سلام قبلا میتونستم تو پنل سرویس رو تغییر بدم الان میزنه:
در حال حاضر سرویس فعالی در دسترس شما برای انجام عملیات تغییر سرویس وجود ندارد
؟؟؟؟!!!!!!
سلام قبلا میتونستم تو پنل سرویس رو تغییر بدم الان میزنه:
در حال حاضر سرویس فعالی در دسترس شما برای انجام عملیات تغییر سرویس وجود ندارد
؟؟؟؟!!!!!!
اگر با گوشی تست میکنید که نرماله ، اگه با کامپیوتر و کابل Cat 6 یا cat 7 تست میکنید اصلا نرمال نیست . آبی و سبز بودن پچ کورد فقط نوع برشش هست و تو سرعت تاثیری نداره ، برای من هم با پچ کورد آبی 1 گیگ سرعت میده و مودم 8245HG
تو منطقه ما سرقت کابل شده با کلی شکایت و مراجعه حضوری تا یه قسمتی کابل کشی کردن بصورت زمینی اما تا کوچه ما که حدود ۱۰۰ متر فقط میشد رو کابل کشی نکردن و خیلی راحت هم برگشتن گفتن برای ما صرف نداره هرکسی باید جیب خودش رو نگاه کنه
الان دو ساله فقط از نت سیم کارت داریم استفاده میکنیم .. چیکار کنیم واقعاً ؟
حجم نداره نت سیم کارت گرونه پینگ مناسب نمیده تو بازی قطع و وصلی داره بخاطر سویچ شدن به باند های مختلف ..
الان این همه صبر کردیم بازم صبر کنیم فیبرنوری میاد یا نه یه تی دی ال تی ای بگیریم حداقل که اونم گرونه بسته هاش و ممکنه مثل وایمکس یجوری سوخت شه
خلاصه که مشکل کمبود حجم و پینگ وجود داره .. چیکار باید کرد ؟
Last edited by samebi; 26-07-2024 at 09:32.
منم سرویسم رو از ۵۰ مگ به ۱۰۰ تغییر دادم و دقیقا عین سرعت شما شد الکی پولم رو ریختم دور با سرویس ۵۰ مگ سرعت اپلودم حدود ۱۰۰ بود که الان شد ۲۵ زنگ هم زدم پشتیبانی گفتن نتونستن درستش کنن . شما راه حلی پیدا کردی لطفا یه اطلاع بده
دوستان حواستون باشه این سرویس ۱۰۰ مگ به شما سرعت ۱ گیگ نمیده و سرعتش روی ۴۰۰ بسته شده .
Last edited by no1one; 26-07-2024 at 09:26.
این سرویس که شما گرفتی تو پنل زده ۱۰۰ مگ یا ۱ گیگ ؟ تو پنل من فقط ۱۰۰ مگ هستش
این سرویس منه ، بعد از اینکه من گرفتم دیدم سرعتم رو 460 مگ قفل شده ، حدودا سه روز گذشت خود مخابرات بهم زنگ زد گفتند تبریک میگیم برای گرفتن سرویس جدید و اینا ، لطفا تست سرعت بگیرید . گفتم بهشون تا دیروز رو 460 مگ قفل بوده گفت درست میگید ولی الان درستش کردند ، تست کردم دیدم درست شده.
مخابرات خوبی یا بدی که داره اینه که تمام کارهاش از طریق پیمانکارها انجام میشه، ممکنه خود مخابرات نخواد کابل بکشه شما از طریق پیمانکار اقدام میکنی برات کابل میکشه . خود من اول مستقیم به مخابرات مراجعه میکردم و بهم سرویس نمیداد و میگفت تجهیزات نداریم ، الان هم دوتا نام کاربری دارم یکی خود محابرات ساخته و توش نوشته به دلیل مشکل فنی امکان ارایه سرویس نداریم یکی هم از طریق پیمانکاراش اقدام کردم و روش سه ساله سرویس دارم.
هر شهری پیمانکارای خودش رو داره مثلا تو تهران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیمانکارشه و من خودم ازشون سرویس رو گرفتم. تو استان گیلان tanoma.gilan تو اینستاگرام پیمانکارشه و ...
شما تهران هستید ؟ کدوم منطقه ؟
بله منطقه 7
الان شاتل بخوام بگیرم 3100 درمیاد دوستان ارزش داره
سرعتش خیلی بهتره از adsl؟
از موقع درخواست چقدر طول میکشه تا بیاد؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 10 مهمان)