دوستان فيلم هاي
UMD Movie که البته به صورت iso هستند رو چطور ميشه توي رايانه ديد ؟
دوستان فيلم هاي
UMD Movie که البته به صورت iso هستند رو چطور ميشه توي رايانه ديد ؟
تو رایانه نمیشه اجرا کرد .
دارم دیگه!نکنه خیال کردی میخوان بازی در حد gta 4 بسازن?؟ به علت ضعف های دی اس اینطوری میشه دوبعدی که باعث میشه حجم بازی زیاد نشه دوربین هم 5 متر از بالا همه چیز رو نشون میده .... کلا اون زمان که GTA 2 اومده بود ما خیلی باهاش حال میکردیم ولی الان دیگه نمیچسبه
ببخشید ها ولی rockstar گفته این بازی یه انقلاب برای دی اسه و هیچ چیزی از ورژن های کنسول های دیگه کم نداره.
این که شما میگید دی اس جلوی پی اس پی حرفی نداره درست نیست. یعنی درست نیست که این جوری حرف بزنیم.
خب همون اجرا کردن یه بازی در حد GTA 2 برای دی اس یه انقلابه
من نمیگم دی اس بده ولی بازی هاش همش برای گیمر های غیر حرفه ایه و بیشتر برای سرگرمی هستش ....
راستی جاوید هم دی اس داره!!!
حالا درست بود یا نه؟اگه درسته حواست باشه به مامانم چیزی نگی!
حالا تو بیا منو بزن!ولی میخوام بدونم،تو یه بازی DS که گرافیک قشنگی داشته باشه میتونی نشون من بدی؟اصلا DS چه سخت افزاری داره؟CPU چند؟10 مگا هرتز؟20 که بالاتر نیست؟رم چی؟DS حتی از N-Gage 2 هم کم میاره!در حالی که N-Gage 2 روی گوشی های نوکیا نصب میشه که واسه بازی نبودن!همین GTA وقتی اومد،ببین پشم GTA VCS هست؟خدایی،هست؟اصلا میکشه؟DS فقط ایده میخوره،چون اگه ایده هم نداشته باشه کلا دیگه هیچچی نداره.همین Soul Bubbles بود دیگه به حبابا فوت میکردی؟حالا Soul Bubbles اصلا با LocoRoco (که مطمئنا ایده ی اولیش از همون جا اومده) قابل مقایسه هست؟نه،هست؟![]()
Last edited by Arshia001; 19-08-2008 at 16:23.
نیومده چه جنجالی را انداختین، هیچ خبریم که ازش نیست
هنوز معلوم نیست که gta china.... دو بعدی یا 3 بعدی
تا بازی نیاد نمیشه در بارش قضاوت کرد.
دلیلش میدونی چیه که فروشش بالاست؟ به خاطر اینکه برای غیر گیمر ها ساخته میشه ...برای سن پایین ها...بازی های شادی هم که داره باعث میشه پدر مادر ها برای بچه های کم سن و سالشون مثلا برای جایزه یا هدیه دی اس بخرن...دقیقا همین موضوع برای Wii هم صدق میکنه تا حالا چند نفر گیمر حرفه ای دیدی که بره Wii بازی کنه?؟ در واقع بازی کردن با Wii برای یک گیمر یک توهینه! هیچ کدوم از بازی هاش شما رو به چالش نمیکشه ...نیازی به فکر کردن توی بازی نیست...نیازی به استراتژی داشتن برای پیشرفت توی بازی نیست و......... می بینی حتی خود نیتندو هم میگه که ما برای کسایی که به بازی علاقه ندارن بازی می سازیم تا اونا رو سرگرم کنیم...پس نتیجه میگیریم که دی اس برای گیمر های معمولی خوبه...کنسول رو که 70 میلیون فروش داشته بشورید
شرمنده، من اینجا هیچ کارم! (در کل هم فقط یه ستاره پر کردم)
ولی تاپیک داره تبدیل میشه به PSP .VS. DS
هنوز هیچ عکسی، هیچ خبری، هیچ تریلری از این بازی GTA: ChinaTown Wars وجود نداره...
شما یه سر به منبع اصلی (منظورم سایت RockstarGames.Com هست) بزنید، صفحه خالیه! فقط نوشته زمستان امسال برای DS میاد...
جنگ کنسولها داره از جنگ جهانی هم بدتر میشه!
ممنون...![]()
بله راست میگی
منم میخواستم اعتراف کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)