تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 2365 اولاول ... 5245250254254854955055155255355455555656260265210521552 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم از همه ی دوستایی که با این عکسا خیلی کمک کردین
    1-اما یه سوالی که هست اینه که چه ابعادی براش بسازم بهتره ؟؟ چون من لیتر رو نمیدونم چطوری محاسبه کنم!
    2-توش خالی باشه ؟؟؟یعنی پشم شیشه یا یه چیزی شبیه خود موکت ساب نمیخواد که توش رو پر کنم؟
    3-این پیچا لزومی داره باشه ؟ پیچایی که دورتا دوره تخته پشت 206 وصل شده رو منظورمه ! آخه چسب چوب خودش محکمه ! نمیدونم لزومیه یا نه!
    سلام
    خواهش ميكنيم
    1-براي بدست اوردن حجم داخلي باكس:طول*عرض*ارتفاع/1000 حجم خالص به ليتر بست مياد.اگر ميخواهي سيلد بسازي 2-2.5 ليتر كافيه و اگر پورتد ميخواهي 3.5-4 ليتر.البته ساختن كيك پنل پورتد براي كامپوننت خصوصا قسمت پورت اون خيلي دقيق در نمياد مگر اينكه T/S Parameters رو داشته باشد.
    2-خير داخلش نيازي به چيزي نيست.
    3-حتما بايد باشه وگرنه با يه تكون مي افته كف صندوق.چسب چوب فقط حكم آببندي روداره تا حوا از درزها بيرون نره.البته چسب اواريوم هم بايد استفاده بشه.
    حمید جان عالی بود
    فقط اگه حجم و تیونه هر کدومو بگی ممنون میشم
    مخلصم امير خان
    اين فكر كنم 3.5 ليتر و فركانس تيون 90 بود

2. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان
    میخاستم یه ضبط تا 300 بهم معرفی کنید که dvd و usb و بلوتوث ( خیلی مهم نیست ) داشته باشه
    البته یه مانیتور جدا هم میخام بگیرم که کلا تا 500 تومن مشکلی ندارم
    با تشکر از دوستان

داره خودمونی میشه cyruslogic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من خودم یه مدل پیدا کردم

بنظرتون چطوره

دوست عزیز! پخش بدی نیست ولی اطلاعاتش نشون میده که فقط سه تا اکولایزر توی تنظمیات داره که برای تنظیم صدا یه مقدار کمه. در کل به نظر نمیرسه برای تنظیم حرفه ای صدا گزینه مناسبی باشه.قیمتش هم توی سایت پایونیر زده 240000 تومان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_voroojak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوست عزیز! پخش بدی نیست ولی اطلاعاتش نشون میده که فقط سه تا اکولایزر توی تنظمیات داره که برای تنظیم صدا یه مقدار کمه. در کل به نظر نمیرسه برای تنظیم حرفه ای صدا گزینه مناسبی باشه.قیمتش هم توی سایت پایونیر زده 240000 تومان.
    ممنون پس اگه میشه یه ضبط خوب به من پیشنهاد کنید

داره خودمونی میشه cyruslogic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون پس اگه میشه یه ضبط خوب به من پیشنهاد کنید
    دوست عزیز! توی این رنج قیمت شما چند تا گزینه خوب بیشتر نداری:
    1- کنوود 7016 با قیمت حدود 200 و 8016 (مثل 7016 ولی با بلوتوث) با قیمت حدود 245
    2- پایونیر 9350 با قیمت حدود 220 و پایونیر 7150 با قیمت حدود 255

در مورد تفاوتشون هم باید گفت که کلا پایونیر به خاظر فروش بیشترش تو بازار, اصطلاحا صدای عامه پسندتری داره. یعنی گوشای ما به نوع صدای اون بیشتر عادت داره ضمن اینکه از بازار فروش دست دوم خوبی برخورداره.
    ولی کنوود به گفته سایر دوستانی که امتحانش کردن صدای متفاوتی داره و تنظیمات بیشتر. یعنی شما به نسبت پولی که میدی امکانات بیشتری رو داری. من خودم پایونیر 6050 داشتم ولی الان میخوام یکی از این دو مدل کنوود رو امتحان کنم ببینم چه جوریه. چون واقعیتش از صدای پایونیر خسته شدم. ضمن اینکه ماشینم 206 صندوقداره و تو کنوود میتونم با تغییر رنگ کلیدها و زمینه, رنگ اونو با نورپردازی داخل ماشین ست کنم.

7. 2 کاربر از cyruslogic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

دوستان الان چند وقتی هست که 718 Ex دارم ولی دیگه ازش خسته شدم هر طور باهاش ور میرم بازم اون صدایی که میخوام رو نمیده واسه همین میخوام برم سراغ یه کواکسال کیفیتی تر و نظر خودم رو این باند اینفنیتی Infinity Kappa 693.9I هست , نظر دوستان چیه؟ از نظر قدرت صدا و بیس+کیفیت صدا +تیوتر و ... به نسبت 718 Ex در چه وضعیتی هست؟حجم صداش چه طوره ؟ مثلا اگه یه ساب 3012 بزارم حجم صداش تو بیس 3012 گم نمیشه ؟ ماشینم تندر 90 هست. ارزش داره 718 رو بندازم دور اینو ببندم , راستی قیمتی که گیر آوردم هم 145 تومن هست , بگیرم به نظرتون؟

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

البته داشتن اکولایزر بیشتر نشنه برتر بودن نیست چون معمولا نمیشه از اکولایزر صدای دلخواه گرفت و اکثر پخشاهی پدر مادر دار هم توی حالت فلت بهترین صدا رو دارن
    من الان 7016 دارم و ازش راضی هستم
    صدای 9350 رو هم شنیدم(همون ظاهر 7250 رو داره با این تفاوت که یخی رنگه مثل 7150) به نظرم صدای کنوود باز تره و من بیشتر صداشو میپسندم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام

دوستان الان چند وقتی هست که 718 Ex دارم ولی دیگه ازش خسته شدم هر طور باهاش ور میرم بازم اون صدایی که میخوام رو نمیده واسه همین میخوام برم سراغ یه کواکسال کیفیتی تر و نظر خودم رو این باند اینفنیتی Infinity Kappa 693.9I هست , نظر دوستان چیه؟ از نظر قدرت صدا و بیس+کیفیت صدا +تیوتر و ... به نسبت 718 Ex در چه وضعیتی هست؟حجم صداش چه طوره ؟ مثلا اگه یه ساب 3012 بزارم حجم صداش تو بیس 3012 گم نمیشه ؟ ماشینم تندر 90 هست. ارزش داره 718 رو بندازم دور اینو ببندم , راستی قیمتی که گیر آوردم هم 145 تومن هست , بگیرم به نظرتون؟

سلام داش خلیل گل
    خلیل جان من صدای این باند اینفینیتی رو توی ال شنیدم با پخش 7150 و البته نمیدونم امپ داشت یا نه
    من صداشو دوست نداشتم من میگم اول صداشو گوش کن بعد بگیرش
    برادر تو که قرار بود ار15 یا تی 5 بگیری چی شد الان میگی 3012 !!!؟
    موفق باشی

داره خودمونی میشه khalilpakbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام داش خلیل گل
    خلیل جان من صدای این باند اینفینیتی رو توی ال شنیدم با پخش 7150 و البته نمیدونم امپ داشت یا نه
    من صداشو دوست نداشتم من میگم اول صداشو گوش کن بعد بگیرش
    برادر تو که قرار بود ار15 یا تی 5 بگیری چی شد الان میگی 3012 !!!؟
    موفق باشی
    به به داداش امیر گل بابا کجایین دیگه رفتین با تایپ آر 15 صفا میکنین , راستش امیر جان خرید t5-15 دیگه کاملا قطعی شده بود ولی بعد که نشتم با خودم فکر کردم دیدم برای راه ندازی کامل این ساب و همینطور همه سابهای قوی تر باید یه برق خوب داشته باشم و همینطور یه آمپ خوب مثل PCX 1500 و بیگ 3 و خازن و باکس بزرگ که 70% فضای صندوق رو بگیره و ......... که دیگه با خودم گفتم منی که تا حالا تجربه ساب نداشتم واسه شروع به نظرم از یه ساب ضغیفتری مثل 3012 شروع کنم واسم جذاب تر و جالب تر باشه و همینطور واسه راه اندازی این 3012 هم دیگه مشکلی ندارم و ..... , دیگه این شد که رسیدیم به 3012 .

آقا در مورد این کواکسیال اینفینتی یعنی صداش خوب نیست ؟ آخه همه تعریفش رو میکنن و میگن کیفیت صداش خیلی خوبه و تیوتر های نرمی داره ولی در عوض میگن قدرت بیسش تعریفی نیست که این مورد با اضافه شدن ساب کاملا حل میشه , فقط نمیدونم حجم صدای این باند چه طوره به نسبت یه کامپوننت مثل کنوود 1730 ؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

به به داداش امیر گل بابا کجایین دیگه رفتین با تایپ آر 15 صفا میکنین , راستش امیر جان خرید t5-15 دیگه کاملا قطعی شده بود ولی بعد که نشتم با خودم فکر کردم دیدم برای راه ندازی کامل این ساب و همینطور همه سابهای قوی تر باید یه برق خوب داشته باشم و همینطور یه آمپ خوب مثل PCX 1500 و بیگ 3 و خازن و باکس بزرگ که 70% فضای صندوق رو بگیره و ......... که دیگه با خودم گفتم منی که تا حالا تجربه ساب نداشتم واسه شروع به نظرم از یه ساب ضغیفتری مثل 3012 شروع کنم واسم جذاب تر و جالب تر باشه و همینطور واسه راه اندازی این 3012 هم دیگه مشکلی ندارم و ..... , دیگه این شد که رسیدیم به 3012 .

آقا در مورد این کواکسیال اینفینتی یعنی صداش خوب نیست ؟ آخه همه تعریفش رو میکنن و میگن کیفیت صداش خیلی خوبه و تیوتر های نرمی داره ولی در عوض میگن قدرت بیسش تعریفی نیست که این مورد با اضافه شدن ساب کاملا حل میشه , فقط نمیدونم حجم صدای این باند چه طوره به نسبت یه کامپوننت مثل کنوود 1730 ؟؟
    نه بابا فعلا درگیر باکسم و کیک پنل هنوز وقت نکردم بسازم انشاالله ساختم عکس میزارم
    اینم حرفیه...
    خلیل جون سلیقه ایه دیگه بعدشم من نمیدونم امپ داشت یا نه ولی بازم میگم اول گوش کن بعد بخر
    قطعا صداش بیشتره
    فکر کنم حجم صداش دوبرابر بود
    راستش اول میخواستم بت بگم که به جای کوکسیال برا عقب یه جفت کامپ دیگه بخر ولی پشیمون شدم من میگم عقب کواک باشه بهتره چون همیشه نمیشه باکسو تو صندق گذاشت و کامپوننت بدون ساب صداش جالب نیست و من دوست ندارم ,حداقل اونجوری نیاز بشه باکسو برداری کمتر با کمبود بیس روبرو هستی
    ولی بازم اگه 2 دست کامپوننت با یه ساب باشه فکر کنم صدا یه دست تر بشه حالا بازم فکراتو بکن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •