تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 552 از 577 اولاول ... 52452502542548549550551552553554555556562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام دوستان
    من ديگه شبكيه رو تمديد نكردم كه برا جمع كردنش يه هفته صبر كردم چرا حالا رفتم اسياتك گرفتم كه بعد دو هفته هنوز رانژه نشده پشتيباني هم هر دفعه ميگه مخابرات پورتت رو تخليه كرده تا يكي دو روز ديگه درست ميشه كه الان همين يكي دو روز ها بيشتر دو هفته طول كشيده حالا هم ميگند انگار شبكيه خيلي بهتر شده كه يعني اين يه ماهو بي دليل اينترنت نداشتم حالا بهتر شده يا شايعه است؟ دي:

Sent from my iPod touch using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من ديگه شبكيه رو تمديد نكردم كه برا جمع كردنش يه هفته صبر كردم چرا حالا رفتم اسياتك گرفتم كه بعد دو هفته هنوز رانژه نشده پشتيباني هم هر دفعه ميگه مخابرات پورتت رو تخليه كرده تا يكي دو روز ديگه درست ميشه كه الان همين يكي دو روز ها بيشتر دو هفته طول كشيده حالا هم ميگند انگار شبكيه خيلي بهتر شده كه يعني اين يه ماهو بي دليل اينترنت نداشتم حالا بهتر شده يا شايعه است؟ دي:

Sent from my iPod touch using Tapatalk
    منم دقیقا مثل شما شدم دو هفته پیش شبکیه را جمع کردم اما هنوز آساتک وصل نشده به من می گن خطم هنوز جمع نشده .

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

منم دقیقا مثل شما شدم دو هفته پیش شبکیه را جمع کردم اما هنوز آساتک وصل نشده به من می گن خطم هنوز جمع نشده .
    عزیز شما برو فقط بگو پولم رو بدید زود وصل میکنند منم امروز همینو گفتم حل شد
    فقط بر خلاف چیزی که به من قول دادن من نمیتونم با یوزر و پسوردم وارد پنل کاربری سایت اسیاتک بشم

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.
    مخواستم ببینم کسی هست که از پیشگامان سرویس های نامحدود 1 به 10 گرفته باشه؟
    کیفیت و سرعت دانلود به چه صورت هست؟(البته میدونم بستگی به مرکز مخابراتی و افراد شیر شده با یک دیگر داره اما میخوام ببینم آیا مثل برخی از شرکت ها از عمد محدود میکنه یا نه)

ممنون.

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.
    کیفیت و سرعت دانلود به چه صورت هست؟(البته میدونم بستگی به مرکز مخابراتی و افراد شیر شده با یک دیگر داره اما میخوام ببینم آیا مثل برخی از شرکت ها از عمد محدود میکنه یا نه)

ممنون.
    من از صبانت این رو داشتم 128 اینجوری خود به خود میشه 15 دنلود حالا زور بزنه میشه 15 شلوغ باشه میشه 3 کیلوبایت پلوت رو تو چاه نریزی!!

6. این کاربر از iilliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمن‌ماه آغاز می‌شود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه می‌شود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه می‌پردازد.

به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویس‌های ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه می‌پردازد.

همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راه‌حلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.

هم اکنون اغلب سرویس‌دهی شرکت‌ها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرح‌های سابق ADSL به طرح جدید تغییر می‌کند.

به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورت‌حساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه می‌شود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت‌ حساب‌گیری شرکت‌های خدمات دهنده داشت.

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکت‌های خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هم‌اکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.

وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمی‌توانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.

رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکت‌ها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمن‌ماه آغاز می‌شود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت‌ مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورت‌حساب‌گیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکت‌ها نیز اعلام عمومی می‌کنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود می‌دهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.

ممنون.
    سلام محدودت نمیکنن اما اصلا کیفیت نداره سرویساش در طول شبانه روز حداقل دو سه بار قطعی داره.سرعتاش تقریبا واقعیه یعنی همون ضریب اشتراک 1 به 8.الان هم که فقط 1 ماهه تمدید میکنه صرف نمیکنه
    من 1 مگشو داشتم سرعت دانلود روی 100 بود و512 هم روی 64 کلا سراغ پیشگامان نرو!!!!!

9. این کاربر از linuxx2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میدونه چرا آریافون سرور من رو تبریز میزنه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان یکی راهنمایی کنه این اینترنت آریافون 2065.ir چجوری هستش؟
    قیمتش که خیلی پایینه
    کیفتش چجوریاس؟
    من شاتل 128 دارم ماهیانه حدود 14 تومن میدم ولی اینا قیمتش خیلی پایین تره دودلم کرده
    در ضمن مرکز ردانی هستم

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یکی راهنمایی کنه این اینترنت آریافون 2065.ir چجوری هستش؟
    قیمتش که خیلی پایینه
    کیفتش چجوریاس؟
    من شاتل 128 دارم ماهیانه حدود 14 تومن میدم ولی اینا قیمتش خیلی پایین تره دودلم کرده
    در ضمن مرکز ردانی هستم

من مرکز ولیعصر هستم.
    به نظر من از نظر سرعت دانلود به اکو شاتل نمیرسه ولی در کل سرعتش خوبه.
    واسه من سرعت دانلود در 24 ساعت ثابت روی 220 هست.

13. این کاربر از Farhad 8904 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •