تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 973 اولاول ... 52452502542548549550551552553554555556562602652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام 779 در مورد اسپورت کردن ماشین باید بگم که توی سن آندرس یه سری از ماشین ها را اسپرت میکرد همه ی ماشین هارا اسپر نمیکرد مثلا ن من یادم که توی سن آندرس یه پارکینگی بون که یه سری از ماشینها را اسپرت میکرد اسم یکی از ماشین هارا یادمه اسمش بود sulatan این پارکینگ در شهر دوم gta sa بود پس تو انواع ماشین ها را ببر ببین که کدوما را اسر میکه

راستی بچها میگن این بازی دوتا پایان داره من میخوام که میشل ززنده بمون الان باید چه جوری بازی کنم که میشل زنده بمونه ؟

راست آدم کشتن توی این بازی نقش داره یانه من که هیچ آدم نمیکشم . راستی توی این بازی باشگاه بدن سازی هست.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

سلام 779 در مورد اسپورت کردن ماشین باید بگم که توی سن آندرس یه سری از ماشین ها را اسپرت میکرد همه ی ماشین هارا اسپر نمیکرد مثلا ن من یادم که توی سن آندرس یه پارکینگی بون که یه سری از ماشینها را اسپرت میکرد اسم یکی از ماشین هارا یادمه اسمش بود sulatan این پارکینگ در شهر دوم gta sa بود پس تو انواع ماشین ها را ببر ببین که کدوما را اسر میکه

راستی بچها میگن این بازی دوتا پایان داره من میخوام که میشل ززنده بمون الان باید چه جوری بازی کنم که میشل زنده بمونه ؟

راست آدم کشتن توی این بازی نقش داره یانه من که هیچ آدم نمیکشم . راستی توی این بازی باشگاه بدن سازی هست.

خوب من که یک سری ماشین بردم نشد از جمله BMW و یک ماشین خشگل دیگه که بازم نشد!!

بله دو تا پایان داره ولی به میشل ربطی نداره !!!:
    پایان اول اینکه انتقام میگیری از دیمیتری و کیت در مراسم عروسی رومن میمیره و باید پگورینو رو بکشی.

پایان دوم اینکه با دیمیتری همکاری می کنی ( که البته سر قرار میزنه زیرش ) و پول رو انتخاب می کنی که در این حالت رومن در عروسی میمیره و تو باید دیمیتری رو به جای پگورینو بکشی ( پگورینو رو خود دیمیتری میکشه کارت راحت میشه!!!)

میشل در هر صورت نمیشه کاریش کرد البته در بازی می تونی کارهایی هم بکنی مثلا می گن برو یا drwon رو بکش یا play boy رو که البته play boy ارزشش بیشتره چون خونش به تو میرسه.

یکی دیگه هم که میگن یا پلیسرو بکش یا هم برادرشو که البته برادرش بهتره چون پلیسه می تونه بهت کمک کنه.

نمی فهمم یعنی چجوری؟؟؟ آدم کشتن که اصل بازیه منظورت مردمه؟ لطفا بیشتر توضیح بده.
    توی این بازی باشگاه بدن سازی هم نیست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooli70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بله پارکینگ داره جلوی خونت یم کادر زرد هست که اون پارکینگ.

در مورد اسپورت نمی دونم ولی یکم که میگزره در یک ماموریت بهت یک گاراز نشون میده توی نقشه ولی من هر کاری می کنم نمیره توی گاراز!!!!! اگه کسی بلده کمک کنه.

نمی تونی بخری ولی ماموریت بری بهت خونه میده.

خیر مراحل توی تمام مناطق ( نه شهر ) هستش و هرچه بیشتر جلو برید لباس فروشی ها هم زیادتر میشن.
    کد هم اومده که باید به موبایل داد البته من استفاده نمی کنم.

ممنون.

ویرایش: اینم کدها و یک سری کمک ها ( به انگلیسی ) برای زدن کد ها باید کدها رو در موبایل بزنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به این سایت در بازی حتمی دیدن کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در این سایت توی بازی مکان تمام چیز های مخفی را نوشته است.
    دوست عزیز ممنون از زحماتت ولی این کدها رو تا حالا چندین بار دوستان تو تاپیک گذاشتن- اگه ممکنه از دادن پست های تکراری خودداری کنید تا صفحه ها زیاد نشند ( ممنون ) .

4. این کاربر از mooli70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از زحماتت ولی این کدها رو تا حالا چندین بار دوستان تو تاپیک گذاشتن- اگه ممکنه از دادن پست های تکراری خودداری کنید تا صفحه ها زیاد نشند ( ممنون ) .
    متاسفانه اینقدر تاپیک شلوغه که این کدها توش گم می شن برای همینه که اینو دادم پس فکر کردی چرا الان یک تاپیک مشکلات داریم؟؟؟؟
    برای شلوغیه تاپیک بود وگرنه می شد توی همین تاپیک هم گفت و حالا با این که تاپیک جدا داریم باز هم می آن و در باره ی سیستم و مشکلات توی این تاپیک می گن.
    در هر حال ممنون از این که تذکر دادین ولی من خودم 2 بار بیشتر ندیدم که کد داده باشن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

779 عزیز .

اون اسم داوین هست . نه درون !

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahriar_669's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ جا، دم در هفتم واستادم راه نمیدن

پيش فرض

سلام
    اول بازی که مردرو میرسونی خونه .وقتی میرن تو حونه بعد دمو، هی میگه باید عضو شی باید اونجا رو چیکار کنم تا رد کنه ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    یک سوال :
    این اتومبیل های لوکسی رو که پیدا میکنم رو چطور میتونم در جایی مثل گاراژ نگه دارم ؟ مثل همون ماشینی که برنی بهمون میده !

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooli70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    یک سوال :
    این اتومبیل های لوکسی رو که پیدا میکنم رو چطور میتونم در جایی مثل گاراژ نگه دارم ؟ مثل همون ماشینی که برنی بهمون میده !
    جلو خونت تو کادر زرد رنگ .

10. این کاربر از mooli70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام
    اول بازی که مردرو میرسونی خونه .وقتی میرن تو حونه بعد دمو، هی میگه باید عضو شی باید اونجا رو چیکار کنم تا رد کنه ؟؟؟؟؟
    شما دکمه ی home رو از روی کیبورد بزنین و یه اکانت آفلاین بسازین تا بازی رو بدون اتصال به اینترنت سیو کنید
    Last edited by playstation 3; 04-01-2009 at 20:34.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تاپیک بعد از اصلاح باز خواهد شد... لطفا صبر کنید!

ویرایش >>

بعد از 24 ساعت تاپیک باز شد!

13. 12 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •