دوستان این رایگان مخابرات که الان کنتور نمیندازه واقعا همون قضیه هفته رایگانه یا مشکل سایتشونه؟ کسی دقیق میدونه؟ یه دفه به فنا نره حجممون![]()
دوستان این رایگان مخابرات که الان کنتور نمیندازه واقعا همون قضیه هفته رایگانه یا مشکل سایتشونه؟ کسی دقیق میدونه؟ یه دفه به فنا نره حجممون![]()
والا من یکی که میترسم دانلود کنم!
یهو می بینی کارمندا از خواب بیدار شدن حجممون کم شد!!!
اول گفته بودن یه هفته کلا رایگان ولی بعد گفتن یه هفته هر روز 150 مگش رایگانه . کلا قضیه بو داره یکم!
خب من الان دویست مگ میگیرم ببینم اگه کم کرد بهتون خبر میدم![]()
چون الان ساعات روزانه رو نمیزنه فقط دانلودای شبانه رو میاره. اخرین محاسبه ای که تو ساعات معمولی برای دانلودم شده مال 22 ام بوده . یعنی پریروز.
Last edited by mohsen_gh1991; 16-10-2013 at 11:49.
منم برای همین پرسیدم! کلاه برداری که فکر نمیکنم چون نماینده رسمی چند شرکت دیگه هم هست!
اما مشکوک میزنه!
میگه هم روی فیبر نوری هم روی pcm سرویس میدیم! هیچ جای دیگه هم ندیدم HDSL !!! به جای ADSL بدن![]()
آقا برای من که نه روزانه کنتور میندازه نه شبانه! همه رو صفر زدهحالا شانس فلان ما هر وقت این مخابرات و گلدنت قاط میزنن منم شارژم زیاده میترسم دانلود کنم بعدا همش بپره! الان هستن کساییکه 1 گیگ داشتن از دیرزو تا حالا 10 گیگ گرفتن.
بابا اگه میخواین تایم رایگان بزنین و به مناسبت گندکاری اخیرتون و اعیاد به ملت حال بدین خوب قشنگ اعلام کنید مردم تکلیفشون رو بدونن، میترسین هجوم بیارن سیستمتون به فنا بره؟! خوب اینم تقصیر خودتونه اینقدر مردم رو محدود کردید که حالا همش نگران این هستید که اگه یه کم شل بگیرین آیا چی بشه! (مثل سایر موارد)
دقیقا منم همین مشکلو دارم!!! با کلی صرفه جویی حجم ذخیره کردم میترسم به فنا بره . راست و حسینی بیاین بگین دانلود کنیم یا نه بالاخره
اقا داره حساب می شه دانلود نکنید که حجمتون به فنا می ره
من 1300مگ داشتم گذاشتم دانلود حدود دو گیگ فکرکردم ازحجمم بیشترشده دانلودم برای همین دیگه خیالم راحت که حساب نمی کنه
الان امدم پای سیستم دیدم ای دل غافل هرادرس می زنم می ره تو صفحه گلدنت حجمم همون 1300می زنه چاره ایی نداشتم یک گیگ شارژکردم دیدم درست شد معلومه پس داره حسابمی کنه
الانم حجمم با همون 1300شده 2300ولی فکرکنم اون 1.3 کلا برباد رفته است
لعنت به این مخابرات لعنت
پس معلوم شد باز گلدنت گند زده. خدایا........
برای من که هنوز کم نمیکنه!!
اما دانلود هم نمیکنم!
نشون که نمی ده داره کم می کنه منم همین جوری بود حجمم ثابت بود ولی دیتا قطع شده بود یک گیگ که شارژکردم درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)