تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 762 اولاول ... 52452502542548549550551552553554555556562602652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون از نقد خوبتون ، راستش می خواستم کاری شبیه این عکسی که قبلا گرفته بودم بکنم ولی ظاهرا موفق نبودم.

تابش مستقیم نور برای دوربین ضرر داره ؟ کلا این عکس ها که درش نور تجزیه میشه جذاب هستند ( چه نکاتی را برای گرفتنش باید توجه کرد ) ؟

خواهش میکنم
    اون عکس شما هدفتون آسمون و خورشید بوده درسته ، اما این دو عکس هدف هم گل ها بوده هم خورشید که برای این کار باید از روش HDR استفاده میکردید

بله ، اگر قصد گرفتن عکس از خورشید رو دارید بهتره دیافراگم رو ببندید و سرعت شاتر رو هم بالا ببرید این جوری سنسور کم تر اسیب میبینه

2. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام: دوستان این پایه یک پل قدیمی بر روی رودخانه ارس که مرز ایران با جمهوری اذربایجان هست . البته الان در اونور مرز افتاده (متاسفانه)بهرحال عکس با 30x زوم اپتیکال و 50x دیجیتال گرفته شده
    sony hx100
    f : 5.6
    1/400 s

4. 5 کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Fox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

6

بنظر کروپ گرفتید درسته ، اگر بله بهتر بود کل ساختمان توی عکس بود و همین طور قسمت بیشتر از کوه
    راسی سیاه و سفید بیشتر برای وقتی استفاده میشه که میخواهید بافت رو نشون بدید یا وقتی که رنگ نظر بیننده رو از سوژه و هدف عکاس دور میکنه

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین و نظرتون؛
    بله، عکس برش داده شده از یه عکس بزرگتره... عکس اصلی به دلیل اینکه در حرکت گرفته شده بود، درخت و خانه فکوس مناسبی نداشتند، برای همین با استفاده از فیلترهای فتوشاپ سعی کردم این موضوع رو مخفی کنم!

خیلی خوشحال میشم که نظر شما و بقیه دوستان رو درباره این عکسها بدونم :

(عکسها با دوربین Canon PowerShot SX30 IS گرفته شده اند)

.

6. 6 کاربر از Fox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hmdfgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

سلام؛ راجع به عکس پسرک باید بگم که به نظر من هم بهتر هست که پسرک رنگی باشه؛ و برای اسم هم اگر من باشم اسم رویای آبادی رو روی این عکس میذارم...
    و راجع به عکس های ماکروی شما، عکس اول بکگراند بهتری نسبت به عکس دوم داره، ولی عنکبوت میتونست فکوس بهتری داشته باشه (فکوس توی ماکروگرافی واقعا حساسه و با مقدار خیلی کمی جابجایی فکوس دلخواه حاصل نمیشه، پس توی عکاسی ماکرو به فکوس ظاهری LCD دوربین راضی نشین و بیشتر و بیشتر عکس بگیرین)
    دقت کنین که توی عکس عنکبوت توجه بیشتر به تنه و پشت عنکبوت هست، نه پاها و پرزهای پشت عنکبوت در این ماکروگرافی میتونست وضوح بیشتری داشته باشه...
    و عکس دوم هم بکگراند جالبی نداره...
    از طرفی زاویه دید عکس دوم به نسبت عکس اول قابل توجه تر هست... در ماکروگرافی حشرات بهتره از پهلو یا رو به رو (چشم ها) عکس گرفته بشه و حس هم سطح بودن انتقال پیدا کنه... تا از بالا و پشت روژه...
    • ابتدا باید بگم، از اینکه بعضی دوستان عزیز مثل شما این همه وقت صرف می کنند و با دقت اظهار نظر می کنند واقعا جای قدردانی داره.
    • از اسم زیبایی که انتخاب کردید سپاسگذارم.
    • در مورد عکس عنکبوت ها از نظرات سازنده شما استفاده خواهم کرد.
    پاینده باشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

سلام
    گفتم که با دوربین dsc h-20 گرفتم یه دوربین کامپکت،بسته ترین دیافراگمش 8ـه.
    اول اینکه من یک روز نبودم ، ماشاءالله صفحه چقدر شلوغ شده
    و اما
    من این دوربین رو ندارم ولی با توجه به مشخصات فنی اون:

Focal length: 38-380 mm
    Maximum aperture: f3.5-f4.4
    Maximum shutter speed: 2000 sec
    و در نظر گرفتن اینکه حالت تقدم دیافراگم داره، من فکر می کنم شما دوربین رو در حالت اتومات گذاشتید و دوربین دیافراگم 8 و شاتر 125 رو مناسب دیده و انتخاب کرده. شما باید حالت تقدم دیافراگم رو انتخاب می کردید و فکر می کنم در اون شرایط نوری می تونستید دیاف بازتری رو انتخاب کنید(حتی در ماکزیمم حالت زوم). چون دوربین شما قدرت اینو داشت که برای جبران سرعت های بالای شاتر رو انتخاب کنه.

---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------

سلام؛
    برای عکاسی از خانه های گلی، سیاه و سفید کردن عکس ها میتونه روی تاثیر گذاری هرچه بیشتر عکسها تاثیرات خیلی خوبی بذاره...
    بعد از عکاسی از یه منظره یا سوژه، اونارو یه بار دیگه توی کامپیوتر از لحاظ نوع کادربندی مرور بکنین، اینطوری با بریدن و حذف بخشهای اضافی میتونین عکسهای جذابتری به وجود بیارین...
    من هم موافقم
    Last edited by hmdfgh; 05-09-2011 at 17:56.

9. این کاربر از hmdfgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    www.wfiltration.com

پيش فرض

!
    خیلی خوشحال میشم که نظر شما و بقیه دوستان رو درباره این عکسها بدونم :

(عکسها با دوربین Canon PowerShot SX30 IS گرفته شده اند)

عکس دوم ادیت بسیار زیبایی داره. یعنی تفکری که پشت اونه عالیه. منتها باید جزییات غنچه با وضوح بسیار بالاتری ثبت می شد. شما از سرعت شاتر بسیار پایینی استفاده کردید و گمان نمی کنم از سهپایه هم استفاده کرده باشید. فکر می کنم مشکل از اینجاست. ساقه گل کمی از فکوس خارج شده. گلبرگ های گل هم جزییات لازم رو نداره شاید هم توی ادیت خرابش کردید. به نظرم این ایده رو بار دیگه تکرار کنید تا نتایج بهتری بگیرید.

عکس اول هم خوبه. اما حرف خاصی نداره. مگر اینکه پشت این گل تازه جوانه زده شاخه های خشک درختان تنومند بودند! در این صورت به نظرم ایده خوبی می شد. این عکس رو اون طور که من گفتم تکرار کنید و برای ما بذارید/ لطفا

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام
    عجب عکسایی!!!
    بودن یا نبودن، واقغاً مسعله این است!!!

پروفشنال Fox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

11

[/CENTER]
    ابتدا باید بگم، از اینکه بعضی دوستان عزیز مثل شما این همه وقت صرف می کنند و با دقت اظهار نظر می کنند واقعا جای قدردانی داره.
    _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

عکس دوم ادیت بسیار زیبایی داره. یعنی تفکری که پشت اونه عالیه. منتها باید جزییات غنچه با وضوح بسیار بالاتری ثبت می شد. شما از سرعت شاتر بسیار پایینی استفاده کردید و گمان نمی کنم از سهپایه هم استفاده کرده باشید. فکر می کنم مشکل از اینجاست. ساقه گل کمی از فکوس خارج شده. گلبرگ های گل هم جزییات لازم رو نداره شاید هم توی ادیت خرابش کردید. به نظرم این ایده رو بار دیگه تکرار کنید تا نتایج بهتری بگیرید.

عکس اول هم خوبه. اما حرف خاصی نداره. مگر اینکه پشت این گل تازه جوانه زده شاخه های خشک درختان تنومند بودند! در این صورت به نظرم ایده خوبی می شد. این عکس رو اون طور که من گفتم تکرار کنید و برای ما بذارید/ لطفا
    ممنون از لطفی که به من دارید، بنده لایق این همه نیستم...

در مورد عکس اول، حق با شماست و خبری از سه پایه نیست و ساقه خارج از فکوس است... علت پایین بودن سرعت، نور نامناسب محیط بود، این عکس به نوعی ماکروگرافی از گیاهان بود که متاسفانه به دلیل وزش باد ملایم، امکان عکس برداری با فکوس بهتر وجود نداشت و تلاش برای گرفتن شات های متفاوت و بهتر، به دلایل یاد شده، بی حاصل بود...

و در عکس دوم هم به نظر بنده، ترکیب نو برگهای یک رز جوان در کنار ساقه یک روز قدیمی میتوانست ترکیب خوبی باشد، ولی با توجه به فرمایش شما حتما دقت بیشتری لازم می بود؛
    و عکس از همان ابتدا با عمق میدان بالا ثبت شد... (امکان بازیابی پس زمینه نیست)

با تشکر فراوان از وقتی که گذاشتید و نظر گرانبهاتون...

13. این کاربر از Fox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

اول اینکه من یک روز نبودم ، ماشاءالله صفحه چقدر شلوغ شده
    و اما
    من این دوربین رو ندارم ولی با توجه به مشخصات فنی اون:
    Focal length (equiv.) 38 – 380 mm

Focal length: 38-380 mm
    Maximum aperture: f3.5-f4.4
    Maximum shutter speed: 2000 sec
    و در نظر گرفتن اینکه حالت تقدم دیافراگم داره، من فکر می کنم شما دوربین رو در حالت اتومات گذاشتید و دوربین دیافراگم 8 و شاتر 125 رو مناسب دیده و انتخاب کرده. شما باید حالت تقدم دیافراگم رو انتخاب می کردید و فکر می کنم در اون شرایط نوری می تونستید دیاف بازتری رو انتخاب کنید(حتی در ماکزیمم حالت زوم). چون دوربین شما قدرت اینو داشت که برای جبران سرعت های بالای شاتر رو انتخاب کنه.

سلام
    bebakhshid ke englisi type mikonam font haie farsi kamputeram rikhte be ham
    man in akso ba mode m dorbinam gereftam faqat toie in mod mishe andaze diaf va sorat shater ro dasti tanzim kard vadoorbin man baraye andaze diaf faqat do halat dare yeki baste va on yeki baz man baraye residan be omq meidan bishtar diaf basta ro entekhab kardam va baste tarin diaf doorbine man dar halat addi(bedoon zoom)F8 hast
    shoma migid az diaf baz estefade konam? khob ontori ke omq meidan kam mishe

15. این کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام
    دوستان نظرتون درباره ی این عکس چیه؟

17. 3 کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •