سلام کسی مافیا 2 بازی کرده؟؟ توی پی سی؟ ارزش داره بازی کنم یا نه؟ قشنگ هست؟؟
سلام کسی مافیا 2 بازی کرده؟؟ توی پی سی؟ ارزش داره بازی کنم یا نه؟ قشنگ هست؟؟
سبك بازي سليقه اي ه اما چون شما با اين جمله به ما فهمونديد كه بازي نكردينش و سبكشو نمي دونيد بايد بگم به احتمال خيلي زياد خيلي خيلي ازش لذت مي بريد
راجع به ارزش داشتن بايد بگم كه هر بازي رو تا دو مرحلشو بريد بعداً خودتون ارزش بذاريد
منم مافيا رو بازي كردم اما زيادخوشم نمياد چون ديگه از اينجور سبكا خسته شدم ( گادفادر ١ اولين بازي من تو اين سبك بود كه اندازه ي فيلمش باهاس خاطره دارد )
اما در كل جواب كوتاه : بله ( لي لي لي لي لي)
دوستان دستم به دامنتون
( دامن داريد ؟)
دانلودش کردم چیز جالبی بودگذاشتم رو دانلود بعد بهت خبر میدم
فعلا !!!!!
من از این سری بازیها این چند موردو بازی کردم :
Youda Farmer 1&2
Green Valley
Piggly Christmas Edition
Fitness Frenzy
Farm Frenzy: Gone Fishing
فک کنم باشه ولی شما با مبدل رو پی سی بازی کن پشیمون نمیشی اینم فرومش :اين harvest moon براي نينتندوش هم نيس ؟ فكر كنم قديما بازي كردم و جز يكي از بهترينامه
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تارو اگه گیر آوردی به منم خبر بده شاید پونصد شونصد تا تشکر برات گیر آوردمبچه ها اگه اينو كمكم كنيد براتون ٦٠٠ ٧٠٠ تا تشكر مي گيرم
يه بازي بود حدود ١٠ ١٢ سال پيش ، يه گربه ه بود كه اول تو زندان بود ، فرار مي كنه و مراحل رو مي سازه
بازي اول شخص همون گربه ه بود ، يه لباس شبيه لباس هاي ناپلئوني تنش بود به رنگ آبي ، خيلي تو خاطرمه اين بازيه ( حتي يادمه تو تنظيمات كليدي ديفالتش F ضربه ب قدرتيشو مي زد )
يه بازيه ديگه هم كه دنبالشم اينجوري بود كه يه نقاش يه كاميك بوك ( نقاشي ) مي كشه و يك شخصيت هم مي كشه ، ما اون شخصيت هستيم و بين موضوعات كاميك ( نقاشي ) حركت مي كنيم و مي جنگيم
اين دو تا بازي كودكي منو ساختن
با تشكر
ویرایش 1 : اگه من گیر آوردم که کرتیم
راستی منم عاشق رئال مادریدم به اندازه ای که شبا باهاش میخوابم
ویرایش 2 :
البته کسی نفهمه !!!الان باید برم خانومم میخواد منو بخوره![]()
Last edited by VAMP!RE; 29-12-2011 at 13:27.
اولی رو که بازیی به نظرم نمی رسه و یکمی عجیبه
اما در مورد دومی به احتمال زیاد منظور شما بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که یکی از بهترین بازی های سگا بودش
بلههههه ، همينههه
بچگيامخيلي باش حال مي كردم ، دوست عزيز لطفاً شما كه وارد به كار هستين اون بازي اوليه رو هم يه جوري برام پيدا كنيد
اون بازيه رو ما رو كامپيوتر انجام مي داديم
آقا ، شرمنده به خدا ، چون اين بازي خيلي برام مهمه ، اولين بازي هستش كه من تو كامپيوتر انجام دادم ( البته دومي) ، خواهشاً اگه پيدا نكردينش از دوستان حرفه ايتون هم جويا بشينش ، واقعاً از شما ممنونم
با تشكر فراوان از شما
اول زندگي اين حرفا رو نزناختلاف مي افته ها
![]()
Last edited by koroshfe; 29-12-2011 at 16:04.
سلام به همه.
لطفا بازی هایی رو به بازی FlatOut شبیه اند معرفی کنید.
ممنون.
crashday
در ضمن نسخه دوم FlatOut هم اومده![]()
با سلام پر حجم بازی با بالاترین گرافیک رو میشه معرفی کنین
مثلا 30 یا 40 گیگ یا بالاتر
تا اون حجم بازی نداریم....MASS EFFECT2 هس 25گیگ ک گرافیکه خوبی هم داره!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)