ماکسنت خودش از آسیاتک پهنای باند میخره و خودش به مشتری ها میده پس نمیشه از سایت آسیاتک حجم رو چک کرد ولی اون شرکتی که شما ازش سرویس میگیرید هیچ کارست و فقط نماینده فروش مکسنت هستش دقیقا مثل سوپرمارکت که میرید ازشون کارت اینترنت میگیرید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ماکسنت خودش از آسیاتک پهنای باند میخره و خودش به مشتری ها میده پس نمیشه از سایت آسیاتک حجم رو چک کرد ولی اون شرکتی که شما ازش سرویس میگیرید هیچ کارست و فقط نماینده فروش مکسنت هستش دقیقا مثل سوپرمارکت که میرید ازشون کارت اینترنت میگیرید
شما برید سایت مکس نت . آدرسش رو می گذارم . برید بعد رمزش رو تغییر بدید . یه رمزی بگذارید متشکل از عدد و حروف . بعد مودمتون رو کانفیگ کنید . یوزر نیمتون همون کد شهرتون هست با شمارتون . مثلا اگر تو تبریز باشین و شمارتون 2211546 باشه یوزرتون می شه : 4112211546 . یوزر رو اینجور بزنید بعد رمزی رو که هم گذاشتید بزنید . بعد اینکه مودمتون رو کانفیگ کردید اگه بازم از حجمتون کم شد اون وقت شک کنید .
بچه ها کی از مکس نت حاضره به من اعتماد کنه و ببینیم که آیا ماکس با یوزر پس سایر اعضا کانکت می شه .( یوزرش رو بده . پسوردش رو عوض کنه و به من بده ببینم وصل می شه ).
الان 128 محدود 3 ماهه 9 گیگ چطوره ؟؟
قطعی هاش چطوره زیاده ؟
سرعت دانلود تو منطقه ولی عصر چطوره ؟ و ...
ممنون /.
![]()
قطعیش کمه.من خودم همین سرویسو دارم.(مرکز ولیعصر)
فقط تنها ایرادش پینگ خیلی بالا هست.برای یاهو حدود 400 میلی ثانیه هست.![]()
آخ گفتیییی!!!قطعیش کمه.من خودم همین سرویسو دارم.(مرکز ولیعصر)
فقط تنها ایرادش پینگ خیلی بالا هست.برای یاهو حدود 400 میلی ثانیه هست.![]()
تا سر برج پینگشونو درست نکنن سرویسو قطع میکنم.
کدوم شرکت اینورا پینگش خوبه ؟ پس مجبوری استفاده کنی . البته تو شهرمون یکی هست که می گن سرعت دانلودش 150 هست و پینگش 60 . ولی ip شیر هست . به خاطر همین نمی رم بگیرم .
ممنون من از اولم یوزر و پسم رو می دونستم ولی چون این بابا ه نگوفته بود میتونم نگاه کنم نگاه نمی کردم تازه بازم می گفت نمیشه خلاصه من دارم ثانیه به ثانیه چک می کنم فعلا که کم نکرده به ذهن خودمم رسید که پسووردم رو عوض کنم ولی نکردم هنوز که هنوزه دارم ازش تلفونی می پرسم که فکر کنه دسترسی ندارم اونوقت شاید خودش رو لو داد ولی ممکن متوجه شده باشه که من با یوزرم حسابم رو نگاه می کنم ینی سایت ممکن بهش هشتار بده و اونم حواسش باشه اینارو بیخیل دیگه خیلی درک بازی شده
ولی دوستان یه سوال دارم ای دی اس ال من 512 قدرت دانش هم همون 110 الی 120 تنها چیزی که موندم با باز کردن هر صفحه یه 1 مگی قورت میده طبیعی الان 2.5 گیگ برام مونده واسه 4 ماه باقی مجبورم فقط شب ها از 2 تا 8 بیام
راستی اونایی که مثل من ماکس نتی هستن می دونستن جمعه شب ها 2 تا 10 ساعت دانلود ینی پنجشنبه شبی که میره تو جمعه 2 تا 10 ساعات دان رایگان 2 ساعت بیشتر
راستی دوست عزیز شما یوزر و پست رو بده من من برات تست می کنم بگم ولی فکرنکنم بشه چون همونطور که منم میدونم شما هم میدونینن شماره یوز و پس خیلی ها شماره تلفوناشونه ینی ممکن من بدونم دوست اکانت داره و شماره خونشم میدونم اونوقت ینی تموم نه فکر نکم به این سادگی ها باشه اگه خواستی یوزو پست رو بده من برات تست کنم
یک نماینده شرکت ماکس نت هرگز نمی تونه حجمت رو کم کنه یا بفهمه که تو به حسابت وارد شدی . من احتمال می دم ( البته اگه مک آدرس مکس نت فعال نباشه ) یکی یوزر پستو می دونه و با اون کانکت می شه یا یه وارم یا برنامه ی جاسوسی رو کامپیوترت هست که اطلاعاتت رو سند می کنه . این برا من اتفاق افتاده بود .
بله ما می دونستیم جمعه از 2 تا 10 است .
در ضمن به قول شما اگه یوزرم رو بدونید شماره خونمو می دونید .![]()
خیلی ممنون جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از کجا بدونمبرنامه جاسوسی دارم چون من نود سیو دو کاملا به روز دارم ینی ممکنه بازم آنتی اسپای داشته باشم راستی من از اینجاخواستم پسم رو عوض کنم سیو ریبوت هم کردم دیگه نتونستم وسل شم و دوباره همون رمز قبلی رو گذاشتم ولی از طریق سایت مکسنت قسمت تغییر رمز عبور عوض کردم همین کفایت می کند یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاشا
من تبریز نیستم! اینجا پیشگامان پینگش نصف ماکسنت هست!کدوم شرکت اینورا پینگش خوبه ؟ پس مجبوری استفاده کنی . البته تو شهرمون یکی هست که می گن سرعت دانلودش 150 هست و پینگش 60 . ولی ip شیر هست . به خاطر همین نمی رم بگیرم .
برای من پینگ مهمترین چیز هست.
شرکتی که پینگش بالا هست کیفیتشم پایین هست.
درضمن پارس انلاین 3 برابر ماکسنت سرعت میده با همین پینگ!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)