تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 4105 اولاول ... 5245250254254854955055155255355455555656260265210521552 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اعزامیهای اسفند مرخصی و تعطیلی زیاد دارن، در عوض اعزامیهای دی به سرمای زیاد هوا میخورن، مخصوصاً اگر جاهایی مثل اردبیل بیفتن.
    بنابراین ارزشش رو داره، اما اگه الان جابه جا بتونید بکنید.
    مرسی از دوستان.بابا سرما رو میشه تحمل کرد.آخه من خودم بچه آذربایجانم و به سرما تا حدودی عادت دارم.ولی من امید داشتم بزنن اسفند.الان که زدن واسه دی کل برنامه هام بهم ریخته! از همه مهمتر اینکه میخواستم برای امریه اقدام کنم که با این شرایط امکانش نیست!آخه باید حداقل دوماه قبل از تاریخ اعزام اقدام بشه برای امریه!! میخواستم برای گواهینامه هم اقدام کنم.
    کلا دیگه....
    در ضمن،چقدر احتمالش هست بیفتم نیروی انتظامی؟آخه این اواخر همه ی دوستامون افتادن نیروی انتظامی!
    در مورد امریه هم اگه کسی اطلاعی داره بگه که با توجه به این فرصت کم میشه کاری کرد یا نه؟
    Last edited by odise2004; 09-11-2011 at 15:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    !Heimuro!

پيش فرض

وقتی فارغ التحصیل میشی تا کی وقت داری دفترچه رو بفرستی؟یعد چقدر طول میکشه جواب بدن؟و معمولا چند ماه بعد رو میزنن کازام باید بشی؟(امکان شرکت در کنکور علمی کاربردی در 1 دی وجود داره برای کسی ک در 90-4-15 فارغ التحصیل شده؟)مشکلی پیش نمیاد؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

در ضمن،چقدر احتمالش هست بیفتم نیروی انتظامی؟آخه این اواخر همه ی دوستامون افتادن نیروی انتظامی!
    در مورد امریه هم اگه کسی اطلاعی داره بگه که با توجه به این فرصت کم میشه کاری کرد یا نه؟
    فقط میدونم که احتمال اینکه نیروی انتظامی بیوفتی از بقیه جاها بیشتره!!!

وقتی فارغ التحصیل میشی تا کی وقت داری دفترچه رو بفرستی؟یعد چقدر طول میکشه جواب بدن؟و معمولا چند ماه بعد رو میزنن کازام باید بشی؟(امکان شرکت در کنکور علمی کاربردی در 1 دی وجود داره برای کسی ک در 90-4-15 فارغ التحصیل شده؟)مشکلی پیش نمیاد؟
    کلا 6 ماه بعد از فارغ التحصیل شدن فرصت داری دفترچه رو بفرسی و بعد از حدود 2 هفته الی 1 ماه دفترچت میرسه.....احتمالا هم 2-3 ماه بعدش هم اعزام خواهی شد!

4. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aaarrraaassshhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام من 18 سالمه و درس میخونم اما کسری خدمت دارم که گفتن 18 ماه برات کسری زدیم برم به نظرتون موندم به خدا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

مرسی. یه ترم بیشتر نمونده بود تموم شه ها
    الان حدود 1 ماه میشه که اخراج شدم ولی هنوز کارای اداریشو انجام ندادم (اون هزارتا امضا رو نگرفتم)، با مالی هم تصویه نکردم.
    دفترچه رو امروز گرفتم توش توضیح داده گفتم اینجا هم سوال کنم. آدرس محلی که واکسن میزنن رو بهم دادن.
    اول دفترچه رو پست کنم بعد واسه معافی اقدام کنم یا اول برم دنبال معافی؟
    درضمن پدرم کارت ایثارگری داره (زمان خدمتش 18 ماه تو جنگ بوده). به ازای هر ماه 9 روز از خدمت من کم میکنن درسته ؟
    اخی . ((ابراز دل داری ))
    ببینم همون جا پلیس +10 سوال کردی ؟ یکی از دوستان من هم هینجوری بود قبل از فرستادن دفترچه داشت میرفت واسه کمیسیون پزشکی . تو یه سر برو نظام وظیفه شهرتون اونجا هم سوال کنی بد نیست .
    درمورد دومی این کلی دنگ و فنگ داره . اول باید ببینی پدرت مال کجا بوده . ارتش سپاه و غیره... دوم باید پاشید برین همون محلی که بوده باید نامه بگیرین و نامه بفرستین بعدش با اون نامه میای پلیس +10 اونجا فرمت رو مخصوص کسری پر می کنن و الی اخر

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام.
    آموزشی رو تموم کردم،
    اگه میشه راهنماییم کنید چنتا سوال داشتم:

1. آموزشی ناجا بودم، افتادم >امور خدماتی وزرات اطلاعات<، یعنی کجا خدمت خواهم کرد؟

2.بابام از سال 1375 به متخصص اعصاب و روان مراجعه میکنه(مدرک از پزشک دارم) و سال1377 هم به دلیل افسردگی شدید از کار افتاده شد(مدارک دارم)،
    تا حالا هم به خاطر افسردگی شدید چندین بار تو بیمارستان بستری شده(مدارک هم دارم)

آیا الان میتونم برا کفالت اقدام کنم؟(با توجه به اینکه اموزشی تموم شده و چند روز دیگه باید برم یگان خدمتی)
    پدرم در حال حاضر هم تو بیمارستان بستریه!

پسر بزرگ خونواده هستم و 21سالمه و یه داداش کوچکتر 15ساله دارم
    پدرم هم 48سالشه
    غیبت دفترچه ای هم ندارم

دوستان تا 22ام بیشتر فرصت ندارم اگه امکانش هست کامل راهنماییم کنید و بگید کجاها باید برم(تهران).
    ممنون
    معذرت که دوباره سوالمو طرح کردم، اگه کسی میدو.نه راهنمایی کنه، بازم ممنونم

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از دوستان.بابا سرما رو میشه تحمل کرد.آخه من خودم بچه آذربایجانم و به سرما تا حدودی عادت دارم.ولی من امید داشتم بزنن اسفند.الان که زدن واسه دی کل برنامه هام بهم ریخته! از همه مهمتر اینکه میخواستم برای امریه اقدام کنم که با این شرایط امکانش نیست!آخه باید حداقل دوماه قبل از تاریخ اعزام اقدام بشه برای امریه!! میخواستم برای گواهینامه هم اقدام کنم.
    کلا دیگه....
    ببین دوست من، بهترین کار اینه که شما برید نظام وظیفه و ببینید میتونید الان عقب بندازید یا نه.
    همونطور که آقا مهدی گفتن، احتمال اینکه نیرو انتظامی بیفتی بیشتر از ز جاهای دیگه است.

در مورد امریه هم، من به همه هم میگم، بدترین جایی که ممکنه امریه بشی، از بهترین جایی که ممکنه در حالت عادی بیفتی، بهتره!
    من خودم اعزام تیر بودم، یه دور اعزامم رو انداختم عقب که برم امریه بگیرم. الان هم نمیگم بهترین جا امریه گرفتم، ولی راضیم. باور کن تا وارد محیط نظامی نشی نمیفهمی چی میگم!
    بنابراین هر چه سریعتر برو و ببین میتونی بندازی عقب یا نه. برای امریه هم اقدام کن!

9. 2 کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ببین دوست من، بهترین کار اینه که شما برید نظام وظیفه و ببینید میتونید الان عقب بندازید یا نه.
    همونطور که آقا مهدی گفتن، احتمال اینکه نیرو انتظامی بیفتی بیشتر از ز جاهای دیگه است.

در مورد امریه هم، من به همه هم میگم، بدترین جایی که ممکنه امریه بشی، از بهترین جایی که ممکنه در حالت عادی بیفتی، بهتره!
    من خودم اعزام تیر بودم، یه دور اعزامم رو انداختم عقب که برم امریه بگیرم. الان هم نمیگم بهترین جا امریه گرفتم، ولی راضیم. باور کن تا وارد محیط نظامی نشی نمیفهمی چی میگم!
    بنابراین هر چه سریعتر برو و ببین میتونی بندازی عقب یا نه. برای امریه هم اقدام کن!
    ممنون.
    برای تمدید برم نظام وظیفه یا پلیس+10؟ نظام وظیفه ی شهرستان یا استان؟

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.
    برای تمدید برم نظام وظیفه یا پلیس+10؟ نظام وظیفه ی شهرستان یا استان؟
    والا دقیق نمیدونم. من چون تهران هستم، مستقیم رفتم خود نظام وظیفه.

12. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

بچه ها امروز رفتم دفترچه اعزام به خدمت گرفتم.
    میخوام برای معافیت کفالت اقدام کنم ولی 2/3 سال از وقتم گذشته. یعنی الان تاخیر و اضاف دارم و واجد شرایط معافیت نیستم و به درخواستم رسیدگی نمیشه و باید برم خدمت .
    ولی یه تبصره هست که میگه اگر از قبل موعد خدمت(قبل از 18 سالگی) شرایط معافیت رو داشته بودید و تا حالا اقدام نکرده باشید به درخواست شما رسیدگی میشه.
    حالا من میخوام از این تبصره استفاده کنم و برگه ی معافیت کفالت رو پست کنم.

فقط نمیدونم باید از کجا شروع کنم و چه کار کنم...
    که یهو پست نکنم و درخواست معافیتم به دلیل تاخیر رد بشه بیچاره بشم.
    کجایه برگه باید بنویسم که از قبل سن خدمت شرایط معافیت رو داشتم ؟

بچه ها تورو خدا برادرانه کمک کنید بدجوری گیج شدم. نمیدونم چیکار کنم.
    معافی رو بیشتر میخوام واسه ادامه تحصیل. چند تا واحد از دیپلمم مونده نمیزارن ادامه بدم چون سربازم.
    ???????????

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •