تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 551 از 601 اولاول ... 51451501541547548549550551552553554555561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 6004

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام قبلا میتونستم تو پنل سرویس رو تغییر بدم الان میزنه:
    در حال حاضر سرویس فعالی در دسترس شما برای انجام عملیات تغییر سرویس وجود ندارد
    ؟؟؟؟!!!!!!

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من طرح خودم را به سرویس 100 مگ تغییر دادم ولی در هنگام تست سرعت بیشتر 400 مگ نمیگیرم (سرور داخلی) و آپلود هم بر روی 25 قرار میگیره به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟ مربوط به پچ کورد آبی نیست ؟ مدل مودم هم HS8145V5 هستش
    اگر با گوشی تست میکنید که نرماله ، اگه با کامپیوتر و کابل Cat 6 یا cat 7 تست میکنید اصلا نرمال نیست . آبی و سبز بودن پچ کورد فقط نوع برشش هست و تو سرعت تاثیری نداره ، برای من هم با پچ کورد آبی 1 گیگ سرعت میده و مودم 8245HG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

تو منطقه ما سرقت کابل شده با کلی شکایت و مراجعه حضوری تا یه قسمتی کابل کشی کردن بصورت زمینی اما تا کوچه ما که حدود ۱۰۰ متر فقط میشد رو کابل کشی نکردن و خیلی راحت هم برگشتن گفتن برای ما صرف نداره هرکسی باید جیب خودش رو نگاه کنه
    الان دو ساله فقط از نت سیم کارت داریم استفاده میکنیم ‌‌‌‌.. چیکار کنیم واقعاً ؟
    حجم نداره نت سیم کارت گرونه پینگ مناسب نمیده تو بازی قطع و وصلی داره بخاطر سویچ شدن به باند های مختلف ..
    الان این همه صبر کردیم بازم صبر کنیم فیبرنوری میاد یا نه یه تی دی ال تی ای بگیریم حداقل که اونم گرونه بسته هاش و ممکنه مثل وایمکس یجوری سوخت شه
    خلاصه که مشکل کمبود حجم و پینگ وجود داره .. چیکار باید کرد ؟
    Last edited by samebi; 26-07-2024 at 09:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

دوستان من طرح خودم را به سرویس 100 مگ تغییر دادم ولی در هنگام تست سرعت بیشتر 400 مگ نمیگیرم (سرور داخلی) و آپلود هم بر روی 25 قرار میگیره به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟ مربوط به پچ کورد آبی نیست ؟ مدل مودم هم HS8145V5 هستش
    منم سرویسم رو از ۵۰ مگ به ۱۰۰ تغییر دادم و دقیقا عین سرعت شما شد الکی پولم رو ریختم دور با سرویس ۵۰ مگ سرعت اپلودم حدود ۱۰۰ بود که الان شد ۲۵ زنگ هم زدم پشتیبانی گفتن نتونستن درستش کنن . شما راه حلی پیدا کردی لطفا یه اطلاع بده

دوستان حواستون باشه این سرویس ۱۰۰ مگ به شما سرعت ۱ گیگ نمیده و سرعتش روی ۴۰۰ بسته شده .
    Last edited by no1one; 26-07-2024 at 09:26.

5. این کاربر از no1one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

دوستان مخابرات سرویس 1 گیگابیتی آورده. اگر مشترک پیش پرداخت باشید که تو پنل اضافه شده و میشه خرید . اگر پس پرداخت باشید اول باید به پیش پرداخت تغییرش بدید تا بیاد تو لیست سرویس ها. ماهی 500 گیگ داره و 440 تومنه
    این هم تست سرعت داخلیش

این سرویس که شما گرفتی تو پنل زده ۱۰۰ مگ یا ۱ گیگ ؟‌ تو پنل من فقط ۱۰۰ مگ هستش

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این سرویس که شما گرفتی تو پنل زده ۱۰۰ مگ یا ۱ گیگ ؟‌ تو پنل من فقط ۱۰۰ مگ هستش

این سرویس منه ، بعد از اینکه من گرفتم دیدم سرعتم رو 460 مگ قفل شده ، حدودا سه روز گذشت خود مخابرات بهم زنگ زد گفتند تبریک میگیم برای گرفتن سرویس جدید و اینا ، لطفا تست سرعت بگیرید . گفتم بهشون تا دیروز رو 460 مگ قفل بوده گفت درست میگید ولی الان درستش کردند ، تست کردم دیدم درست شده.

8. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تو منطقه ما سرقت کابل شده با کلی شکایت و مراجعه حضوری تا یه قسمتی کابل کشی کردن بصورت زمینی اما تا کوچه ما که حدود ۱۰۰ متر فقط میشد رو کابل کشی نکردن و خیلی راحت هم برگشتن گفتن برای ما صرف نداره هرکسی باید جیب خودش رو نگاه کنه
    الان دو ساله فقط از نت سیم کارت داریم استفاده میکنیم ‌‌‌‌.. چیکار کنیم واقعاً ؟
    حجم نداره نت سیم کارت گرونه پینگ مناسب نمیده تو بازی قطع و وصلی داره بخاطر سویچ شدن به باند های مختلف ..
    الان این همه صبر کردیم بازم صبر کنیم فیبرنوری میاد یا نه یه تی دی ال تی ای بگیریم حداقل که اونم گرونه بسته هاش و ممکنه مثل وایمکس یجوری سوخت شه
    خلاصه که مشکل کمبود حجم و پینگ وجود داره .. چیکار باید کرد ؟
    مخابرات خوبی یا بدی که داره اینه که تمام کارهاش از طریق پیمانکارها انجام میشه، ممکنه خود مخابرات نخواد کابل بکشه شما از طریق پیمانکار اقدام میکنی برات کابل میکشه . خود من اول مستقیم به مخابرات مراجعه میکردم و بهم سرویس نمیداد و میگفت تجهیزات نداریم ، الان هم دوتا نام کاربری دارم یکی خود محابرات ساخته و توش نوشته به دلیل مشکل فنی امکان ارایه سرویس نداریم یکی هم از طریق پیمانکاراش اقدام کردم و روش سه ساله سرویس دارم.

هر شهری پیمانکارای خودش رو داره مثلا تو تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیمانکارشه و من خودم ازشون سرویس رو گرفتم. تو استان گیلان tanoma.gilan تو اینستاگرام پیمانکارشه و ...

10. 3 کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

این سرویس منه ، بعد از اینکه من گرفتم دیدم سرعتم رو 460 مگ قفل شده ، حدودا سه روز گذشت خود مخابرات بهم زنگ زد گفتند تبریک میگیم برای گرفتن سرویس جدید و اینا ، لطفا تست سرعت بگیرید . گفتم بهشون تا دیروز رو 460 مگ قفل بوده گفت درست میگید ولی الان درستش کردند ، تست کردم دیدم درست شده.
    شما تهران هستید ؟ کدوم منطقه ؟‌

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما تهران هستید ؟ کدوم منطقه ؟‌
    بله منطقه 7

13. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

الان شاتل بخوام بگیرم 3100 درمیاد دوستان ارزش داره
    سرعتش خیلی بهتره از adsl؟
    از موقع درخواست چقدر طول میکشه تا بیاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

1. luches

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •