تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 551 از 639 اولاول ... 51451501541547548549550551552553554555561601 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان برای سپرده گذاری 1 ساله و بالاتر کدوم بانک الان بیشترین سود رو میده ؟ کدومش بهتره ؟
    ممنون.

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

منبعی دارین که گفته باشه ثامن ورشکست شده؟
    برید از بانک مرکزی بپرسید!

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام٬

یکی از دوستان در مورد روز شمار بانک شهر نوشته بود که حداقل ۵۰ میلیون لازم داره. من امروز رفتم یه شعبه بانک شهر گفتم پولم رو از حساب آرمان (گنجینه) شهر میخوام دربیارم بزارم تو این سپرده که حداقل ۲۲ درصد میده که اول گفت اون همینه٬ بعد مثالش این بود که یک میلیون تومن ۱۸۰ تومن سود داره (که میشه ۱۸ درصد!)٬ بعد من گفتم اون صندوق آرمان ممکنه سودش کم و زیاد بشه ولی این ۲۲ درصده حتما٬ که باز گفت اون همینه در حالی که اون یه سپرده تو صندوقه این یه حساب تو بانک. بهش گفتم امنیت این هم بیشتره تو بانکه که گفت اون صندوقم مال بانک شهره٬ انگار من فک میکردم مال آدم فضاییاست٬ خوشحالم که روشنم کرد.

بعد که بیشتر گیر دادم گفت «اون سپرده است ها»٬ «سودش ۳ ماه و ۶ ماه میادا» که خوب این ادبیات ترسوندنه٬ نه منطق بانکداری. ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بده.

تازه این باجه دار یکم آشناست.
    دوست عزیز بانک شهر طرح نداره
    همون صندوق بزار بمونه بین 20 و 22 سود میده و بیشترین سرمایه رو هم بین صندوقها بانک شهر داره!
    احتمالا برخی صندوق های دیگری هم دارد که بورسی هست که سود بیشتر میدهد برای شما توصیه نمیشود و ممکنه طرحی هم داشته باشه که هر 3 ماه سود میریزه 22 درصد ولی چون سپرده هست ممکنه مردمی که شک دارن به صندوق برارن تو این حساب.
    سودش هر 3 ماه میریزن دیگع

4. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مدیر عامل بانک پارسیان گفت: بانک پارسیان به عنوان عامل بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار، حساب‌های سپرده گذاران ثامن الحجج را تعیین تکلیف کرده و قبل از ۲۰ تیر پرداخت‌ها آغاز خواهد شد.

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا از تسنیم، کوروش پرویزیان افزود: سررسید برخی از قرارداد‌ها 14 ماهه و برخی 17 ماهه بود که اکنون سررسید قراردادهای 14 ماهه فرا رسیده که در سایت بانک مرکزی و بانک پارسیان نحوه مراجعه سپرده گذ اران ثامن الحجج به شعب بانک پارسیان برای دریافت ما به التفاوت ذکر شده در قرارداد را اطلاع رسانی خواهیم کرد.

وی گفت: البته تا این لحظه 10 هزار حساب، متعلق به 5 هزار نفر که ارقام بالایی است هنوز تعیین تکلیف نشده است که در این باره هیئت تسویه‌ای در بانک مرکزی شکل گرفته و این هیئت درباره این 5 هزار نفر مسئول است.

مدیر عال بانک پارسیان گفت: در ارتباط با همه افرادی که برگ تعهد بانک پارسیان را دارند، پرداخت‌ها را آغاز خواهیم کرد ضمن اینکه سقف ارقام تعیین تکلیف شده 300 میلیون تومان است.

پرویزیان افزود: ابتدا تا سقف 100 میلیون تومان سپس تا سقف 200 میلیون تومان و در نهایت برای افرادی که تا سقف 300 میلیون تومان برگ تعهد از بانک پارسیان دارند به ترتیب پرداخت‌ها صورت می‌گیرد.

رئیس کانون بانک‌های خصوصی گفت: با کنترل تورم و رفع تنگناهای مالی بنگاه‌های تولیدی، بانک مرکزی و شبکه بانکی کشور تلاش کردند نرخ سود سپرده و تسهیلات را متعادل کنند.

پرویزیان افزود: نرخ سود بانکی در بازه‌ای حدود 30 درصد بود که با تصمیم گیری شورای پول و اعتبار به حدود 18 درصد کاهش یافت، اما متاسفانه به علت نیازمندی هایی که دولت در انتشار اوراق داشت نوساناتی در نرخ سود اتفاق افتاد.

وی اضافه کرد: امیدواریم در روز‌ها و ماه‌های آینده شاهد کاهش دوباره نرخ سود بانکی باشیم تا تعادل بهتری در بازار پول کشور به وجود آید.

پرویزیان گفت: اجرایی کردن نرخ سود 15 درصد برای سپرده یکساله به عنوان مصوبه شورای پول و اعتبار از جهت گیری‌های اصلی نظام بانکی است، از نظر قانونی تکلیف شده که به این سمت حرکت کنیم، اما محدویت‌های مختلف، مشکلاتی را ایجاد کرده که امیدواریم ازجانب دولت و بانک مرکزی رفع شود.

وی افزود: امیدواریم در نیمه اول امسال این مصوبه شورای پول و اعتبار را در شبکه بانکی کشور اجرایی کنیم.

پرویزیان گفت: برای سپرده‌های یکساله جدید نرخ 15 درصد اجرایی شد، اما سپرده هایی هم در شبکه بانکی وجود دارد که حساب‌های آن مربوط به قبل است و بانک‌ها هم باید به تعهدات گذشته خود عمل کنند و تا زمان سر رسید قرارداد‌ها بانک‌ها به پرداخت این نرخ بالاتر متعهد هستند.

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

6. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام٬

یکی از دوستان در مورد روز شمار بانک شهر نوشته بود که حداقل ۵۰ میلیون لازم داره. من امروز رفتم یه شعبه بانک شهر گفتم پولم رو از حساب آرمان (گنجینه) شهر میخوام دربیارم بزارم تو این سپرده که حداقل ۲۲ درصد میده که اول گفت اون همینه٬ بعد مثالش این بود که یک میلیون تومن ۱۸۰ تومن سود داره (که میشه ۱۸ درصد!)٬ بعد من گفتم اون صندوق آرمان ممکنه سودش کم و زیاد بشه ولی این ۲۲ درصده حتما٬ که باز گفت اون همینه در حالی که اون یه سپرده تو صندوقه این یه حساب تو بانک. بهش گفتم امنیت این هم بیشتره تو بانکه که گفت اون صندوقم مال بانک شهره٬ انگار من فک میکردم مال آدم فضاییاست٬ خوشحالم که روشنم کرد.

بعد که بیشتر گیر دادم گفت «اون سپرده است ها»٬ «سودش ۳ ماه و ۶ ماه میادا» که خوب این ادبیات ترسوندنه٬ نه منطق بانکداری. ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بده.

تازه این باجه دار یکم آشناست.
    البته اگه منظور سود ماهیانه بوده که درسته
    10 میلیون اگه 22% باشه میشه سالی 2200 و به عبارتی ماهی 183 تومن

8. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

مدیر عامل بانک پارسیان گفت: بانک پارسیان به عنوان عامل بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار، حساب‌های سپرده گذاران ثامن الحجج را تعیین تکلیف کرده و قبل از ۲۰ تیر پرداخت‌ها آغاز خواهد شد.

به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا از تسنیم، کوروش پرویزیان افزود: سررسید برخی از قرارداد‌ها 14 ماهه و برخی 17 ماهه بود که اکنون سررسید قراردادهای 14 ماهه فرا رسیده که در سایت بانک مرکزی و بانک پارسیان نحوه مراجعه سپرده گذ اران ثامن الحجج به شعب بانک پارسیان برای دریافت ما به التفاوت ذکر شده در قرارداد را اطلاع رسانی خواهیم کرد.

وی گفت: البته تا این لحظه 10 هزار حساب، متعلق به 5 هزار نفر که ارقام بالایی است هنوز تعیین تکلیف نشده است که در این باره هیئت تسویه‌ای در بانک مرکزی شکل گرفته و این هیئت درباره این 5 هزار نفر مسئول است.

مدیر عال بانک پارسیان گفت: در ارتباط با همه افرادی که برگ تعهد بانک پارسیان را دارند، پرداخت‌ها را آغاز خواهیم کرد ضمن اینکه سقف ارقام تعیین تکلیف شده 300 میلیون تومان است.

پرویزیان افزود: ابتدا تا سقف 100 میلیون تومان سپس تا سقف 200 میلیون تومان و در نهایت برای افرادی که تا سقف 300 میلیون تومان برگ تعهد از بانک پارسیان دارند به ترتیب پرداخت‌ها صورت می‌گیرد.

رئیس کانون بانک‌های خصوصی گفت: با کنترل تورم و رفع تنگناهای مالی بنگاه‌های تولیدی، بانک مرکزی و شبکه بانکی کشور تلاش کردند نرخ سود سپرده و تسهیلات را متعادل کنند.

پرویزیان افزود: نرخ سود بانکی در بازه‌ای حدود 30 درصد بود که با تصمیم گیری شورای پول و اعتبار به حدود 18 درصد کاهش یافت، اما متاسفانه به علت نیازمندی هایی که دولت در انتشار اوراق داشت نوساناتی در نرخ سود اتفاق افتاد.

وی اضافه کرد: امیدواریم در روز‌ها و ماه‌های آینده شاهد کاهش دوباره نرخ سود بانکی باشیم تا تعادل بهتری در بازار پول کشور به وجود آید.

پرویزیان گفت: اجرایی کردن نرخ سود 15 درصد برای سپرده یکساله به عنوان مصوبه شورای پول و اعتبار از جهت گیری‌های اصلی نظام بانکی است، از نظر قانونی تکلیف شده که به این سمت حرکت کنیم، اما محدویت‌های مختلف، مشکلاتی را ایجاد کرده که امیدواریم ازجانب دولت و بانک مرکزی رفع شود.

وی افزود: امیدواریم در نیمه اول امسال این مصوبه شورای پول و اعتبار را در شبکه بانکی کشور اجرایی کنیم.

پرویزیان گفت: برای سپرده‌های یکساله جدید نرخ 15 درصد اجرایی شد، اما سپرده هایی هم در شبکه بانکی وجود دارد که حساب‌های آن مربوط به قبل است و بانک‌ها هم باید به تعهدات گذشته خود عمل کنند و تا زمان سر رسید قرارداد‌ها بانک‌ها به پرداخت این نرخ بالاتر متعهد هستند.

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
    من کاری با این بانک ندارم چون همه بانکها دروغگویند میگم.
    جمله اخر رو دقت کنید چقدر دروغ توشه. همین الان پارسیان طرح داره سود 21 و 22 میده. چرا دروغ میگید اخه!
    همشونا اینطورین حرکت میکنن به سمت 15 فقط وسط راه میزنن به 22

10. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

البته اگه منظور سود ماهیانه بوده که درسته
    10 میلیون اگه 22% باشه میشه سالی 2200 و به عبارتی ماهی 183 تومن
    البته ایشون گفتن 1 میلیون نه 10 میلیون.
    حرف شما درسته فکر کنم ایشون اشتباه نوشتن و یا درست گفتن. چون سود 18 درصد 1 میلیون سالانه میشه 180 هزار!

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان برای محاسبات سپرده یا قسط، این نرم افزار رو بگیرید خیلی عالیه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

دوستان برای سپرده گذاری 1 ساله و بالاتر کدوم بانک الان بیشترین سود رو میده ؟ کدومش بهتره ؟
    ممنون.
    بانک آینده روزشمار فکر کنم 22 درصد باشه

14. این کاربر از SajjadKAZ2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

..................حذف
    Last edited by SajjadKAZ2003; 29-06-2017 at 13:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •