سلام
من یکی ال سی دی 42 سام مدا c685 دارم حالا می خوام یک سینما خانگی ببینم
پیشنهاد شما چه ؟
تا میشه ارزون و خوب!!!
سلام
من یکی ال سی دی 42 سام مدا c685 دارم حالا می خوام یک سینما خانگی ببینم
پیشنهاد شما چه ؟
تا میشه ارزون و خوب!!!
سلام دوستان
چیپست RTD 1283 DD + قوی تر از RTD 1283 C + هست ؟
در ضمن این گیرنده EGREAT R3A تو ایران پیدا میشه ؟
نمایندگی داره؟
مشابه ایم مدل که 2 تا تیونر داشته باشه چی هست؟
با تشکر
Last edited by hossein_0907; 30-12-2011 at 22:39.
یه سینما میخوام برای یه سالن که به خوبی بتونه mp3 دو کانال را از پنج کانال خروجی بده. (سالن 140 متر مربع است)
ضمنا بشه با PC کنترل کرد نه با ریموت خودش. (احتمالا به تی وی وصل نکنم فعلا)
بودجه هم حول و حوش 400.
ممنون میشم استادان نظر بدن.
شما نیازمند مبدل AV به RF یا (RF Modulator) به قیمت 4000-3000 تومان مثل تصویر ذیل هستید میدان امام خمینی پشت شهرداری تهران بگردید.
![]()
من یه مدل سینماخانگی ایکس ویژن میشناسم که قیمتش نسبت به بقیه خیلییی بهتره : مدل XVHT-502 که حدود 290 ایناس . اطلاعاتش رو توی لینک زیر دیدم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم امکاناتش خوبه، خروجی صداش هم 500W هست و قابلیت نمایش 1080P هم داره.
امیدوارم اطلاعاتم بهتون کمک کنه![]()
Last edited by persiantoolsbaz; 31-12-2011 at 16:39.
مرسی دوست عزیز از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتیخداییش به نظرمن با توجه به عکسهایی که گذاشتی برتری ایکس ویژن رو نسبت به بقیه نشون دادی ، ظاهر شیک ایکس ویژن اصلا" قابل مقایسه با بقیه نیست ، ضمن اینکه امکانات خوبی هم داره .بازم مرسیییی
دوست عزیز من خودم قبلا یه دی وی دی پلیر LG داشتم که توش هرچی میذاشتم راحت پخش میکرد و لنزش حساس نبود و اکثر فرمتهارو هم ساپورت میکرد . چند وقت پیش یه سینمای سامسونگ گرفتیم که دی وی دی پلیر هم داشت واقعا ناراضیم چون هم لنزش خیلی حساسه و هم دامنه ساپورت فرمتاش اصلا به خوبی LG نیست . تازه این سینماست و خیلی هم گرونتر از اونه![]()
آره خوب قبول دارم وقتی 400 تومن واسه یه توانایی ویژه بدی حتما بهتره و اگه کسی توانایی خرید بالا داشته باشه و فضای لازم برای خرید تمام این دستگاهها رو بطور جداگانه داشته باشه میتونه اینکار رو کنه .![]()
helpنیاز به کمک شما دارم.ریموت mini hi fi onkyoمن گم شد و من1 کنترل onkyo universalخریدم اما کار نمیکنه.راه حلی دارید ا؟؟ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)