تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 551 از 752 اولاول ... 51451501541547548549550551552553554555561601651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوباره .
    این تاپیک فقط منو گیجتر کرده .
    -
    Klipsch s4 بیسش در چه حدیه ؟
    من سبک موسیقیم House و Electro هست بیس برام خیلی مهمه ! بخاطر همین دونبال Skullcrusher بودم ولی پیدا نکردم .
    کلا یک Earbud تا 150 تومن میخوام بیسش خوب باشه ! محصولات Creysn در چه حدی هستن من یک مدل overear ش رو تست کردم بیس خوبی داشت قیمتش 52 تومن یادم نمیاد مودلشو ؟
    -
    این DT440 ه Beyerdynamic تو ایران هست ؟؟ مثل اینکه بیس خوبی داره , اگر هست قیمتش چقدره ؟؟
    بیس S4 به اندازه ای هست که بتونه از پس زیر سبکهای اصلی الکترونیک مثل Techno بر بیاد چون این زیر سبکها از دیجیتالی ترین و با پایین ترین فرکانسهای بیس ساخته می شوند
    فکر نمیکنم 440 موجود باشه اما از این مدل بهتر از نظر بیس 990 هست که موجوده و اینکه این برند متخصص بیس حرفه ای هست نه بیس بوومی که آماتور پسند باشه برای انتخاب کمی بیشتر دقت کنید
    با تشکر دوست عزیز.
    والا من رفتم یه جایی تقریبا همه ایر فونا رو تست کردم.از سنهایزر گرفته تا akg تا کلیپش و فیلیپس.
    ولی وقتی بیتس پاور رو امتحان کردم یه چیز دیگه بود.وحشتناک تفاوت داشت.
    تنها سنهایزر بود که یکمکی به پاش میرسید.
    حالا این مدلهایی که شما گفتینو معرفی کنید یا لینک بدین خودم برم ببینم.
    مدلهای تاپشونم بگی عالیه.
    قیمتو که بگی گل کاشتی.
    در ضمن توهین نباشه بخدا.ولی اگه دم دست داری یبار بیتسو بدون backgrond قبلی امتحان کن.
    یه اهنگ راک یا متال بزار و امتحان کن.
    تشکر ویژه از شما دوست عزیز
    مرسی از پیشنهاد شما
    اما خوشبختانه به هیچ برند یا مدل خاصی تعصبی نداشتم ولی بعضی از برندها کیفیت صدای خوبی ندارند البته منظور از کیفیت صدای خوب با صدای واقعی هست نه صدای دفورمه شده و بوومی
    به هر حال مثل تمام علاقه مندان صدای شخصی، دوست دارم که صدای واقعی شنیده بشه و موقع گوش دادن به صدا بعید می دونم حتی بشه به مارک برند یا مدل خاصی فکر کرد

در آخر سنهایزر برند چندان مطرحی از نظر بیس قوی یا بوومی نبوده ولی AKG اخیرآ چند مدل با بیس بسیار قوی ارائه کرده که متاسفانه تست نکردم حالا چطور انتخاب شما بعد از بیتس شده سنهایزر اطلاعی ندارم
    با سلام

رضای عزیز،جایی خونده بودم که گفته بودید خرید هدفون های(پیرامون همون بحث) shure و امثال اون از سنگاپور بهتر از مالزی هست.خواستم ببینم چه تفاوتی تو بازار این کشور ها وجود داره؟
    قیمت این محصول،حالا مثلا 99 دلار برای shure se 215 ،تو بازار های کشورهای اروپایی مگه یکسان نیست؟

ممنون .....
    سلام به شما
    مالزی خریدهاشو از سنگاپور انجام میده و معمولآ هم چون تعرفه های زیادی باید پرداخت کنند قیمت خیلی بالاتر میره و جزء قیمت هیچ تفاوتی بین انی دو بازار نیست پیشنهاد می کنم اگر دوست شما بتونه خرید پستی نه سفارشی از سنگاپور بکنه تفاوت هزینه برای قیمت های بالا خیلی زیاد می شه ولی برای قیمت های پایین مثل 100 دلار فکر نمیکنم ارزش داشته باشه چون هزینه ارسال حدود 20 دلار می شه و فرضآ هم همین مدل رو شما 100 دلار از سنگاپور سفارش بدید مطمئن باشید به همین قیمت توی مالزی قابل تهیه هست
    بازار مالزی = فروشگاههای خصوصی و اغلب با فروشنده های چینی و قیمت بالاتر از قیمت دلاری ولی بازار اروپا = قیمت بالای یورو به اضافه هزینه های زیادتر ارسال به اضافه هزینه مالیاتی که اغلب براشون فرقی نمیکنه شما خارج از کشور یا داخل کشور هستید و اضافه می شه
    سلام دوستان shure se215 به درد چه سبک یا سبک هایی میخوره؟
    تقریبا یک هدفون همه کاره هست چون از هر نظر متعادله مثلآ بیس خوب و قوی داره و مناسب الکترونیک و مید خوب برای تمام سبکهای راک و های خوب برای تمام سبکهای نیازمند صداهای فرکانس بالا
    به نظرم با ارزش ترین هدفون در رده قیمت خودش و شاید یکی از چند هدفون با ارزش حتی در رده دو برابر قیمت خودش باشه دیگه چه انتظاری از یک همچین هدفون 100 دلاری دارید؟

شما هم موفق باشید.

2. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود.
    آقا رضا سه تا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب دهید فکر کنم دیگه مزاحم شما نشم.
    اول اینکه بهترین ایرفون موجود در داخل ایران که برای فیلم دیدن مناسبه چیه؟اگه ایرفون فوق العاده نبود؛ یه هدفون معرفی کنید.
    سوال دوم و مهمترین سوال اینکه ue 10 pro و ie8 رو از کجا میتونم بخرم؟؟؟؟
    سوال آخر اینکه نظری راجع به مولتی درایو های جدید سونی دارید؟مخصوصا XBA-4 داره منو دیوونه میکنه.
    با سپاس فراوان.
    درود بر شما
    1. بهترینی که تست کردم از بین موجودی بازار خودمون می شه Sony MDR-E10
    2. UE10 رو نمایندگی M-audio دارند و آدرس دیگه ای هم هست که بهتر از دوست عزیز muskeeter سوال بفرمایید و IE8 رو هم نمایندگی جدید سنهایزر که می شه نامداران و سایتشون به همین اسم هست
    3. معمولآ برندها خط یا سری جدید محصولاتشون خوب از آب در نمیاد شاید یک دلیل اون کم تجربگی اونها باشه ولی صبر کنید تا چند تا تست دقیق ازشون گرفته بشه بعدآ

شما هم موفق باشید.

4. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

در مورد خریدنش زیاد مشکل ندارم sennheiser ie8 هدفون خیلی خوبیه ولی من یه هدفون با mid های قوی برای vocal خوب می خوام ie8 بیشتر bass قوی داره که به سبک موسیقی که من گوش می دم نمی خوره
    راستی با چه قیمتی میشه خرید ie8 تو ایران؟
    اگه گرون نشده باشه حدود ٤٢٥ هزار تومان.شركت نامداران

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

قیمت shure se215 چه قدره؟ از s4 بهتره یا نه؟
    دقیقآ 99 دلار و اینجا موجود نیست و باید سفارش خرید از خارج بدید
    بدون شک از S4 بهتره هم محصول تولید جدید هست و از برند خوشنام و با سابقه و هدفون ساز و از کیفیت ساخت بسیار بسیار بالاتری شما رو سالها همیاری میکنه و از همه مهمتر و جالبتر هم استایل پرچمدار گرون قیمت همین برند یعنی Se535 و باز مهمتر از اون اینکه با همون کابل بسیار با کیفیت همین هدفون هست که قیمت همین کابل نصف قیمت 215 و یا چیزی نزدیک به قیمت تمام شده یک Klipsch S4 هست

شما هم موفق باشید

7. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

قضیه نیازه نیازززززززززززز
    من این حرف رو از وقتی که اومدم توی فروم میزنم که، یادمون نره خود موزیک علته و وسایل جانبیش معلول
    ایکاش بجای اینکه اینهمه انرژی سر این مطالب میزاشتیم، نصفش رو موزیک گوش میدادیم
    امسال که داشتم کاتالوگ فروش به مناسبت کریسمس سایت هدفای رو نگاه می کردم ( که برادر پیسفول لینکش رو داده بود )
    آخرش یک جمله داشت
    with all this talk about gear, let's not forget that ultimately we're all in this for music
    یا جمله ایی که توی امضای یکی از کاربرای سایت هدفایی بود ( من این جمله رو تا حالا چند باری توی فروم استفاده کردم) که می گفتم: master or slave???????1
    یک کم کل کل (:

خوب تعریف نیاز چی برای کابرد ما چی هست؟
    آخه من نوعی که آماتور هستم دوست دارم و کنجکاو هستم بشنوم که فلان هدفون چقدر بهتر هست و چه کیفتی داره تا نخرم که که متوجه نمی شم و این میل به داشتن زیباترین و بهترین در ذات انسان هست ولی کمی وسوسه کننده تر از اون تعریف ها و نوشته های جسته گریخته درباره یک موضوع رو نمیشه نادیده گرفت چقدر خوب بود که فقط بهترین وجود داشت اما یادم نمی ره که همیشه توی بازار همیشه همه جور قیمتی هست و همه یه روزی دیر یا زود فروش خواهند رفت و لابلای اونها ممکنه یکی مثل rezaomido بره اشتباهی HD800 بخره در حالیکه ممکنه حتی نتونه تشخیص بده که صدای این هدفون چقدر تفاوت داره مثلا با همون AKG K44 ولی همه مثل ایشون نیستند و ممکنه در بین اون اتفاقات یک جرقه در وجود کسی زده بشه و دست آخر شد . . .

حالا به خاطر همون علت (موزیک) ایا می شه با بی کیفتی صدا به همون علت و هدف اون رسید؟

شما هم موفق باشید.

9. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا رضا خوهش می کنم یه ارفون به من بگو که روی باس تاکید نداشته باشه ! و البته باس رو فراموش هم نکرده باشه ! من به جزییات و کیفیت و شفافیت صدا اهمیت میدم و باس رو هم دوست دارم ولی نه اینکه بیس یه ارفون رو باس باشه و مثلاً بگیم این هدفون رو باس تاکید کرده ! یه هدفون میخوام با این مشخصات . البته بازم میگم از باس بدم نمیاد ولی اغراق و زیاده روی در باس به نظرم از ارزش آهنگ و اینکه باید همون چیزی که آهنگ هست رو بشنویم جلوشو میگیره . با تشکر . منتظرم ...

بودجه تا 250 تومن

سبک هایی که گوش میدم :

دنس .

پاپ .

سنتی ایرانی .

الکترونیک .

رپ و هیپ هاپ .
    Last edited by msbmeysam; 12-01-2012 at 00:26.

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

رضاجان v-jays چطور ه؟هم کیفیت صدا هم استحکام؟ از کجا می تونم بخرم؟

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا رضا به نظر شما se535 بهتره یا ie8 اگه se535 بهتره به دردسر خریدنش از خارج میرزه یا نه؟
    منم بیشتر یه هدفون با mid قوی می خوام تا با bass خوب.

داره خودمونی میشه viul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

رضاجان v-jays چطور ه؟هم کیفیت صدا هم استحکام؟ از کجا می تونم بخرم؟
    اینجوریه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اینجا:
    -----------------------------------

Last edited by peaceful1; 12-01-2012 at 09:05. دليل: حذف فروشگاه

14. 2 کاربر از viul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یک کم کل کل (:

خوب تعریف نیاز چی برای کابرد ما چی هست؟
    آخه من نوعی که آماتور هستم دوست دارم و کنجکاو هستم بشنوم که فلان هدفون چقدر بهتر هست و چه کیفتی داره تا نخرم که که متوجه نمی شم و این میل به داشتن زیباترین و بهترین در ذات انسان هست ولی کمی وسوسه کننده تر از اون تعریف ها و نوشته های جسته گریخته درباره یک موضوع رو نمیشه نادیده گرفت چقدر خوب بود که فقط بهترین وجود داشت اما یادم نمی ره که همیشه توی بازار همیشه همه جور قیمتی هست و همه یه روزی دیر یا زود فروش خواهند رفت و لابلای اونها ممکنه یکی مثل rezaomido بره اشتباهی HD800 بخره در حالیکه ممکنه حتی نتونه تشخیص بده که صدای این هدفون چقدر تفاوت داره مثلا با همون AKG K44 ولی همه مثل ایشون نیستند و ممکنه در بین اون اتفاقات یک جرقه در وجود کسی زده بشه و دست آخر شد . . .

حالا به خاطر همون علت (موزیک) ایا می شه با بی کیفتی صدا به همون علت و هدف اون رسید؟

شما هم موفق باشید.
    بریم اونور با اجازه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ای جوونی
    Last edited by rave-87; 12-01-2012 at 02:12.

16. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •