تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 2605 اولاول ... 5245250254254854955055155255355455555656260265210521552 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه mohammad.2mt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ساعت 10 صبح 22 بهمن اینترنت 512 با تک کانکشن دارم 65 دانلود میکنم
    HTTPS هم مثل اینکه آزاد شد
    جیمیل باز شد
    امیدوارم همینجوری بمونه

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فکر می کنم DownStream رو فرمودید

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

فکر می کنم DownStream رو فرمودید
    اوپس! 159!
    ساعت 10 صبح 22 بهمن اینترنت 512 با تک کانکشن دارم 65 دانلود میکنم
    HTTPS هم مثل اینکه آزاد شد
    جیمیل باز شد
    امیدوارم همینجوری بمونه
    نموند متاسفانه!

داره خودمونی میشه mohammad.2mt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اوپس! 159!

نموند متاسفانه!
    سرعت ترکید دوباره ولی HTTPS هنوز سرعتش بد نیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من الآن زنگ زدم به 2020 گفتش که به خانگی تا 2 مگ! هم میدیم!

1 مگ دادنشون که اینطور کرد وضع رو ، دیگه من اصلا نمیخوام تصورش رو هم بکنم با موج 2 مگی ها چه خواهد شد.

(هر چند به قول یکی از دوستان پهنای باند کم ندارن و دلایل دیگه ای به احتمال زیاد هست)

گفت حجمی هم نداریم اصلا

6. 4 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الآن زنگ زدم به 2020 گفتش که به خانگی تا 2 مگ! هم میدیم!

1 مگ دادنشون که اینطور کرد وضع رو ، دیگه من اصلا نمیخوام تصورش رو هم بکنم با موج 2 مگی ها چه خواهد شد.

(هر چند به قول یکی از دوستان پهنای باند کم ندارن و دلایل دیگه ای به احتمال زیاد هست)

گفت حجمی هم نداریم اصلا
    سرویس مخابرات عملا اندازه ۱۲۸کیلوبیت کار میکنه مگر نصفه شبا پس عملا ۲مگ هم بیفایدس و پول تو سطل آشغال ریختنه ، من اول ۱مگ گرفتم دیدم داغونه به ۲۵۶ تغییر دادم تازه اونم بعنوان بک آپ چون اینقد افتضاحه به هیچ دردی نمیخوره.

8. 2 کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سرویس مخابرات عملا اندازه ۱۲۸کیلوبیت کار میکنه مگر نصفه شبا پس عملا ۲مگ هم بیفایدس و پول تو سطل آشغال ریختنه ، من اول ۱مگ گرفتم دیدم داغونه به ۲۵۶ تغییر دادم تازه اونم بعنوان بک آپ چون اینقد افتضاحه به هیچ دردی نمیخوره.
    امکان تغییر و یا همون دانگرید سرویس بعد از چند روز مقدور هست ؟ هزینش چطور محاسبه میشه و روی قبض میاد؟ به ازای همون چند روز مصرف؟ ( برای تست سرویس یک مگ در منطقمون میخوام)

10. این کاربر از arisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمن‌ماه آغاز می‌شود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه می‌شود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه می‌پردازد.

به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویس‌های ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه می‌پردازد.

همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راه‌حلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.

هم اکنون اغلب سرویس‌دهی شرکت‌ها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرح‌های سابق ADSL به طرح جدید تغییر می‌کند.

به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورت‌حساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه می‌شود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت‌ حساب‌گیری شرکت‌های خدمات دهنده داشت.

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکت‌های خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هم‌اکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.

وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمی‌توانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.

رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکت‌ها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمن‌ماه آغاز می‌شود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت‌ مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورت‌حساب‌گیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکت‌ها نیز اعلام عمومی می‌کنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود می‌دهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمن‌ماه آغاز می‌شود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه می‌شود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه می‌پردازد.

به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویس‌های ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه می‌پردازد.

همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راه‌حلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.

هم اکنون اغلب سرویس‌دهی شرکت‌ها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرح‌های سابق ADSL به طرح جدید تغییر می‌کند.

به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورت‌حساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه می‌شود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت‌ حساب‌گیری شرکت‌های خدمات دهنده داشت.

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکت‌های خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هم‌اکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.

وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمی‌توانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.

رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکت‌ها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمن‌ماه آغاز می‌شود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت‌ مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورت‌حساب‌گیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکت‌ها نیز اعلام عمومی می‌کنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود می‌دهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.
    این جمله دقیقا یعنی چی؟

یعنی اینکه مخابرات چون نمیتونه ترافیک سنجی کنه از این قاعده معاف شده ؟(لا اقل تا مدتی؟)

به جای چندین و چند بار نقل یه خبر به نظرم بهتره دنبال معنی و تفسیر درست و دقیق اون باشیم

چندین بار از این حرف ها زدن تا حالا

ببینیم چی میشه ...
    Last edited by cool11; 10-02-2013 at 16:25.

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

فردا معلوم میشه حرف الکی زدن یا راسته
    اینطوری موج بزرگی از یوزر ها از مخابرات میرن یکیش خودم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •