تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 552 از 1759 اولاول ... 5245250254254854955055155255355455555656260265210521552 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام ، تو XP یک کانکشن broadband ساخته بود که همش اتومات بود !
    ولی تو
    Local Area Connection>Properties>Internet Protocal>Preferred DNS
    نوشته بودم 192.168.1.1 و بخش آلترنیت هم خالی بود ، Ip هم اتومات بود !
    والسلام ، ولی تو 7 وقتی همین کارها رو هم می کنم بازم وصل نمیشه !
    کار دیگری هم باید بکنیم ؟
    مدل مودم هم Zoltrix Z616 هست .
    البته یک ایسوس هم داشتم که اون فق usb بود و درایور 7 رو هم نداره !

ممنون، آخه من تو Xp اینها رو DNS نوشته بودم ! خود من هم ننوشته بودم ، اون نصاب مودم خودش نوشته بود !
    اصلا DNS چه ربطی به اون داره؟!!
    شما مودمتو یه بار از پشت خودش Reset کن، (معمولا یه دکمه توی یه سوراخه که باید چند ثانیه نگهش داری تا دستگاهت ریست بشه، توی دفترچه اش نوشته). بعد یه کانکشن broadband از توی ویندوز بساز و user pass که شرکت بهت داده بزن توش. توی local area connection هم همه فیلدها (dns هم همینطور) را بزار روی اتوماتیک)

2. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

LAN دردسر اولیه اش کمتره ، چون مثل USB نیازی به نصب درایور مودم نیست.

يعني به محض روشن كردن مودم كانكت ميشم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

يعني به محض روشن كردن مودم كانكت ميشم؟
    نه، یعنی اولین بار که می خوای مودمو به سیستمت وصل کنی که کانکشن بسازی، ویندوز ازت درایور مودمو نمی خواد، بعلاوه از قدرت سیستم هم کمتر استفاده می کنه.

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

اصلا DNS چه ربطی به اون داره؟!!
    .
    .
    .
    ربطش رو بنده هم دقیقا نمی دونم(گرچه می دونم کار dns چیه ) ، اما بنده هم دقیقا چنین تنظیمی رو اعمال میی کنم برای ارتباط دو پی سی با همدیگه و با اینترنت با استفاده از رابطهای یو لس بی و لنی که در tp-link 8811 router تعبیه شده و البته دیشب آدرس dns روی network connection area رو از 192.168.1.1 ( آدرس آی پی مودم ) تغییر دادم و دیگه نمیتونستم به اینترنت وصل شم

6. 2 کاربر از new explorer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

...در تائید صحبت های ChaoticHead ، بهترین کار اینه که شما فقط User name و Password ای که ISP بهت داده رو دستی وارد کنی و همه چیز رو بذاری رو اتومات. هم تو مودم و هم تو سیستم. در این حالت اکثر مودم ها خودشون تنظیمات رو از ISP دریافت میکنن...
    ...ممنون، آخه من تو Xp اینها رو DNS نوشته بودم ! خود من هم ننوشته بودم ، اون نصاب مودم خودش نوشته بود !
    ربطش رو بنده هم دقیقا نمی دونم(گرچه می دونم کار dns چیه ) ، اما بنده هم دقیقا چنین تنظیمی رو اعمال میی کنم برای ارتباط دو پی سی با همدیگه و با اینترنت با استفاده از رابطهای یو لس بی و لنی که در tp-link 8811 router تعبیه شده و البته دیشب آدرس dns روی network connection area رو از 192.168.1.1 ( آدرس آی پی مودم ) تغییر دادم و دیگه نمیتونستم به اینترنت وصل شم
    منظوزتون همون 192.168.1.1 هست که توی DNS نوشتین (من فکر کردم user , pass منظورشه)؟ بستگی داره اتصالتون چه شکلی باشه، ولی اگر همه چیز اتوماتیکه و dhcp روشنه، شما نیازی به هیچ تنظیمی غیر از اتوماتیک ندارین. اگه می خواین تغییر بدین، باید آدرس dns server شرکت ISP خودتونو وارد کنین.. اگه دارین از روتر مودمتون استفاده می کنین در اونصورت ممکنه آدرس اونو بدین و کار کنه؛ ولی ما داشتیم این دوستمونو راهنمایی می کردیم که Bridge کنه.
    Last edited by ChaoticHead; 09-12-2009 at 15:56.

8. 3 کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال new explorer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in my computer

پيش فرض

منظوزتون همون 192.168.1.1 هست که توی DNS نوشتین (من فکر کردم user , pass منظورشه)؟ بستگی داره اتصالتون چه شکلی باشه، ولی اگر همه چیز اتوماتیکه و dhcp روشنه، شما نیازی به هیچ تنظیمی غیر از اتوماتیک ندارین. اگه می خواین تغییر بدین، باید آدرس dns server شرکت ISP خودتونو وارد کنین.. اگه دارین از روتر مودمتون استفاده می کنین در اونصورت ممکنه آدرس اونو بدین و کار کنه؛ ولی ما داشتیم این دوستمونو راهنمایی می کردیم که Bridge کنه.
    با عرض ارادت

برای مثال شاتل توی دستورالعملش میگه باید DHCP رو غیر فعال کنید !
    با دادن آدرس DNS شرکت ( یا آدرسهای دیگه ) در تنظیمات لن ،هم ، بله ...در واقع فکر می کنم که لن میاد یه سری به روتر میزنه و از dns server ی که در مودم ثبت شده(که چه خودکار از شرکت بگیره،چه دستی وارد کنیم) استفاده میکنه،شاید یه جورایی یه ایستگاه اضافه تر میره ! که شخص بنده چون دیدم اینطوری میتونم هر دو پی سی رو همزمان به همدیگه و اینترنت وصل کنم،ترجیح دادم از همین مدل استفاده کنم.
    در ضمن از حالت بریج هم گاهی استفاده میکنم(البته وقتی فقط یکی از پی سی ها روشنه ..)-با همین مدل تنظیمات لن

10. 2 کاربر از new explorer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با عرض ارادت

برای مثال شاتل توی دستورالعملش میگه باید DHCP رو غیر فعال کنید !
    با دادن آدرس DNS شرکت ( یا آدرسهای دیگه ) در تنظیمات لن ،هم ، بله ...در واقع فکر می کنم که لن میاد یه سری به روتر میزنه و از dns server ی که در مودم ثبت شده(که چه خودکار از شرکت بگیره،چه دستی وارد کنیم) استفاده میکنه،شاید یه جورایی یه ایستگاه اضافه تر میره ! که شخص بنده چون دیدم اینطوری میتونم هر دو پی سی رو همزمان به همدیگه و اینترنت وصل کنم،ترجیح دادم از همین مدل استفاده کنم.
    در ضمن از حالت بریج هم گاهی استفاده میکنم(البته وقتی فقط یکی از پی سی ها روشنه ..)-با همین مدل تنظیمات لن
    از توضیحتون متشکرم.

من دقیقا نمی دونم ولی تا جائیکه فهمیدم وقتی dns را بهش دستی می دیم، دیگه نیازی نیست خودش dns را پیدا کنه در نتیجه یه کم سریعتر متصل می شه، یه مواقعی هم که به هر دلیل نمی تونه آدرس را خودش پیدا کنه اینجوری مشکل حل می شه. من خودم هم که از هر دو پورت usb , lan همزمان اینترنت می گیرم توی dns آدرس شرکت را دادم و احساس می کنم بهتر کار می کنه.

حالا چرا شاتل می گه dhcp را غیر فعال کنین؟ این چه ارتباطی به ISP داره؟

12. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    نظرتون راجع به مودمهای زیر چیه ؟؟؟؟

zyxel P-660RU
    zyxel P-660HW

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

سلام من به اينترنت 128kbps وصل هستم كه نامحدوده مي خوم بپرسم كه من اگه يه فايل بزرگ مثلا 6 گيگ دانلود كنم چيزي ازم كم ميشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه madanchi11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من ویندوز عوض کردم و مودم usb وصل می شم کانکت میشم ولی در قسمت نوار پایین صفحه عکس شبکه نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •