تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 1135 اولاول ... 524525025425485495505515525535545555565626026521052 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ماشین من که تازه اتوماتش کرده بودم و هنوز هیچ روغنی داخل گیربکس و توربین نبود حدود 9 لیتر روغن گرفت در حالت p و من از هر کس پرسیدم میگفت حدود 10 لیتر یا بیشتر روغن باید بخوره که این یکی دو لیتر رو وقتی ریختم که ماشین رو دنده و در حالت d بود. البته اگه روغن کمی اضافه تر باشه بهتر از کم بودنشه و البته این جور نیست که مثلا هرچی بیشتر خواستیم روغن بریزیم بشه چون فورا از یه سوراخ بالا گیربکس سرریز میشه. راستی شما برای گیربکستون چقدر روغن خریدید (البته بعد از تعمیر) ؟اگر ممکنه شما هم خواستید گیربکس رو روغن بریزین یه بار تست کنید که چقدر میگیره و اعلام بفرمایید .
    Last edited by MJ1970; 07-02-2013 at 00:37.

2. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توي دستگاههايي كه با روغن هيدروليك كار ميكنن، معمولا اولين موردي كه براي آزمايش اندازه گيري سطح روغن بايد رعايت بشه در زمان گرم بودن اون سيستم است.
    براي گيربكسهاي اتوماتيك هم اول بايد مقداري گرم باشه ( در جا كار كرده باشه و بهتر اينكه حركت كرده باشه) و بعد از اينكه در حالت R چند متري به عقب رفتيم( چون در دنده عقب بيشترين مقدار مكش روغن در مدارهاي گيربكس انجام ميشه) اون رو در حالت P قرار داده و اندازه رو غن رو از روي گيج متوجه بشيم.
    البته اگر كسي باشه كه كمك كنه و لازم نباشه كه مدام در حالت P بگذاريم و پياده بشيم، در حالت R يا D هم ميشه سطح روغن رو اندازه گرفت و تقريبا نزديك به همون چيزيه كه در حالت P وجود داره.
    براي فرمان هيدروليك هم همينطوريه، كمي گرم بشه، فرمان رو تماما به سمت چپ و راست بچرخاينم و بعد اندازه و سطح روغن رو از روي گيج متوجه بشيم.
    در مورد تعميرات توربين، من هيچوقت نديدم كه اين تعميرات توي ايران درست و اساسي انجام شده باشه و هميشه بازم دوباره مشكل پيدا ميكردن و ناچار به تعويض بودن. بخصوص تراز و بالانس كردن كه خيلي حساس و سخت بود.
    يه زماني توربين نو( در واقع تعميري كه از امارات و كويت ميآوردن) حدود 50 تا 60 تومان بود و خيلي هم خوب و عالي جواب ميداد....
    الان ديگه سالهاست از اون زمانه خوش دور شديم!!
    ..............................
    امروز يه خوش شانسي داشتم!
    يك استارت دست دوم خريدم، به قيمت 45 تومان.
    آزمايش اوليه كه انجام دادم ، ديدم استارت تقريبا خوب ميچرخه البته كمي صدا داره. اتوماتيك هم خوب كار ميكنه.
    من براي سري اون كه اگر پيدا و نو باشه، بايد حدود 50 تومان ميدادم، اتومات خالي درجه يك هم تقريبا همين قيمت، اما اينو با اين قيمت گير آوردم خيلي عاليه.
    چند وقت ديگه كه فرصت كردم سرويسش ميكنم و براي زاپاس ميگذارم صندوق عقب.

از اين مدل پونتياك سالها قبل دوبار توي تهران ديدم. مشكي بود.اين يكي قرمز.
    مدل 1987 يعني دقيقا 25 سال قبل. فكرش رو بكنين كه اين الان از نظر دولت فرسوده به حساب مياد و بايد اوراق بشه و بجاش يه پرايد يا سمند و 206 بياد توي خيابان...

با توجه به قيمتهاي مسخره اي كه روي ماشينهاي وطني و بدون كيفيت گذاشته شده ( مثل 206 تيپ معمولي 31 ميليون و يا 207 بالاي 40 ميليون،) قيمت 55 توماني اين اصلا گران نيست..
    واقعا اگر امكانش بود حتما ميخريدمش..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by camaro lt; 31-10-2012 at 01:03.

4. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من 12 لیتر روغن خریدم حالا باید ببینم مکانیک چند لیترش رو استفاده میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

​ممنونم ازشما دوست عزیز.راستی این پیچ که گفتی کجای گریبکس قرار داره چه جوری میشه بهش دسترسی پیدا کرد؟این وکیوم کجاهست؟

7. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

وکیوم روی خود گیربکس نصبه اگه از سمت شاگرد برید زیر ماشین (البته بدون چاله سخته)میبینیدش و همون شلنگ مکش هوای موتور بهش وصله اول باید شلنگ رو جدا کنید و بعد با یه پیچگوشتی دوسوی ریز (از فازمتر کوچکتر) پیچ داخل وکیوم رو تغییر بدید و همون جایی که شلنگ وارد میشه داخلش یه پیچ برنجی هست و هرچه در جحت ساعتگرد پیچیده بشه فاصله دنده ها بیشتر میشه و دنده ها رو بیشتر پر میکنه البته پیشنهاد میکنم اگه مشکلی ندارید بهش دست نزنید چون تنظیم مجددش سخته و کسانی که گیربکس رو با کیت کامل تعمیر میکنن این وکیوم هم داخل کیتشون هست و تنظیم هم هست و اون هم عوض میکنن.

9. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    چند وقتی پی گیر مک وان بودم ولی متاسفانه بیشترشون داغون شدن.تا اینکه امروز یه شورولت امپالا 1964 دیدم تو یه کارگاه که به بهترین صورت نگهداری شده بود.دود از سرم بلند شد .به هر صورتی بود قولنامه کردم.قرار شد کارهای بیمه رو انجام بده فردا ماشین بیارم.ماشین 5ساله بیمه نشده.فردا عکس میگیرم تا دوستان نظر بدن و راهنمایی کنن

11. 4 کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مبارک باشه منتظر عکس ها و مشخصات این جواهر هستیم.

13. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج
    Last edited by hooly; 01-11-2012 at 16:21.

15. 10 کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شیشه جلو خیلی خط و خش داره.شب رانندگی باهاش سخته.چون فابریکه دلم نمیاد عوضش کنم.دوستان چه پیشنهادی میکنین؟؟
    موتور کیت تک تسمه داره و فن برقی بنز 230 نصب شده صداش خیلی زیاده انگار هواکش صنعتی روشن می شه البته منبع اگزوزهای ماشین هم منبع بنز 230 .صداش اصلا شبیه امریکایی نیست.به غیر از صدای فن ماشین کاملا silent هست

17. 3 کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خودروي زيباييه
    براي خراشهاي شيشه جلو، يك روشي قديمي هست كه البته خيلي زمان ميبره و بايد با صبر و حوصله انجام بديد.البته توصيه ميكنم اول روي يه شيشه مستعمل مال يك ماشين ديگه آزمايش بكنين و وقتي از نتيجه راضي بوديد روي ايمپالا انجام بديد.
    قديمها براي جلا دادن شيشه ساعتهاي مچي، از پوليش بسيار نرم استفاده ميكردند و با مالش پوليش روي سطح شيشه ساعت ( بوسيله دست يا چرخ دوار ابردار) لايه نازكي از سطح شيشه برداشته شده و شيشه جلا و درخشش اول خودش رو پيدا ميكنه.
    سالها قبل براي شيشه يه ماشين اين كار رو انجام داديم اما خيلي خيلي زمان برد و انرژي زيادي هم صرف شد تا فقط يه قسمت اون رو درست كنيم. البته ميتونين از دستگاههاي پليش كه رنگ آميزيهاي خودرو استفاده ميكنن هم استفاده كنين. فكر كنم قيمت اون حدود 40 يا 50 تومان باشه( اگر گرونتر نشده باشه!)
    براي پليش مورد استفاده هم از چند ساعت ساز بپرسيد شايد بدونن دقيقا چي بايد استفاده كرد؟
    ما از پليش نرم استفاده كرديم.
    باز هم توصيه ميكنم حتما قبلش روي يه شيشه ديگه آزمايش كنين و اگر از نتيجه راضي بوديد اين كار رو انجام بديد.
    توي آگهي ها هم گاهي تبليغ رفع خراش و ترك شيشه رو ميبينم. از اونها هم سوال كنين بد نيست اما براي هر كاري قبلش خوب تحقيق كنين چون شيشه اين نمونه فكر نكنم به راحتي پيدا بشه و اگر آسيب ببينه واقعا دردسر سازه.
    براي اگزوز هم به اگزوز فروشيها مراجعه كنين تا از نمونه هاي مورد استفاده در كاپريس و بيوك براش نصب كنه. اينجوري صداي موتور و البته توان اون هم بهتر ميشه.
    در مورد فن برقي هم كه اگر ميخواهيد بمونه كه هيچ، اگر نه همون سيستم پروانه استاندارد خودش از نظر من بهتره.

19. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •