البته فکر نکنم کسی 3 مهر بیاد سر کلاس![]()
البته فکر نکنم کسی 3 مهر بیاد سر کلاس![]()
یعنی هفته اول کسی یونی میره؟؟؟؟؟؟؟
مگه می خوایم بریم مدرسهفکر نکنم
![]()
دوستان این کارنامه ای که توش مشخص میکنه رشته های زیر رشته قبولیمون هم قبول شدیم کی میاد؟؟؟ میتونیم به اون رشته ها بریم؟؟؟؟
با سلام دوستان....
من از اعضای جدید این تالارم... ازتون یه راهنمایی میخواستم... خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنید...
در کنکور امسال سراسری رشته "مهندسی کامپیوتر نرم افزار" دانشگاه "پیام نور ورامین" قبول شدم و در دانشگاه آزاد رشته "فیزیک هواشناسی" دانشگاه "تهران شمال" قبول شدم..... اما مشکل اینجاست که هنوز نمی دونم کدومو برم بهتره که بعدا هم پشیمون نشم...؟؟؟
خیلی خیلی ممنون میشم که منو راهنمایی کنید...
با تشکر
(معذرت دقیق نمی دونستم کجا باید سوالمو مطرح کنم..)
یچه ها چون شنبه آخرین مهلت تکمیل اطلاعاتمه ، چیزایی که آماده کردم میگم ببینید چیز دیگه ای که لازم نیست؟ ( این سایت دانشگاهم که معلوم نیست سایته دانشگاهه یا اخبار)
1 - 12 قطعه عکس 3 * 4
2 - گواهی موقت پیش و متوسطه + 2 برگ کارنامه + تایید شده از آموزش و پرورش + کپی برابر اصل ( نبرم که پست تایید کنه؟ )
3 - اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه ( از هر کدوم چند تا بگیرم؟ )
4 - واریز 2100 به حساب سنجش
5 - دیگه چی لازمه؟
اینم بگم که من دانشگاه نازلوی ارومیه قبول شدم و تو خود ارومیه زندگی میکنم ، راستی کسی کسی ارومیه قبول شده؟![]()
این چیه؟ازکجا باید گرفت؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه چیز رو کامل کردم الا این یکی...
سوال منم هست ولی یه جا خوندم حتما باید تو ترم اول همون دانشگاه فعلی باشید.... امیدوارم بشه تغییر داد چون دید درستی هنوز از شهرسازی ندارم
راستی بچه ها اگه بعد از ثبت نام بریم خوابگاه تا وقتی که کلاسا هم شروع نشده میشه از سلف و... استفاده کرد؟؟؟
نه کارت پایان خدمت لزومی نداره برای شما
شما باید با توجه بهخ وضعیتتون مثلا اگه از معافیت تحصیلی استفاده کردید برگ سبز ارائه بدید
در غیر این صورت شما مشمول نیستید و نیازی نیست .....
موفق باشید
تا من 1ترم بخوام بمونم تا یونیمو تغییر بدم خب اون 1ترمو میمونم تا به یونی شهر خودمون انتقالی بگیرم دیگه!!!!عجب گیری کردم کاش اصلا قوچانو نمیزدم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)