امروز از اهواز اومدم تهران با ماشین. تو جاده اکثر مواقع از طریق رومینگ ملی به همراه اول یا ایرانسل وصل میشد که جالبیش اینجا بود که یکی از همسفرها که همراه اول داشت یه جاهایی آنتن نداشت که من اون مواقع رو ایرانسل بودم!! و بعضی جاها هم برعکس ایرانسل آنتن نداشت و من رو همراه اول بودم و در کل کاملترین آنتن رو داشتم. از لحاظ اینترنت که همراه اول و ایرانسل E بودن و کلا تعطیل. که تو حریم شهرها رایتل وصل میشد و اینترنت 3G کار آدم رو راه مینداخت که باز در همون زمان همراه اول کماکان E بود و ایرانسل هم با اینکه 3G بود، یا اینترنت نداشت یا اینقد سرعت پایین بود تلگرامم باز نمیشد.
در آخر از قم تا تهران، یعنی در اتوبان قم تونستم (فقط با یک بار قطع و وصلی در حد چند ثانیه) شبکه سخیف من-و-تو رو با کیفیت عالی ببینم تا برسم به تهران. در کل مسیر پوشش 3G بود، ولی وقتی نیاز من یعنی لایو استریم رو جوابگو بود نیازی به اینکه حتما LTE باشه دیده نمیشد. و باز هم همسفر ایرانسلی و همراه اولی ما (همراه اولی که بیچاره نتش رو خاموش کرد چون کلا E بود) مشغول قطع و وصل کردن اپ موبایلشون یا خاموش روشن کردن نت برای رفتن روی ۳جی و lte بودن
Sent from my iPhone using Tapatalk