سلام
من هم ساکن کرج هستم به عنوان یه دوست بهت میگم رباط کریم نزن قزوین خیلی بهتره به خاطر راهش بهت میگم هم از نظر دانشگاه بهتره هم از نظر راهش چه رشته ای میخوای بزنی؟(من مجموعه 3 انسانی شرکت میکنم)
سلام
من هم ساکن کرج هستم به عنوان یه دوست بهت میگم رباط کریم نزن قزوین خیلی بهتره به خاطر راهش بهت میگم هم از نظر دانشگاه بهتره هم از نظر راهش چه رشته ای میخوای بزنی؟(من مجموعه 3 انسانی شرکت میکنم)
توروخدا جواب بدید
کنکور کاردانی سال 90 کی دفترچش میاد؟
برای فنی و حرفه ای ها
بچه ها اگه به کسی انتقالی از دانشگاهی که شهرستان قبول شده بخوان بدن به تهران اونوقت خودشون می گن کدوم دانشگاه بری یا خودمون انتخاب می کنیم؟؟
دوست عزیز منظورت اینه که من برم کارتم رو با اطلاعات غلط پرینت بگیرم بعد برم رفع نقص؟بعدش اونا دوباره یه کارت با اطلاعات درست میدن؟
همزمان با توزیع کارت محل آزمون هم مشخص میشه که من بخوام برم باجه ی رفع نقص؟
باتشکر![]()
کمک لطفا یکی راهنمایی کنه
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
ببخشید شاید سوالم بی ربط به تاپیک باشه ولی میخواتم بدونم در حال حاضر توی کشور کدوم رشته بازار کار بهتری داره؟یعنی استخدامی بیشتر داره؟مهندسی شیمی یا مهندسی صنایع؟
بچه ها دیپلم من ترمی واحدی (نیمسالی) است و سال اخذ آن 88 میباشد توی دفترچه دانشگاه آزاد نوشته شده این افراد مشمول قانون سوابق تحصیلی نیستند و میتوانند همانند دیپلمه های 83 و قبل از آن ثبت نام کنند یعنی اگه سوابق تحصیلیو تایید کنم نمراتم تاثیر داده میشه؟(خودم هم میخوام تاثیر داده نشه چون نمرات خوبی ندارم) هنگام ثبت نام کدام گزینه را انتخاب کنم دیپلمه سال 84 و بعد از آن یا دیپلمه سال 83 و قبل از آن؟زود جواب بدید
شما گه رفتی رفع نقص خودشون میگن
دوستان میشه همزمان با خدمت توی دانشگاه آزاد درس خوند؟!
برادرم الان خدمته فوق دیپلم الکترونیک هست
خوده دانشگاه آزاد هم جواب نمیده
کسی خبر نداره؟![]()
شما اگه بدونید پارسال کی اومده پس امسالم همون حدودا میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)