سلام
بین mdr1 و m50 کدام برای سبک الکترونیک و پاپ بهتر عمل میکنند؟
یک آمپ هم معرفی کنید چون میخام از tv خروجی بگیرم نمیتونه درایوش کنه![]()
سلام
بین mdr1 و m50 کدام برای سبک الکترونیک و پاپ بهتر عمل میکنند؟
یک آمپ هم معرفی کنید چون میخام از tv خروجی بگیرم نمیتونه درایوش کنه![]()
از نظر بنده هر جایی m50 مطرح باشه دیگه نمیشه هدفونی رو باهاش مقایسه کرد چون واقعا حرف اول رو میزنه توی رنج قیمت خودش ( البته اگر اصل اش رو بخرید )
آمپ هم بستگی به هزینه تون داره ولی بنظر چیزی مثل x3 از برند fiio مناسب باشه
سلام.
مطمئنید به USB تلویزیون میشه هدفون وصل کرد و ازش خروجی صدا گرفت؟ تا جایی که من میدونم از پورت USB تلویزیون فقط برای پخش محتوای چندرسانه ای از روی حافظه های جانبی و آپدیت نرم افزار استفاده میشه... حتی به گیرنده های دیجیتال هم نمیشه هدفون از طریق USB وصل کرد. ضمنا" هدفون های USB با کیفیت قابل قبول قیمت بالاتری از بودجه شما دارند و برای کیفیت بالا از برند هایی مثل Logitech حتی قیمت هدفون هایی که روی سر راحت باشند از 200 هم بالاتر میره.
اما 3.5mm چند مدل از فیلیپس و سونی موجود هستن که تفاوت چندانی ندارن با هم... اما یه چیزی که مهمه اینه که خیلی ها از بلندی صدای این هدفون ها ناراضی هستن وقتی با هدفون های داخل گوشی مقایسه میکنند...
در مورد قسمت دوم سوالتون هم تبدیل هایی برای این کار وجود داره اما تو ایران ندیدم... اما اینطور نیست که بتونید مستقیم 3.5 رو بکنید USB لحیم کنید چون هدفون هایی که با USB وصل میشن بر خلاف هدفون های 3.5mm داخلشون یه چیپ صوتی دارن که مثل کارت صدا وظیفه تبدیل سیگنال صوتی دیجیتال به آنالوگ و برعکس رو به عهده داره چون از طریق USB فقط سیگنال های دیجیتال انتقال پیدا میکنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلهای سونی یا فیلیپس هم که اشاره کردم:
Sony XD150
Philips SHP1900 , SHP2000 و SHP2500
Sennheiser HD201
چند مدل از پاناسونیک
Pioneer SE-M290 و SE-M390
...
در تکمیل پاسخ دوستمون مدل X3 ورودی آنالوگ نداره بنابراین نمیشه خروجی صدای تلویزیون رو بهش وصل کرد.
در ایران تا جایی که من اطلاع دارم فقط Fiio موجوده...
بودجه رو مشخص کنید و بهتره بحث هم در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بدین.
Last edited by metalhead_forever; 05-03-2015 at 01:02.
چون M50X رو تست نکردم نمیتونم نظر بدم فقط توی رویوی cnet اشاره شده برخلاف ادعای سازنده که ذکر کرده این دو مدل هیچ تفاوتی از نظر صدا ندارند مدل M50X صدای شفاف تر و با جزئیات بیشتری دارد.
اما تفاوت ملموس دیگه اینه که کابل M50X قابل جداشدن و تعویضه که مزیت خوبی به حساب میاد.
m50x صدای بالانس تری داره و در m50 قبلی گاهی صدا یکم تیز میشد در بعضی موزیک ها ( مربوط به فرکانس های high یا همون harsh ) که این مورد کاملا برطرف شده
سلام
مرسی
والا دوست عزیز مطمئن نیستم
تلوزیونمون جک 3.5 نمیخوره بهش
پس چطور میشه از هدفون استفاده کرد؟
سامسونگ h6490 (مدل جهانیش :h6400 )
سلام دوستان
برای استفاده از PS4 کدوم یکی پیشنهاد میشه؟
Sennheiser HD 429s Over Ear Headset
Razer Kraken Pro Headset
یا خود Sony Wireless Headset Gold
?
با سلام دوستان یه هدفون مناسب رای تا سقف 300 هزار تومان برای موزیک فارسی و ترکیه استفاده میکنم و میخوام از شیندن صداش لذت ببرم کارم موسیقی نیست و فقط شنونده ام بیسشم خوب باشه ممنون
خودم چند مدل رو دیدم ولی گفتم از شما بپرسم اساتید تجبره بیشهتری دارید ممنون و منتظر جوابتون هستم
بیس خوب میخوام برای سبک پاپ تا سقف 300 فول سیاز باشه بهتره
ولی لطفا صدای خوبی داشه باشه
بهترین گزینه رو لطفا بگید ممنون
Last edited by CYRUS-72; 05-03-2015 at 16:21.
یدونه از این تبدیلها بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)