تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 645 اولاول ... 52452502542548549550551552553554555556562602 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

گرافیک لپ تاب( ASUS (ATI 5145وقتی که به پریز برق وصل نیست تو بازیها تیک داره،وقتی که به پریز برق وصله تیک بازیها از بین میره.راهنمایی بفرمایید
    کاملا طبیعیه . ..
    کارت گرافیک به صورتی که برای مصرف بهینه باتری باشه میره ( Maximize Battry life.. ) .

میتونید در این قسمت تغییر بدید ک این کار باعث میشه باتری حدود 40 دقیق بیشتر دووم نیاره ..
    Last edited by kiuq; 22-03-2011 at 13:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

سلام دوستان من یه لپ تاپ ACER 5741g دارم که چند روزه باتریش تا 90% شارژ میشه!!! حالا باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان من ميخوام لپ تاپ
    F13EFX vaio بخرم.اما گرافيكش 512 ولي
    UpTo 1970 MB ميخوام بدونم اگه ارتقاش بدم به 1970 چقدر خرج داره؟اصلا اصولا كار درستيه يا نه؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

F13EFX vaio بخرم.اما گرافيكش 512 ولي UpTo 1970 MB ميخوام بدونم اگه ارتقاش بدم به 1970 چقدر خرج داره؟اصلا اصولا كار درستيه يا نه؟
    برداشت کارت گرافیک از حافظه رم اصلی اصلا دست شما نیست و بطور پیش فرض تو تنظیمات اعمال شده . به معنی آپگرید هم نیست ، در کل حافظه Share شده چندان مهم نیست و مهم حافظه اصلی خود کارت گرافیک هست .

---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------

سلام دوستان من یه لپ تاپ ACER 5741g دارم که چند روزه باتریش تا 90% شارژ میشه!!! حالا باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید
    بعد از مدتی به مرور زمان عمر باتری کاهش پیدا میکنه و برای همه باتری ها اتفاق میفته .
    5741 من هم شده 95% .

5. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMAN SD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برداشت کارت گرافیک از حافظه رم اصلی اصلا دست شما نیست و بطور پیش فرض تو تنظیمات اعمال شده . به معنی آپگرید هم نیست ، در کل حافظه Share شده چندان مهم نیست و مهم حافظه اصلی خود کارت گرافیک هست .

---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------

دوست گلم الان گرافيك اين لپ تاپ Nvidia GeForce GT 310M .اين لپ تاپ با كانفيگ i7 به نظرم گرافيك پاييني داره(512)!
    البته اينم بگم من اهل بازي نيستم ولي با نرم افزارهاي گرافيكي كار ميكنم.
    نظر شما در مورد كارت گرافيكش چيه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان من یه HP dv4 دارم که یه زور روش Xp نصب کردم.واسه همین تو وین Xp تنظیمات نور صفجه نداره.وقتی تو شارژ نیست نور صفجه اوتوماتیک نصف میشه.باید چیکار کنم که نور صفحه رو زیاد کنم؟(روی کیبورد همه دکمه ها رو امتحان کردم نشده)

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه چندین بار می خواستم با برنامه ی خود لپ تاپ که برای ریختن ریکاوری روی dvd هست .
    این کار و انجام بدم اما حالا دیگه اجازه نمیده اینکارو بکنم.
    نرم افزاری هست به من معرفی کنید که بشه باهاش اینکارو کرد؟
    سوال من خیلی سادس خدایی
    دوستان من خیلی وقت منتظرم.کسی هست یه نر افزار به من لینک بده به غیر از acronis

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست گلم الان گرافيك اين لپ تاپ Nvidia GeForce GT 310M .اين لپ تاپ با كانفيگ i7 به نظرم گرافيك پاييني داره(512)!
    البته اينم بگم من اهل بازي نيستم ولي با نرم افزارهاي گرافيكي كار ميكنم.
    نظر شما در مورد كارت گرافيكش چيه؟
    دوست عزیز بارها و بارها گفتیم معیار سنجش قدرت یک کارت گرافیک مقدار حافظه اون نیست ! متاسفانه باب شده که هرچی رم کارت گرافیک بالاتر باشه قدرتش بیشتره در حالی که کاملا اشتباه هست .
    نوع رم و پهنای باند و ... بیشتر از ظرفیت اهمیت دارن .
    G310M هم یک کارت رده میانی و ارزون قیمت حساب میشه .

---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------

سلام
    من یه چندین بار می خواستم با برنامه ی خود لپ تاپ که برای ریختن ریکاوری روی dvd هست .
    این کار و انجام بدم اما حالا دیگه اجازه نمیده اینکارو بکنم.
    نرم افزاری هست به من معرفی کنید که بشه باهاش اینکارو کرد؟
    از Norton Ghost برای تهیه ریکاوری استفاده کنید .
    امکانات خیلی خوبی هم ارائه میکنه

10. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه siamakfaraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

باید خدمت شما عرض کنم که مشکلم حل شد. با کسی مشورت کردم و نکته ی خوبی رو اشاره کرد. اصولا ویندوز 7 32 بیت ، 3.5 گیگ از 4 گیگ رم رو استفاده می کنه. و وقتی 1 گیگ از رمم هم برای کارت گرافیک می ره میشه 1و نیم گیگ رفته! یعنی 2 و نیم گیگ بدون حساب مموری shared شد برای کارت گرافیک ، رم دارم
    با نصب ویندوز 7 ، 64bit تنها اون 500 مگابایت برمیگرده و مقدار رم usable رو می نویسه 2,89 یا یه همچین چیزی چون هنور 1 گیگ برای کارت گرافیک می ره
    حالا اینکه از قید یه سری برنامه ها بگذرم و به اون 500 مگابایت رم غیرقابل استفاده فکر کتم با نه یکم سخته.و کلی برنامه دارم که گیر آوردن نسخه 64 بیتش مشکل یا حتی غیرممکنه.مثل guitar pro 6 !
    و البته چیزی که در اینترنت خوندم اون 1 گیگ برای کارت گرافیک فقط جهت اطمینانه و ویندوز اگر بهش نیاز نداشته باشه ازش استفاده نمی کنه در اصل نقش hardwar acceleration رو داره .اسما برای کارت گرافیکه اما فکر کنم رسما برای همین ویندوزه.
    حالا می خوای 64 بریزی؟من خودم به خاطر همین برنامه ها مثل iranbourseonline و adobe cs5 که کرکش تو محیط 64 کار نمیکنه و narsis نسخه 4 و .... دارم ویندوزم رو به 32 تغییر میدم.الان نمی فهمی اما چند تا برنامه که شروع کردن به کار نکردن اونموقع به خودت لعنت می فرستی که 64 و رم اضافه بخوره تو سر فلانی و به همین نتیجه من میرسی(که تا وقتی کلیه برنامه ها و بازار واسه 64 امادگی ندارن 64 نریزی)بازم خود دانیمنظورم از بازار محیط ایرانه.اکثر کرک ها تو 64 کار نمیکنن.فقط اون برنامه های کرک جدید کار میکنه حتی اگه برنامه مخصوص 64 باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه teknosys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سوال من خیلی سادس خدایی
    دوستان من خیلی وقت منتظرم.کسی هست یه نر افزار به من لینک بده به غیر از acronis
    سلام

توی این لینک چندین نرم افزار واسه دانلود در مورد ریکاوری و پشتیبان گیری وجود داره. تقریبا تمام نرم افزارهای پارتیشن بندی ریکاوری هم میگیرند.

لینک دانلود از سافت گذر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه اکانت VIP خواست بخر ضرر نمی کنی.

موفق باشین.
    Last edited by teknosys; 24-03-2011 at 00:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •