تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 1185 اولاول ... 524525025425485495505515525535545555565626026521052 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوباره سلامـ
    منم مثل شما هستم.
    غالبا عطرهای فرش با پخش ملایم رو میزنم.

من ورساچه فرش رو خیلی دوست دارم. (یه یکی دو سالی میشه که استفاده میکنم)
    همونیه که میخوای.
    ممنون از شما

امروز رفتم برای بوییدن این، ادکلنش موجود نبود ولی اسپری ش رو داشتن.
    خیلی ملایم بود و واقعیت اینکه چندان بهم نچسبید
    یکم دوست دارم همچین اکتیو تر باشه

اگر توی تاپیک یه گشتی میزدید فکر کنم میتونستید موارد جالبی پیدا بکنید...
    و بهتره یه حداکثر قیمتی هم بگید تا بهتر بشه کمکتون کرد...
    بله حق با شماست، من یه هف هش ده صفحه از این سربرگ رو خوندم و یه چیزایی دستگیرم شده

راستش من امروز که رفتم بیرون قصد داشتم اینو هم تست کنم که پیداش نکردم. البته به نظر میاد چندان فرش نباشه و بوی تندی داشته باشه ولی دوستان زیاد تعریفشو کرده بودن:

شما بوشو رو می تونید توصیف کنید

رنج قیمت هم ترجیحن زیر 50 تومن باشه، قبلن هم عرض کردم که اصل یا کپی یا اشانتیون و..الخ برام اهمیت زیادی نداره. ترجیح میدم چیز خوبی بخرم ولی چون هنوز سلیقه خودم چندان دستم نیومده عقل حکم می کنه که زیاد هزینه نکنم

ممنون از شما

2. این کاربر از ZINOSHTAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shadow3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همگی

ادکلن زنونه. بوی قوی، خنک و اسپرت. (البته خیلی زنونه نزنه بهتره). قیمتش مهم نیست
    عزیزی پیشنهاد خوبی داره؟
    مرسی

4. این کاربر از shadow3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

خب امروز فانهایت آکوآ تست شد.به نظرم شبیه اصلیش نیست.شبیهه دیور هوم اسپرته ولی خیلی لایت تر.

6. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    من سعی کردم اغلب صفحات فروم رو بررسی کنم ولی ماشالا اونقدر زیاده و منم چندان وقت ندارم فکر کنم بهتره اینجا سوال کنم از دوستان. من دنبال یه ادکلنم که ادکلن همیشگیم بشه قیمتشم ترجیح میدم زیر 150 باشه (البته اگه خوشم بیاد و ویژگیهایی که میخوام رو داشته باشه 300 هم باشه میخرم)
    اول بگم که میخوام این ویژگیها رو داشته باشه: قدرت پخش خیلی بالا. رد بو داشته باشه. موندگاریش حداقل 5ساعت باشه.بوی شیرین و با کلاس داشته باشه. ادکلنایی که خیلی خوشم میاد:
    1) still by jenifer (بسیااااااااااااار خوشم میاد حیف که زنونه است و من دنبال مردونه هستم. تقریبا همه ویژگیهایی که میخوام رو داره به خصوص رد بوش!)
    2) shalis
    3) die hard man

8. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    من سعی کردم اغلب صفحات فروم رو بررسی کنم ولی ماشالا اونقدر زیاده و منم چندان وقت ندارم فکر کنم بهتره اینجا سوال کنم از دوستان. من دنبال یه ادکلنم که ادکلن همیشگیم بشه قیمتشم ترجیح میدم زیر 150 باشه (البته اگه خوشم بیاد و ویژگیهایی که میخوام رو داشته باشه 300 هم باشه میخرم)
    اول بگم که میخوام این ویژگیها رو داشته باشه: قدرت پخش خیلی بالا. رد بو داشته باشه. موندگاریش حداقل 5ساعت باشه.بوی شیرین و با کلاس داشته باشه. ادکلنایی که خیلی خوشم میاد:
    1) still by jenifer (بسیااااااااااااار خوشم میاد حیف که زنونه است و من دنبال مردونه هستم. تقریبا همه ویژگیهایی که میخوام رو داره به خصوص رد بوش!)
    2) shalis
    3) die hard man
    به نظرم دیور هوم اینتنس خوبه یا تری ماگلر a tast man با موندگاری وحشتناکش

---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:46 AM ----------

بله حامد جان.....اگر مورد خاصی مد نظرت هست بگو تا دوباره الان تستش بکنم و همین امشب در مورد بوش توضیح بدم...
    تشکر. بلک عود مونتاله و اون کولونیا چه جوری بود بوش؟

10. 4 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    2) shalis
    3) die hard man
    همون طوری که حامد جان گفتند دیور هوم اینتنس گزینه ایده الی هست..من خیلی حس خاصی نسبت به این عطر ندارم ولی انصافا با کیفیت هست و پخش بوی نسبتا خوب و ماندگاری بالا داره...هرجا هم زدم همه تعریف کردند و با سلیقه اکثر افراد میخونه...گرم و شیرین هست...وانیلی وانیلی...
    ا

به نظرم دیور هوم اینتنس خوبه یا تری ماگلر a tast man با موندگاری وحشتناکش

---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:46 AM ----------

تشکر. بلک عود مونتاله و اون کولونیا چه جوری بود بوش؟
    بلک عود : اولش بوی دارویی عود میده که جالب هست...ولی متاسفانه این حالت خیلی دوام نداره و بوی رز سریع جاش رو میگیره....یه بوی رز بسیار قوی که تا آخر میمونه...به خاطر این بوی رز یه جورایی به نظرم بیشتر به درد خانم ها میخوره...هرچند واقعا باید عاشق بوی رز باشید تا این عطر رو بزنید...موندگاری وحشتناک...پخش بو خفن...تنها عطری که تست کردم و چنین موندگاری و پخشی داشته ابسولوت پور ل سویر بود...واقعا عطر با کیفیتی هست ولی من کلا با بوی رز اونم به این صورت خیلی حال نمیکنم....شنیدم عطر عود لیمو از مونتال برای کسایی که از رایحه اولیه بلک عود خوششون میاد بهتر هست...چون اون بیشتر عود داره و کمتر رز و همچنین پچولی رز رو تعدیل کرده...

کولونیا ازولتا : اولش بوی بسیار تند و هربالی داره که بسیار شبیه به کولونیای اصلی هست...ولی کم کم ملایم میشه و یک پایان بسیار زیبا داره....مدرن تر از کولونیای اصلی هست( کولونیای اصلی بیشتر به درد سن های بالا میخوره ) ...واقعا نت نهاییش عالی هستش..باقی سمپل رو گذاشتم وسط تابستون بزنم ببینم چه حسی داره...روی دست یکی از آشنایان تست کردم...شب بود..همون اولش گفت بوی ویکس میده فردا صبحش اومد گفت تا صبح دستمو هی بو میکردم و بوش خیلی خوب شده بود...

12. 3 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من چنتا عطر رو دوست دارم واقعا داشته باشم که متاسفانه پیدا نمیشه مثلا از ااون اکوا دی پارما و ..... راستی من کرید هیمالیا مدل پرفیومش رو دارم بوش رو خیلی دوست دارم متوجه شدم که پخشش بستگی به نوع لباس هم دار مثلا من رو یه پیراهنم پخشش زیاد نیست اما رو یکی دیگه میترکونه راستی اقا محمد حسین بدجور گیر کردم ارجینال سانتال بخرم یا مارلی شایگا تو نخ این تام فورد اکستریم و شنل انتایوس هم هستم بد دردیه

14. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شنل آنتایوس که بوی خیلی کلاسیکی داره و کاملا سبک بوش قدیمی هست با سلیقه من که جور در نیومد.

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

چه ادکلنی بیشترین پخش و برد بوش و ماندگاریش بشترینه ؟و بوی خوبی هم داشته باشه قیمت تا 100 تومن

لالیک رو آخر رفتم خریدم بوی خیلیییی خوبی داره ماندگاریش خهم بد نیست پخشش هم متوسطه اما یه چیز میخوام از اون ادکلانایی که رد میشی بوش رو همه میفهمند و بوش میمونه

کسی سراغ داره همچین چیزی البته تا 100 تومن >؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام

کسی اینجا به عطرهای روغنی اشنایی داره ؟
    یکی از دوستام میزنه خیلی هم بوی خوبی داره اسمش اکسریوس هستش
    کلا خوب هستن یا نه ؟
    Last edited by T_rex; 29-03-2012 at 14:26. دليل: عطر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •