تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 551 از 3017 اولاول ... 5145150154154754854955055155255355455556160165110511551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

چه غلطی کردم 512 محدود گرفتم! راهی نیست که تبدیلش کنم به 512 نامحدود؟! 3 ماهه گرفتم. تفاوت قیمت رو بدم تغییرش نمیدن؟
    حضوری بری اینکارو میکنن احتمالاً.میتونن اینکارو کنن.مگر اینکه نخوان.
    مثل اینکه مخابرات فعلا آب قطعه .... دوستانی که نامحدود دارن از کدوم سرویس راضین؟البته پول هم مهمه مثلا 1 مگ نامحدود ماهی 45000 تومان که ما از این پولا نداریم ... خودم 128 نامحدود دارم بعضی وقت ها مودم بالا میاره از بس به خودش زور میزنه واسه دانلود
    معقول ترین سرویس نامحدود 512 هستش.
    دوستان الان کدوم سرویس سرعت حداقل ۱۰۰ میده ؟

خودم ۲۵۶ نامحدود دارم خوب بود / یه چند روزی نبودم الان که اومدم دیدم سرعت شده ۳۰ ۴۰
    نامحدود کدوم سرویس خوبه ؟
    با این سرعتی که شما میخوای سرویس 1 مگ.
    اين عكسا چيه؟! باز خوبه بعد افطار اومدم اين رو ديدم

از خودتون بپرسین.از بس گیر دادین به آواتار این بنده خدا که من واستون روشنش کردم.نیست که بدتون اومد.همتون تو سیستمتون ذخیره ش کردین
    بچه ها من از کیش او اسیس اینترنت دارم، همیشه 512 میگرفتم ، ولی چون سرعت 128 تا 1 مگ همشون یه اندازه بود و همشون سرعتشون 120 بود ، این اخری 128 گرفتم
    حالا اگه بخوام باز 512 بگیرم باید مدرک ببرم یا چون قبلا 512 داشتم الانم میتونم از سایت مثل قبل بگیرم؟
    نکنه دیگه بهم ندن
    نه بابا.حضوری بری مثل آب خوردن تو چند دقیقه واست ارتقا میدن.یه کارت دانشجوییم ببری بد نیست.آنلاینم میشه اما دردسر داره.روشش رو توضیح دادم چند صفحه قبل.

2. 5 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariax77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فکر نمیکنم راهی باشه مگر اینکه بسوزونی سرویس رو که پولت میپره .حالا اگر حضوری بری شاید یه کاری برات بکنن . الان 512 محدود که گرفتی سرعت تا چند میره ؟ ثابته یا نوسان داره ؟

شب سرعت از 50 بالاتر نمیره
    روز سرعت 140 که البته به کارم نمیاد
    شب پینگ بالای 300 میشه!

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

شب سرعت از 50 بالاتر نمیره
    روز سرعت 140 که البته به کارم نمیاد
    شب پینگ بالای 300 میشه!
    512 نامحدود...
    حداقل 70، حداکثر 90
    روز و شب فرقی نفوکوله

پینگ از ساعت 12 شب تا 5:30 صبح = 230ms (نه با 4.2.2.4) و از ساعت 5:30 به بعد = 130ms
    گیت وی 89 تقدیم میکند

ایمان، در مورد من، از هر چی کاراکتر انیمه ای هست متنفرم، چه بازی چه کارتون... تنها شخصیت با بیس طراحی ژاپنی که خوشم میاد دانته هست تو DMC 4 به قبل

5. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

این مخابرات جریانش چیه ؟ من سه ماه 256 نامحدود داشتم دانلود با IDM بین 80 تا 110 نوسان داشت معمولا 95 بود از بعد انتخابات تا الان دانلود شد 30 بنظرتون مخابرات قصد و غرضی داشته سه ماه بهمون حال داد بعد زد حال بمون زد ؟؟

7. این کاربر از T_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این مخابرات جریانش چیه ؟ من سه ماه 256 نامحدود داشتم دانلود با IDM بین 80 تا 110 نوسان داشت معمولا 95 بود از بعد انتخابات تا الان دانلود شد 30 بنظرتون مخابرات قصد و غرضی داشته سه ماه بهمون حال داد بعد زد حال بمون زد ؟؟
    چمدونم!
    رفتم ميگم سرعت كمه مي گه بد عادت شديد 256 سرعت بايد 32 باشه.
    فرضيه ها زياد هستند: 1- مي خواد مخابرات كم كم نامحدود ها رو برداره. 2- كلا كشور با كمبود پهناي باند مواجه. 3- به خاطر انتقال پورت ها به كيش سوسيس هستش.4-استفاده از اينترنت پيشرفته جديد :‌ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در كل ما هم مثل شما ضد حال خورديم اساسي. نه پول داريم يه مگ بگيريم نه تحمل اين نت لاك پشتي رو :
    تو خورشيدي و من شب چه سازم؟ نه تاب دوري و نه تاب ديدار !

9. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

برای اکثرمون حدود دو هفته پیش سرعت ها واقعی شد نه از انتخابات.
    اون سرعت بالا بستن هم برای جذب مشتری بوده، پس نمیشه بش ایرادی گرفت که چرا سرعت ها رو واقعی کردی، از قول خودشون، یه فازی دادن، وقتی به مقدار مشترک دلخواهشون رسیدن، سرعت ها رو واقعی کردن...
    حالا هم که سرعت ها رو واقعی کردن هم تو فکر جذب مشتری نیستن، میدونی چرا؟ چون میشه گفت تقریبا تمام ISPـهای دیگه رو تو خوزستان داغون کردن... پارس آنلاین دزفول که به فنا رفت، آسیاتک دزفول که مث بقیه جاها داغونه؛ شاتل هم تعریفی نیست.

11. 4 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

چمدونم!
    فرضيه ها زياد هستند: 1- مي خواد مخابرات كم كم نامحدود ها رو برداره. 2- كلا كشور با كمبود پهناي باند مواجه. 3- به خاطر انتقال پورت ها به كيش سوسيس هستش.4-استفاده از اينترنت پيشرفته جديد :‌ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در كل ما هم مثل شما ضد حال خورديم اساسي. نه پول داريم يه مگ بگيريم نه تحمل اين نت لاك پشتي رو :
    اینترنت جدیدت تو حلق صدام

13. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

512

ایمان، در مورد من، از هر چی کاراکتر انیمه ای هست متنفرم، چه بازی چه کارتون... تنها شخصیت با بیس طراحی ژاپنی که خوشم میاد دانته هست تو DMC 4 به قبل
    چندتا سفارش بدم بیاد در خونه؟
    به انتخابات ربطی نداشت.کلاً سرویسهای نامحدودش(علی الخصوص همین 256 نبمحدود) خیلی به صرفه و عالی بود.اما الان دیگه واقعی بستن.نمیشه بهشونم گیر داد.خوب طبق قرار داده دیگه.
    چمدونم!
    مخابرات پهنای باند کم بیاره؟برو ببین مخابرات قزوین چطور داره سرویس Dedicated میده بهشون.دارن با ضریب اشتراک 1 به 1 حال میکنن.سرعت سرویس 128 اونا بالای 300 هستش و پینگشون زیر 130.اونوقت مخابرات ما داره سوسه میاد.حروم خورا.

15. 3 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariax77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سرعت روی 15 با 512 مخابرات محدودش. فردا باباشونو میارم جلو چشمشون!

17. این کاربر از ariax77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

چندتا سفارش بدم بیاد در خونه؟

به انتخابات ربطی نداشت.کلاً سرویسهای نامحدودش(علی الخصوص همین 256 نبمحدود) خیلی به صرفه و عالی بود.اما الان دیگه واقعی بستن.نمیشه بهشونم گیر داد.خوب طبق قرار داده دیگه.

مخابرات پهنای باند کم بیاره؟برو ببین مخابرات قزوین چطور داره سرویس Dedicated میده بهشون.دارن با ضریب اشتراک 1 به 1 حال میکنن.سرعت سرویس 128 اونا بالای 300 هستش و پینگشون زیر 130.اونوقت مخابرات ما داره سوسه میاد.حروم خورا.
    ما میگیم سلام ... بی طمع نیست
    الان ببین چه نقشه ای دارن برای اینا که قزوینن فردا میرن در خونه هاشون میگن شما اینقدر اضافه مصرف داشتید حالا ... البته شوخی میکنم...

راستی اون موقع که سرعت ها بالا رفته بودن به یه نکته ای پی بردم.
    وقتی که سرعت میرسید به حداکثر سرعت پهنای باند، پینگ زیاد میشد... ولی الان حتی 10 تا هم دانلود 16 کانکشنی همزمان بذارم، پینگ فرقی نمیکنه. مثل اینه که دانلودی نیست...

19. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •