خب این که نوشته برپایه اوبوتو بوده حالا شده دیبان یعنی چی
خب این که نوشته برپایه اوبوتو بوده حالا شده دیبان یعنی چی
من حتی آی/پی کامپیوتر رو عوض هم که میکنم و از مثلا انگلستان، میخوام از طریق ترمینال نرم افزاری رو نصب کنم بازم میبینم وقتی توی خود ترمینال اون نوشته های در حال دانلود اینا رو میزنه از ir.archive.ubuntu.com/ubuntu داره دانلودها انجام میشه!! چرا هنوز داره از سرور ایران واسم دانلود میکنه؟ ملاک تشخیص بهترین سرور واسه هر کاربر چیه؟
فایل source.list واقع در آدرس زیر رو چک کنید:ببینید مخازنتون رو کدوم سرور ها ست شده. اگر اشتباه نکنم اوبونتو یک برنامه داره که یک سری تست انجام میده و مخازنی که به نظرش سرعت بیشتری داشتند رو براتون ست میکنه اما اینطور نیست که هربار موقع آپدیت/نصب مجددا چک کنه و تصمیم بگیره از کجا دانلود کنه، راه دیگه هم این هست که از تنظیمات خودتون تعیین کنید از کدوم سرور دانلود ها رو انجام بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبر پایه Ubuntu بوده یعنی یک نسخه از Ubuntu رو تهیه کرده و با توسعه اون بک ترک رو ایجاد کرده بودند. درحال حاظر هم بک ترک دیگه توسعه داده نمیشه! (آپدیت/نسخه جدید/...) براش نمیاد. اما یک توزیع دیگه به اسم کالی که کاربرد مشابه بک ترک رو داره و در حال حاضر توسعه هم داده میشه موجود هست که از توزیع Debian مشتق شده.
Last edited by milad_gta; 26-11-2014 at 13:12.
آقا دوستان بالاخره تصمیم گرفتم اوبونتو رو نصب کنم کنار ویندوزم برا همین تصمیم گرفتم از اخرین درایو ویندوزم دوتا درایو لینوکسی جدا کنم یک 10 گیگ اسوپ و بقیه هم اکسترا 3
حالا میخام نصب کنم لینوکسو موقع بوت شدنش برای نصب باید کدوم گزینه هارو. بزنم ?
ویندوزمم 8.1 هست
مرسی
بعد از بوت شدن سی دی روی دسکتاپ روی install ubuntu دوبار کلیک کنید و درصفحه اول زبان انگلیسی رو انتخاب کنید.اگه فارسی خواستید بعدا زبان رو میتونید نصب کنید.
در صفحه ی Prepairing to install ubuntu موارد دلخواهتون رو چک کنید و continue رو بزنید.
در صفحه ی بعد (Installation type) گزینه ی Something else رو بزنید و continue
روی درایوی که برای سواپ انتخاب کردید دوبار کلیک کنید و نوعشو سوپ قرار بدید.
درایوی که برای نصب اوبونتو در نظر گرفتید رو دوبار کلیک کنید و فرمتشو ext4 و در بخش mount point وارد کنید / (فقط یه ممیز بنویسید، به معنی root)
install now رو بزنید.حالا مراحل نصب رو ادامه بدید و توجه داشته باشید در مراحل پایانی تیک گزینه ی install home folder to another partition یا همچین چیزی رو نگذارید.ویندوز رو هم موقع نصب خودش شناسایی میکنه...
موفق باشید...
اقا من اگه بک اپی که با کرونیس از سه تا درایور ویندوز و اوبونتو گرفتم رو روی یه هارد دیگه ریکاور کنم سیستم بالا میاد مثل قبل؟
بله.به شرطی که ترتیب درایو ها همون قبلی باشه...
یادمه یه زمانی تبلتهای ARCHOS یکی از تبلیغاتشون این بود که غیر از اندروید میشه توزیع های لینوکسی رو هم روشون نصب کرد.کسی رو ی تبلت نصبش کرده؟
مرسی از اون دوستی که راهنمایی کردن من نصبش کردم ولی الان یک مشکلی دارم باهاش گرافیکش یک جوریه یعنی موسو وقتی میکشم این ور و اون ور یک چند ثانیه ای موس تو جای قبلیش نشون داده میشه و حرکت میکنه مثل دنباله برای حل این مشکل چیکار کنم ؟
دوست من شما باید از طریق درایور منیجر ابونتو درایور کارت گرافیک سیستمتون رو نصب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)