بله خود من زنگ زده بودم گفته بودن کنسل میشه ولی دیروز دیدم گزاشتن دوستانی که میخوان حجم بخرن سریع عمل کنن تا طرح رو برنداشتن
بله خود من زنگ زده بودم گفته بودن کنسل میشه ولی دیروز دیدم گزاشتن دوستانی که میخوان حجم بخرن سریع عمل کنن تا طرح رو برنداشتن
سلام
پیشاپیش عیدتون مبارک
امروز از طریق سایت صبانت شارژالکترونیکی انجام دادم ، بعد از ورود به درگاه پرداخت الکترونیکی بانک ملت ، پرداخت با موفقیت انجام شد ولی موقعی که می خواست برگرده به سایت صبانت ارور زیر رو داد
50 هزارتومن از کارتم کم شد ولی شارژ انجام نشده! چون باید برمی گشت به سایت صبانت تا روی دکمه تکمیل فرآیند خرید کلیک کنم
2 ساعته دارم زنگ میزنم به 83852 ولی همش می گه منتظر بمانید!
کسی می دونه چه کار باید بکنم؟
Last edited by mehran_pqqp; 16-03-2012 at 16:52.
آخه چه وضعشه.نمیشه دید چقدر حجم داری و هدیه ات چی شده؟؟![]()
شما از این ادرس امتحان کن ببین اکانتت شارژ شده یا خیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر.. چون فقط همین شماره جواب میده فکر کنم.
در هر حال باید راه دیگه ای رو انتخاب میکردید.تو ایران این چیزا هنوز به مردم نیومده.بدبخت ها جهان سومی هستن دیگه.![]()
به احتمال 97 درصد یا شارژ انجام شده و یا بانک پول رو برگشت می زنه، بدیش اینه که بین 72 ثانیه تا 72 ساعت ممکنه طول بکشه!50 هزارتومن از کارتم کم شد ولی شارژ انجام نشده! چون باید برمی گشت به سایت صبانت تا روی دکمه تکمیل فرآیند خرید کلیک کنم
اون 3 درصد دیگه خیلی بد شانسیه که خطا بعد از وریفای شدن خرید و قبل از شارژ شدن اتفاق بیفته ! افتضاحه !
احتمالا تا 24 ساعت دیگه اگه بخوان برگشت بزنن میزنن.
واقعا که.عجب هدیه ای داد با این شبانه مزخرفش.
چرا برای منم که خوب بود اینطوری شده!؟یعنی اینهمه پول برق بدم فقط بخاظر 200 مگابایت؟؟؟![]()
صبانت واقعا زحمت کشیده برای سرویس های 3 ماهه همش 1.5 گیگ عیدی داده!!!
دوست من شاتل داره سه ماهه، 3 گیگ گرفته![]()
بچه ها کسی مثل من هست که هنوز سرعت شبانش پایین باشه ، سرعت دانلود شبانم حدود 15 کیلو شده، این هم عکسش
در ضمن شما که مشهدی هستی ، با شماره ی 7283800 تماس بگیر ، صبانت همیشه جواب میده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)