تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 577 اولاول ... 52452502542548549550551552553554555556562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خب این که نوشته برپایه اوبوتو بوده حالا شده دیبان یعنی چی

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من حتی آی/پی کامپیوتر رو عوض هم که میکنم و از مثلا انگلستان، میخوام از طریق ترمینال نرم افزاری رو نصب کنم بازم میبینم وقتی توی خود ترمینال اون نوشته های در حال دانلود اینا رو میزنه از ir.archive.ubuntu.com/ubuntu داره دانلودها انجام میشه!! چرا هنوز داره از سرور ایران واسم دانلود میکنه؟ ملاک تشخیص بهترین سرور واسه هر کاربر چیه؟

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من حتی آی/پی کامپیوتر رو عوض هم که میکنم و از مثلا انگلستان، میخوام از طریق ترمینال نرم افزاری رو نصب کنم بازم میبینم وقتی توی خود ترمینال اون نوشته های در حال دانلود اینا رو میزنه از ir.archive.ubuntu.com/ubuntu داره دانلودها انجام میشه!! چرا هنوز داره از سرور ایران واسم دانلود میکنه؟ ملاک تشخیص بهترین سرور واسه هر کاربر چیه؟
    فایل source.list واقع در آدرس زیر رو چک کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببینید مخازنتون رو کدوم سرور ها ست شده. اگر اشتباه نکنم اوبونتو یک برنامه داره که یک سری تست انجام میده و مخازنی که به نظرش سرعت بیشتری داشتند رو براتون ست میکنه اما اینطور نیست که هربار موقع آپدیت/نصب مجددا چک کنه و تصمیم بگیره از کجا دانلود کنه، راه دیگه هم این هست که از تنظیمات خودتون تعیین کنید از کدوم سرور دانلود ها رو انجام بده.
    خب این که نوشته برپایه اوبوتو بوده حالا شده دیبان یعنی چی
    بر پایه Ubuntu بوده یعنی یک نسخه از Ubuntu رو تهیه کرده و با توسعه اون بک ترک رو ایجاد کرده بودند. درحال حاظر هم بک ترک دیگه توسعه داده نمیشه! (آپدیت/نسخه جدید/...) براش نمیاد. اما یک توزیع دیگه به اسم کالی که کاربرد مشابه بک ترک رو داره و در حال حاضر توسعه هم داده میشه موجود هست که از توزیع Debian مشتق شده.
    Last edited by milad_gta; 26-11-2014 at 13:12.

4. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا دوستان بالاخره تصمیم گرفتم اوبونتو رو نصب کنم کنار ویندوزم برا همین تصمیم گرفتم از اخرین درایو ویندوزم دوتا درایو لینوکسی جدا کنم یک 10 گیگ اسوپ و بقیه هم اکسترا 3
    حالا میخام نصب کنم لینوکسو موقع بوت شدنش برای نصب باید کدوم گزینه هارو. بزنم ?
    ویندوزمم 8.1 هست
    مرسی

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

بعد از بوت شدن سی دی روی دسکتاپ روی install ubuntu دوبار کلیک کنید و درصفحه اول زبان انگلیسی رو انتخاب کنید.اگه فارسی خواستید بعدا زبان رو میتونید نصب کنید.

در صفحه ی Prepairing to install ubuntu موارد دلخواهتون رو چک کنید و continue رو بزنید.

در صفحه ی بعد (Installation type) گزینه ی Something else رو بزنید و continue

روی درایوی که برای سواپ انتخاب کردید دوبار کلیک کنید و نوعشو سوپ قرار بدید.

درایوی که برای نصب اوبونتو در نظر گرفتید رو دوبار کلیک کنید و فرمتشو ext4 و در بخش mount point وارد کنید / (فقط یه ممیز بنویسید، به معنی root)

install now رو بزنید.حالا مراحل نصب رو ادامه بدید و توجه داشته باشید در مراحل پایانی تیک گزینه ی install home folder to another partition یا همچین چیزی رو نگذارید.ویندوز رو هم موقع نصب خودش شناسایی میکنه...

موفق باشید...

7. 2 کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

اقا من اگه بک اپی که با کرونیس از سه تا درایور ویندوز و اوبونتو گرفتم رو روی یه هارد دیگه ریکاور کنم سیستم بالا میاد مثل قبل؟

کاربر فعال انجمن گنولینوکس Ali_RNT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    home/ali_rnt/

پيش فرض

بله.به شرطی که ترتیب درایو ها همون قبلی باشه...

10. این کاربر از Ali_RNT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی رو ی تبلت نصبش کرده؟
    یادمه یه زمانی تبلتهای ARCHOS یکی از تبلیغاتشون این بود که غیر از اندروید میشه توزیع های لینوکسی رو هم روشون نصب کرد.

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرسی از اون دوستی که راهنمایی کردن من نصبش کردم ولی الان یک مشکلی دارم باهاش گرافیکش یک جوریه یعنی موسو وقتی میکشم این ور و اون ور یک چند ثانیه ای موس تو جای قبلیش نشون داده میشه و حرکت میکنه مثل دنباله برای حل این مشکل چیکار کنم ؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از اون دوستی که راهنمایی کردن من نصبش کردم ولی الان یک مشکلی دارم باهاش گرافیکش یک جوریه یعنی موسو وقتی میکشم این ور و اون ور یک چند ثانیه ای موس تو جای قبلیش نشون داده میشه و حرکت میکنه مثل دنباله برای حل این مشکل چیکار کنم ؟
    دوست من شما باید از طریق درایور منیجر ابونتو درایور کارت گرافیک سیستمتون رو نصب کنید.

14. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •