تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 552 از 949 اولاول ... 52452502542548549550551552553554555556562602652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,511 به 5,520 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

یه چیز دیگه هم هس بگم خدمتتون:
    من از 7 مهر سرویس 3 ماهه گرفتم اما تو 10 آبان اشتباهاً رفتم ارتقاء سرویس رو زدم و سرویسم روزهای باقیموندش سوخت! چیزی حدود 57 روز! چون اگه پیش فاکتورش صادر بشه حتی اگه پرداخت نکنی سرویست میسوزه که من نمیدونسم، فکر کردم قبل از اینکه پول بدم (که البته ندادمم) اونچه که باقیمونده رو محاسبه میکنه و بعد از این که ارزش گذاری کرد فاکتور جدید رو برای سرویس جدید صادر میکنه و بنابراین مجبور شدم همین سرویس قبلی رو ولی این بار به مدت یه ماه بگیرم! یعنی تا 10 آذر باید برای اتمام دوره صبر کنم!!
    هدفتون از دادن این اخبار کذب چیه ؟!!!
    شما مطمینید اصلا مشترک فن آوا هستید ؟!
    شما وقتی ارتقا سرویس رو میزنید طرح قبلی شما کنسل میشه و مابقی مبلغ میره توی بستانکاریتون و از شرکت بستانکار میشید و وقتی طرح جدید رو انتخاب میکنید از مبلغ فاکتور اون مبلغ بستانکاریتون کسر میشه ! و فقط ما به التفاوت طرح جدید رو میدید !!!
    واقعا کاری میکنید آدم دایی جان ناپلئون بازی در بیاره و بگه شما کارمند یک شرکت دیگه هستیدا و دارید شایعه پراکنی میکنیدا !!!

2. 3 کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

سلام دوستان. دیشبم همون 560 مگ دانلود کرد! (با اینکه امتحانی یک گیگ خریدم ببینم محدودیت برداشته میشه یا نه؟). امروز طبق فرمایشات نمایندگان محترم استانهای خراسان رضوی و گلستان، علاوه بر پشتیبانی فارس به پشتیبانی تهران زنگ زدم و به من اینطور فرمودند (خوب دقت کنید):
    شما مصرف بی رویه در ترافیک شبانه داشتید (1 ماه و 20 روز 332 گیگ گرفتم!) و سیستم یک روبوت هوشمند داره که جهت جلوگیری از ضرر شرکت ترافیکتون رو محدود میکنه (از طریق محدود کردن سرعت). بنابراین در blacklist قرار گرفته اید و این وضعیت ادامه خواهد داشت تا اینکه نسبت به شارژ دوره‌ی بعد (همون تمدید) اقدام نمایید. پس دوستان میشه اینجور نتیجه گرفت که اینکه گروه فن آوا محدود نمیکنه، مطلقاً همچین چیزی صحت نداره (برخلاف پست های این تاپیک و حرف های متناقض بعضی از پشتیبانان). اما اگه مصرفتون مثل من نیس و می تونید مدیریت کنید جای نگرانی کمتر هس.
    همچنین عرض کنم که چند نفر از پشتیبانان واسه این که یک معیار بدن بهتون تا این محدودیت اتفاق نیفته (برای اینکه سیستم هوشمنده و معیار دو دو تا چهار تا نمی تونید براش تعریف کنید!) صحبت از همون مصرف شبانه دو برابر روزانه به میان میارن.
    با تشکر از همه.

دوست عزیز
    مگه چه قدر هزینه کردی که این همه طلب کاری ؟ خیلی هم لطف کردند
    350 گیگ شما هر کاری هم کنی آدم نیاز نداره برای دانلود
    یه خورده انصاف رو رعایت کنید پس !

4. 5 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

واسم جالبه این همه اطلاعات اشتباهی که دارید توی این تاپیک میدید !!!
    حتی من رو هم به شک انداختید ! و مجبور شدم دوباره بپرسم چه خبره !!!
    آقا این سم پاشیها رو تو تاپیکی بکنید که کسی از اون شرکت نباشه نه اینجا که حداقل من و جناب قلی زاده هستیم !
    برای بار هزارم میگم !
    فن آوا هیچ محدودیتی در سرویسهای شبانه و روزانه قایل نمیشه و فقط در ساعات شبانه به دلیل ترافیک بسیار زیاد امکان داره تا سرعت اسمی بیاد پایین .
    هیچ گونه مصرف منصفانه و یا قانون جدیدی در فن آوا اعمال نشده .
    لطفا بس کنید

دوست عزیز شما که واردی . من بخوام سرویس 1 مگ 3 گیگ ترافیک بگیرم. ماهیانه چقدر می تونم دان کنم

یا سرویس های 512 و 1024 نامحدود. ماهیانه چقدر می تونم دان داشته باشم

یه مورد دیگه شما میگی نامحدود را هیچ محدودیتی ایجاد نمی کنه براش پس این تعرفه هایی که تو سایت زده چی هستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوست عزیز شما که واردی . من بخوام سرویس 1 مگ 3 گیگ ترافیک بگیرم. ماهیانه چقدر می تونم دان کنم

یا سرویس های 512 و 1024 نامحدود. ماهیانه چقدر می تونم دان داشته باشم

یه مورد دیگه شما میگی نامحدود را هیچ محدودیتی ایجاد نمی کنه براش پس این تعرفه هایی که تو سایت زده چی هستند

سلام
    ببین اینجوری که نمیتونم بهت بگم چون خیلی پارامترها لازمه تا سرعت رو بشه فهمید مثل شلوغی مرکز و از همه مهمتر خطتون .
    شما هر کدوم از سرویها رو که بگیرید ما اگر خطتتون نویز نداشته باشه توی اکثر مراکز تا 6 مگ و جدیدا یکسری مراکز تا 8 و یا 10 مگ هم واستون باز میکنیم و چون سیستم براست هست خودش بستگی به سرعتی که گرفتید و شلوغی مرکز سرعتتون رو تنظیم میکنه .
    یعنی اگر مرکز خیلی خلوت باشه شاید 512 هم 6 مگ رو پر کنه که البته سخت این موارد پیش میاد ولی بهرحال امکانش هست .
    در مورد اون اعدادی که نوشته شده بخاطر گیرهای سازمان تنظیم مقررات هست و معنیش اینه که شرکت موظفه هر چقدر هم کیفیتش خراب باشه و مرکز شلوغ باشه باز هم حداقل اون مقدار رو به مشترک بده .
    متاسفانه با توجه به شرایط فعلی اکثر شرکتها نوشتن این اعداد هم خودش معظلی شده و باعث سو تفاهم شده ولی هیچ ربطی به مصرف منصفانه ندارن اون اعداد و کاملا برعکسه داستان

7. این کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    ببین اینجوری که نمیتونم بهت بگم چون خیلی پارامترها لازمه تا سرعت رو بشه فهمید مثل شلوغی مرکز و از همه مهمتر خطتون .
    شما هر کدوم از سرویها رو که بگیرید ما اگر خطتتون نویز نداشته باشه توی اکثر مراکز تا 6 مگ و جدیدا یکسری مراکز تا 8 و یا 10 مگ هم واستون باز میکنیم و چون سیستم براست هست خودش بستگی به سرعتی که گرفتید و شلوغی مرکز سرعتتون رو تنظیم میکنه .
    یعنی اگر مرکز خیلی خلوت باشه شاید 512 هم 6 مگ رو پر کنه که البته سخت این موارد پیش میاد ولی بهرحال امکانش هست .
    در مورد اون اعدادی که نوشته شده بخاطر گیرهای سازمان تنظیم مقررات هست و معنیش اینه که شرکت موظفه هر چقدر هم کیفیتش خراب باشه و مرکز شلوغ باشه باز هم حداقل اون مقدار رو به مشترک بده .
    متاسفانه با توجه به شرایط فعلی اکثر شرکتها نوشتن این اعداد هم خودش معظلی شده و باعث سو تفاهم شده ولی هیچ ربطی به مصرف منصفانه ندارن اون اعداد و کاملا برعکسه داستان

من ساکن اهوازم نمی دونم سرعت فن اوا اینجا چطوره. ولی اگر روی 4 مگ ببندن. خیلی عالی میشه

کاش سرویس های 2 مگ را هم براشون رایگان می گذاشتید. خیلی بهتر می شد

به نظرتون 250 می ده سرویس 1 مگ شرکت یا خیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من ساکن اهوازم نمی دونم سرعت فن اوا اینجا چطوره. ولی اگر روی 4 مگ ببندن. خیلی عالی میشه

کاش سرویس های 2 مگ را هم براشون رایگان می گذاشتید. خیلی بهتر می شد

به نظرتون 250 می ده سرویس 1 مگ شرکت یا خیر
    4 مگ رو که خیالت راحت
    بزودی احتمالا اضافه میشه
    خطت مشکل نداشته باشه حتماخیلی بیشتر از این حرفها میده

10. این کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    احتمالا به دلیل سیاستهای نماینده منطقه سرویس برنزی ارائه نمیشه و به شما سرویس نقره ای داده شده و قیمتش هم همینه و خودتون هم میبینید که خدا رو شکر سرعتتون خوبه .

والا شما اگه یه نگاه به قیمت های این سایت بندازید اینو نمیگید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من الان با مالیات و عوارض دارم 49,200 میدم و سرعت بین 45 تا 50 دریافت و در بهترین حالت سرعت 35 تا 40 ارسال دارم (در زمان پیک هم ارسال به زیر 128 میاد و سرعت لود صفحات کند میشه)

در صورتی که طبق تعرفه های سایت فن آوا که اونم با توجه به اینکه تو این 1 ماهه گرون هم شده میتونم 512 نامحدود برنزی بردارم که هم سرعتش دریافتش بیشتر از 50 و ارسالش بیشتر از سرویس منه و هم قیمتش کمتره

تازه این در مورد سرویس 256 نامحدود هست ، سرویس 512 نامحدود رو 90 تومن (با مالیات 97 تومن) میفروشن که سرعتش بین 60 تا 70 هست و اصلا به صرفه نیست ، یعنی قیمت 2 برابر نسبت به 256 و سرعت نه چندان بیشتر ، در صورتی که سایر کاربران استان های دیگه میتونن سرویس 1 مگابیت نامحدود رو با قیمت 65 تومن بخرن و سرعتش هم حدودا همون اسمی 100 تا 128 هست

من در این مورد با نمایندگی تهران هم صحبت کردم جواب قانع کننده ندادن ، کلا بار علمی پشتیبانی تهران فن آوا زیاد نیست و جواب درست نمیدن ، اینو بنده با توجه به اینکه تقریبا از تمامی شرکت ها سرویس گرفتم و 8/9 سالی میشه adsl دارم میگم ، پشتبانی مخابرات که در حد جک و خندست ، باز دم شما گرم تو این چند صفحه که جواب ها رو میخوندم واقعا امیدوار شدم

خسته نباشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

من الان با مالیات و عوارض دارم 49,200 میدم و سرعت بین 45 تا 50 دریافت و در بهترین حالت سرعت 35 تا 40 ارسال دارم (در زمان پیک هم ارسال به زیر 128 میاد و سرعت لود صفحات کند میشه)

در صورتی که طبق تعرفه های سایت فن آوا که اونم با توجه به اینکه تو این 1 ماهه گرون هم شده میتونم 512 نامحدود برنزی بردارم که هم سرعتش دریافتش بیشتر از 50 و ارسالش بیشتر از سرویس منه و هم قیمتش کمتره

تازه این در مورد سرویس 256 نامحدود هست ، سرویس 512 نامحدود رو 90 تومن (با مالیات 97 تومن) میفروشن که سرعتش بین 60 تا 70 هست و اصلا به صرفه نیست ، یعنی قیمت 2 برابر نسبت به 256 و سرعت نه چندان بیشتر ، در صورتی که سایر کاربران استان های دیگه میتونن سرویس 1 مگابیت نامحدود رو با قیمت 65 تومن بخرن و سرعتش هم حدودا همون اسمی 100 تا 128 هست

من در این مورد با نمایندگی تهران هم صحبت کردم جواب قانع کننده ندادن ، کلا بار علمی پشتیبانی تهران فن آوا زیاد نیست و جواب درست نمیدن ، اینو بنده با توجه به اینکه تقریبا از تمامی شرکت ها سرویس گرفتم و 8/9 سالی میشه adsl دارم میگم ، پشتبانی مخابرات که در حد جک و خندست ، باز دم شما گرم تو این چند صفحه که جواب ها رو میخوندم واقعا امیدوار شدم

خسته نباشید
    سلام
    ببینید قیمتهایی که میدید مربوط به سرویسها نقره ای و طلایی هست که اون هم طبیعتا نباید با این سرعتهایی که میگید باشه ! سرعت برنزی دارید ولی قیمت برنزی و طلایی !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

خسته نباشید
    الان سایت رو نگاه کردم.
    کلا داستانش فرق داره !
    احتمالا ایشون از نمایندگان قدیمی فن آوا بوده که قراردادشون فرق داره و قیمت گذاری با خودشونه ! البته این نمایندگیها یا دارن جمع میشن یا تغییر قرارداد میدن .
    ولی بهرحال شما از نمایندگی دیگری تو رشت پیگیری کنید مشکلتون حل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

واسم جالبه این همه اطلاعات اشتباهی که دارید توی این تاپیک میدید !!!
    حتی من رو هم به شک انداختید ! و مجبور شدم دوباره بپرسم چه خبره !!!
    آقا این سم پاشیها رو تو تاپیکی بکنید که کسی از اون شرکت نباشه نه اینجا که حداقل من و جناب قلی زاده هستیم !
    برای بار هزارم میگم !
    فن آوا هیچ محدودیتی در سرویسهای شبانه و روزانه قایل نمیشه و فقط در ساعات شبانه به دلیل ترافیک بسیار زیاد امکان داره تا سرعت اسمی بیاد پایین .
    هیچ گونه مصرف منصفانه و یا قانون جدیدی در فن آوا اعمال نشده .
    لطفا بس کنید

چشم! بس می کنم! هر چی شما گفتید میکنم!! من دیگه حوصله کل کل کردن با شما رو ندارم. عرض آخرم خطاب به شما: خداحافظ
    Last edited by shakhdar; 18-11-2014 at 17:54.

15. این کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •