تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 1081 اولاول ... 524525025425485495505515525535545555565626026521052 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام...
    من تا دو هفته قبل kis 2009 رو سیستم داشتم.وبعد 2010 رو نصب کردم.از اون موقع سیستم دچار هنگ به خصوص موقع اسکن میشه.گاهی اوقات هم وقتی بازش میکنم پنجره برنامه به صورت ویندوز کلاسیک میشه.در ضمن نوار زبان روی تسکبار خود به خود چند بار از فارسی به انگلیسی وبالعکس تغییر پیدا میکنه.امروز پاک کردم دیدم سرعت اینترنت به طور محسوس زیاد شده.مشکل از کجاست؟(kis9.0.0.463en)

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شاید اشتباه من دانلود فایلهای اپدیت کسپر 7 برای کسپر 8 است

اخه توی سایت هیچ جایی برای دانلود فایلهای کسپر 8 نداره

یعنی نمیشه برای کسپر 8 رو دستی اپدیت کرد؟

من فایلهای اپدیتم رو از اینجا می گیرم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینکی که دوستمون تو پست بالاتر معرفی کرد استفاده کنید.

http://hamiidreza.parsaspace.com/Program/KasperskyUpdater.rar
    ورژنی که استفاده می کنید رو انتخاب کنید و دانلود نمائید.
    بعد طبق آموزش آپدیت آفلاین کنید. (به تاریخ سیستم دقت کنید بروز باشد)

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام...
    من تا دو هفته قبل kis 2009 رو سیستم داشتم.وبعد 2010 رو نصب کردم.از اون موقع سیستم دچار هنگ به خصوص موقع اسکن میشه.گاهی اوقات هم وقتی بازش میکنم پنجره برنامه به صورت ویندوز کلاسیک میشه.در ضمن نوار زبان روی تسکبار خود به خود چند بار از فارسی به انگلیسی وبالعکس تغییر پیدا میکنه.امروز پاک کردم دیدم سرعت اینترنت به طور محسوس زیاد شده.مشکل از کجاست؟(kis9.0.0.463en)

انگار این ورژن مشکلاتی داره همون آخرین ورژن 2009 یعنی 8.0.0.506 نصب کنید.

4. 2 کاربر از adel28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

شاید اشتباه من دانلود فایلهای اپدیت کسپر 7 برای کسپر 8 است

اخه توی سایت هیچ جایی برای دانلود فایلهای کسپر 8 نداره

یعنی نمیشه برای کسپر 8 رو دستی اپدیت کرد؟

من فایلهای اپدیتم رو از اینجا می گیرم
    کد:

اين لينكي كه شما معرفي كرديد مربوط به آپديتهاي نسخه 7 بوده و طبيعتا قابل استفاده در نسخه هاي 8 و 2010 نميباشه.شما براي آپديت نسخه هاي 8 و 2010 ميتونيد از برنامه Kaspersky Updater v3.1.0.7 كه در همين تاپيك نيز معرفي شده استفاده كنيد.

با سلام...
    كلا نسخه 2010 اين محصول تا اينجاي كار نسخه خوبي از كار درنيومده و اشكالات و باگهاي متعدد و عجيبي داشته كه بر اساس گزارشهايي كه كاربران براي آنها ميفرستند دارن روش كار ميكنند تا اشكالات آنرا برطرف كنند.اميدواريم در Buildهاي بعدي اشكالات اين نسخه جديد هم برطرف بشه.ولي توصيه اينه كه تا آن زمان از نسخه 8.0.506 كه كاملا نسخه باثباتي بوده استفاده كنيد.

6. 3 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تقدیم شما:

کد:
    کد:

ممنونم ازتون
    2 تاشو نصب کردم برنامه usbdisk وقتی کد لیسانس رو وارد میکنم قبول نمیکنه واسه همین ویروس اتورانی که توی usb هستش رو پاک نمیکنه
    اون یکی برنامه هم همین مشگلو داره میگه فول ورژن رو دانلود کنید و کد لیسانسی هم وجود نداره
    کمکم میکنید؟

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

سلام دوستان
    من از kis 9 استفاده میکنم
    وقتی میره برای آپدیت تقریبا سیستمم هنگ میکنه مخصوصا اگه فایرفاکس اجرا باشه
    و یه نکته جالب دیگه اینه که بعضی وقت ها یه دفعه دیگه من هیچ فایلی نمیتونم دانلود کنم از اینترنت حتی با دانلود منیجر ولی صفحات باز میشن تا اینکه 1 بار کسپر رو Exit کردم دیدم درست شد
    البته این مشکلات رو با کسپر 8 نداشتم کلا کسپر 9 یه جوری شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نظرم kis 2010 مشکل اساسی داره.من دوباره kis 2009 رو نصب کردم بعد یک اسکن کامل.در حالی که قبلا با 2010 اسکن کامل کرده بودم یک ویروس تو شاخه system32 ودوتا کرم تو temporary internet files پیدا شد.در حال حاضر فکر کنم 2010 اشغاله.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنونم ازتون
    2 تاشو نصب کردم برنامه usbdisk وقتی کد لیسانس رو وارد میکنم قبول نمیکنه واسه همین ویروس اتورانی که توی usb هستش رو پاک نمیکنه
    اون یکی برنامه هم همین مشگلو داره میگه فول ورژن رو دانلود کنید و کد لیسانسی هم وجود نداره
    کمکم میکنید؟
    دوست عزيز با توجه به اينكه سوال شما ارتباطي با محتواي اين تاپيك نداره و از طرف ديگه در انجمن معرفي نرم افزار هر دو نرم افزار فوق داراي تاپيك اختصاصي ميباشند كه نسخه هاي فول هر دو برنامه در آنها موجود ميباشد لذا خواهش ميكنم يا از طريق انجمن معرفي نرم افزار پيگير باشيد يا از طريق پيغام خصوصي.

سلام دوستان
    من از kis 9 استفاده میکنم
    وقتی میره برای آپدیت تقریبا سیستمم هنگ میکنه مخصوصا اگه فایرفاکس اجرا باشه
    و یه نکته جالب دیگه اینه که بعضی وقت ها یه دفعه دیگه من هیچ فایلی نمیتونم دانلود کنم از اینترنت حتی با دانلود منیجر ولی صفحات باز میشن تا اینکه 1 بار کسپر رو Exit کردم دیدم درست شد
    البته این مشکلات رو با کسپر 8 نداشتم کلا کسپر 9 یه جوری شده
    كلا همانطور كه قبلا هم اشاره كردم نسخه 2010 كاسپر داراي اشكالات عديده اي ميباشه كه فعلا به دوستان عزيز توصيه ميكنم از همون نسخه 8.0.506 استفاده كنند تا نسخه كم اشكال 2010 منتشر بشه.

11. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ocz

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    با تئجه به مشکلات زیادی که kis9 به وجود میاره که خیلی هم ازار دهنده است و بنا به توصیه استاد عزیز هامیلتون من این ورژن رو حذف کردم و از همون ورژن 8 استفاده میکنم که خیلی به شما هم پیشنهاد میکنم از خیر ورژن 9 بگذرید که به دردسراش نمیارزه حالا درست که هر ورژن جدیدتری بهتر از قبلی هست خودم هم دوست دارم همیشه از ورژن جدید هر نرمافزاری استفاده کنم اما در این مورد میبینیم که مشکلات زیادی هست. از هامیلتون عزیز درخواست میکنم اگه عیبهای ورژن 9 برطرف شد به اطلاع دوستان برسونن
    تا بعد نصبش کنیم.

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    چرا کسپر اپدیت نسخه 8 و 9 رو تو سایت نمیزاره
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •