت هنوز زندس[emoji1] ، فعلا فقط ۴ داره، ۴.۵ جی پیشکش
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
رایتل اپراتور خوبیه من ازش راضیم .
من تو ساری از رایتل 3G استفاده می کنم سرعت اینترنتش به 600 کیلوبایت بر ثانیه هم می رسه .
مهمترین ویژگی این اپراتور اینه که از حجم بسته ها دزدی نمی کنه .
Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk
Last edited by Enemy Killer; 29-03-2017 at 20:32.
موافقم، قبلا از بسته ایرانسل استفاده میکردم و مشخص بود از حجم بسته میدزده اما با رایتل حجم عادی کم میکرد. من معمولا بسته های بلند مدت میخرم و در رایتل از حجم بسته ها در زمان پایان بسته باقی میموند در حالی که ایرانسل از بسته که میدزدید هیچ،از شارژم هم کم می کرد.
اتفاقا من اصلا همچین موردیرو تابحال رو ایرانسل ندیدم.شاید برای بعضی کاربرا بوده!!!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ببینید بستگی داره چه استفاده ای کسی داشته باشه مثلا من تو تهران از رایتل 4G استفاده کردم روی خیلی از آی پی هاش پینگش معمولی بود تا اروپا بین 130 تا 150 ولی روی یک سری از آی پی هاش پینگش تا انگلیس زیر 110 بود و تا آمریکا زیر 185 که چون من به پینگ هرچه پایین تر نیاز دارم من برای اون کارم فقط از رایتل استفاده کردم و برای استفاده معمولی از ایرانسل
الانم اگر رایتل منطقه ما 4G بیاره من بسته های کم حجم ماهانه میگیرم برای پینگ پایینش تا اروپا و آمریکا (البته که دردسر داره چون باید حداقل 30 40 بار آی پی عوض کنی تا اون آی پی که میخوای رو بده) ولی من برای اون کار در ماه حجم 4 5 گیگ کافی هست و از رایتل استفاده میکنم اگر بشه
البته که همین 3G رایتل هم همش قطع و وصل میشه با سیگنال پر و بسته هاش هم گرونه و هزار تا دردسر دیگه ولی باید دید چه استفاده ای میشه برای بعضی کارها کاربرد داره
دقیقا همین کاربرد شخص مهمه، مثلا برای من و افراد مشابه هم که صرفا در دسترسی به یک اینترنت همیشگی و قابل اعتماد براشون مهمه رایتل خوبه اما خب تریجی رایتل نهایت سرعتی که بده ۴۰۰ کیلوبایت ولی برای افرادی که دانلود دارن قطعا به صرفه نیست. من تازگیا یک بسته یک ساله رایتل با حجم ۲۰ گیگ خریدم و راضی هم هستم .چون استفاده من دسترسی به اینترنته و خب تجربه استفاده من از ایرانسل میگفت این اپراتور قطعی زیاد داره در حالی که قطعی رایتل خیلی کمه و راحت میشه ازش چشم پوشی کرد.
من با ۳جی در شهرستان های مختلف معمولا با سرعت ۸۰۰ کیلو تا ۱ مگابایت دانلود دارم. تهران هم زیر ۵۰۰ نبوده معمولا.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من با ۳جی در شهرستان های مختلف معمولا با سرعت ۸۰۰ کیلو تا ۱ مگابایت دانلود دارم. تهران هم زیر ۵۰۰ نبوده معمولا.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ظاهرا رایتل تاریخ انقضای شارژهارو حذف کرده و دیگه بدون تاریخ انقضا شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)