تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 1124 اولاول ... 524525025425485495505515525535545555565626026521052 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

خیرات نمیکنن چون پهنای باندشون رو از جایی دیگه میگیرن که سراسری هست و کیفیت خوب معمولا مشکل نداره.......مثلا حسابگر پهنای باندش از یه شرکته که ای پی من میزنه فرهنگ ازما که از تهرانه.ولی این مخابرات یه سری ادم بیسواد هیچی نفهم که با سهمیه استخدام شدن اونجان که نمیتونن یه مشکل معمولیم رفع کنن.
    منظور من از خیرات کردن به کشور عراق نبود!به مردم بود! هرچند اگه به قسمت دومش توجه میکردی ( دندون اسب پیشکش رو نمیشمارن) باید متوجه منظورم میشدی :-s

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligool21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شما در حال مشاهده نسخه اولیه هستید زیرا ما فکر می‌کنیم سرعت اینترنت شما پایین است - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه behnam.ps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

هیچکی جدا نمیشه! ایران و اینجا کرمانشاهه!!!!مخابرات محدود اورد و نامحدود رو دو برابر کرد همه میخواستن برن اما کو؟ فقط دو نفر رفتده نفر جاشونو گرفتن
    دوست عزیز این مساله بخاطر ایرانو کرمانشاه بودن نیست بخاطر اینه که این خراب شده همه چیز انحصاریه و ملت بدبخت گیر افتادن توی انحصارطلبها مثل قضیه ماشین میمونه بنده قشر متوسط یا باید از سایپا ماشین بگیرم یا ایرانخودرو چون این دوتا مثل زالو بازار دستشونه دیگه کس دیگه ای نیست رقابت وجود داشته باشه اینترنت هم در انحصار 4 تا شرکت عمده هستش که همشون دستشون تو یه کاسس و مطمئن باشین همشون زالو هستن این قیمتها با این کیفیت آشغال رو افغانستان هم نداره !!! خوب دارن سوء استفاده میکنن من نوعی بدبخت هم یه هفته تحریم کنم دوهفته بالاخره مجبورم از یکی ازینا سرویس بگیرم مخابرات نه حسابگر چه فرقی میکنه شما قیمتای همشونو بسنجی سرو ته یه کرباسن همش بدلیل انحصاره و بس

4. 2 کاربر از behnam.ps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

مگه قرار نشد گرون نکنن؟ مگه بخشنامه افزایش قیمت رو لغو نکردن برای شرکتا ؟!
    بخشنامه کیلو چند؟!؟ این سرویس تو مهر 25 تومن بود که دارن کم کم بهش اضافه میکنن!!!!کاش مردم اونقدری اتحاد داشتن این خورده افزایش هارو برخورد کنن ( رویایی بیش نیست) یک ماه ازشون نخری خودشون تعرفه هارو درست میکننواقعا تعرفه های پارس مفت گرونه:|

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منم تست میکنم همینجوریه سرعتم بالای 1 مگ نشون میده ولی وقتی دانلود میکنم به زور به 60 کیلوبایت میرسه در بهترین حالت

7. این کاربر از aligool21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منظور من از خیرات کردن به کشور عراق نبود!به مردم بود! هرچند اگه به قسمت دومش توجه میکردی ( دندون اسب پیشکش رو نمیشمارن) باید متوجه منظورم میشدی :-s

کاربرای جدیدتر که تازه میپرن وسط بحث با رویکرد و نوع فکر کاربرای قدیمی تر در اون بحث اشنایی ندارن بنابراین دچار سوءتفاهم میشن از متلکها و شوخی های رد و بدل شده بین قدیمی ترها

شما ناراحت نکن خودتو ...
    بخشنامه کیلو چند؟!؟ این سرویس تو مهر 25 تومن بود که دارن کم کم بهش اضافه میکنن!!!!کاش مردم اونقدری اتحاد داشتن این خورده افزایش هارو برخورد کنن ( رویایی بیش نیست) یک ماه ازشون نخری خودشون تعرفه هارو درست میکننواقعا تعرفه های پارس مفت گرونه:|
    خوب اگه بخشنامه های مقررات رادیویی کشکه پس چطور به شکایت در مقررات رادیویی دلخوش کردید!

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

در مورد اینترنت باید گفت که اگه خوب بود از بین 180 کشور،161 نمیشدیم!! موندم اونایی که بعد ما بودن کیان:-D

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

منم تست میکنم همینجوریه سرعتم بالای 1 مگ نشون میده ولی وقتی دانلود میکنم به زور به 60 کیلوبایت میرسه در بهترین حالت
    واققققققععععععاااااااا؟!؟ 60؟!؟!؟؟؟!؟!؟! ما که به زور به 5 میرسه!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

واققققققععععععاااااااا؟!؟ 60؟!؟!؟؟؟!؟!؟! ما که به زور به 5 میرسه!!!!
    الان تست کردم 30 کیلوبایت بود
    5 صبح تست کردم 80 بود
    Last edited by aligool21; 30-12-2012 at 19:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در مورد اینترنت باید گفت که اگه خوب بود از بین 180 کشور،161 نمیشدیم!! موندم اونایی که بعد ما بودن کیان:-D
    کشور دوست و برادر کره شمالی، کشور دزدان دریایی سومالی، کشور مرکز ترور سودان و اتیوپی، کشور فاشیسم بلاروس، کشور هم خون سوریه، کشورهای ناکجا آباد چاد و ...

14. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •