تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 551 از 860 اولاول ... 51451501541547548549550551552553554555561601651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

آخر فروم باز G LADIATOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز ______ (^_^) پست ها: 111,111,111,111,111,111

پيش فرض

آقا یه سوال...
    چجوری میشه همونجوری که رفقا میگن...: یه سیو رو دانود کرد...بعد مثلا چیزای خوبش رو برداشت ریخت تو سیو قبلی خودمون؟...جریانش چجوریاس؟

داره خودمونی میشه angello1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چجوری میشه همونجوری که رفقا میگن...: یه سیو رو دانود کرد...بعد مثلا چیزای خوبش رو برداشت ریخت تو سیو قبلی خودمون؟...جریانش چجوریاس؟
    شما مي ري يه سايت پيدا مي كني كه سيوش رو براي دانلود گذاشته باشه .اگر از نرم افزار epsxe استفاده مي كني بايد بري قسمت memcards فايلي رو كه دانلود كردي بزاري اونجا پسوندش هم يادت نره mcr باشه البته فعلا كه ديدم GME رو هم بدون مشكل باز كرده.

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یه سوال...
    این چه حرفیه که میزنید ! مگه رفتید سوپر مارکت خرید کنید که خوباش رو انتخاب کنید !!!!!
    نه دوست عزیز ... منظور من از اون حرف فقط exchange حیوانات بود ...اگر دقت کرده باشید توی اون کتاب که بغل تخت خواب هست یه گزینه داره به اسم exchange ، از طریق اون میتونید حیواناتی که تو یه سیو دیگه هستنند رو به سیو خودتون بیارید ( با این روش بدون چیت کردن میتونید با فروش اون حیوون ها پولدار بشید ) ... نحوه ی کارش رو هم توی همین تاپیک توضیح دادیم ، یه سرچ کوچیک انجام بدید پیداش میکنید !
    اگر توضیح بیشتری خواستید هم در خدمتیم ...

4. 3 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه k2l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان میتونه سیو بازی boys and girls برا psp رو بزاره!
    طرف ازدواج نکرده باشه...فقط پولدار باشه و...مزرعه درست حسابی...چند تا کیس ازدواج : د ی
    پولدار بودن از همه مهم تره...
    ما N سالی رو ps1 بازی کردیم...دیه الان حال ندارم از صفر شور کنم حقیقت!:د ی

داره خودمونی میشه hbmemol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی

4 تا سوال مهم داشتم

1) اگر تاریخ تولد خود مون رو فراموش کرده باشیم چه جوری میتونیم پیدا کنیم ؟

2) تا حالا تونستید که درجه هر فصل رو hardworker کنید ? , چون با اینکه از چیتر باید استفاده کرد اما با یه خرید

سنگین hardworker از بین میره.

3) تا حالا تونستید قلب بچه رو 10 عدد کنید ؟

4) تا حالا تونستید حوضچه رو بزرگ کنید ؟

با تشکر از همکاری شما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

salam man taze omadam inja man in bazio az ps1 ta pc bazi kardam tamame in kararo kardam ama dastore ghazaharo nemidonam bad nemidonam fereshteha aslan ba ki kard daran nemidonam bedast avordan karterij k to k ketab ramzesh khondam chie k mige az har mahsoli sare 3sal bayad 999 ta jam konin chie mishe komakam konid in safeha kheili ziadan pir misham hamaro bekhonam!

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی

4 تا سوال مهم داشتم

1) اگر تاریخ تولد خود مون رو فراموش کرده باشیم چه جوری میتونیم پیدا کنیم ؟

2) تا حالا تونستید که درجه هر فصل رو hardworker کنید ? , چون با اینکه از چیتر باید استفاده کرد اما با یه خرید

سنگین hardworker از بین میره.

3) تا حالا تونستید قلب بچه رو 10 عدد کنید ؟

4) تا حالا تونستید حوضچه رو بزرگ کنید ؟

با تشکر از همکاری شما
    سلام
    1) بهتره که فراموش نکنید ولی خوب اگر هنوز ازدواج نکردید و با اهالی دهکده دوست هستید روز تولدتون رو بهتون با نامه تبریک میگن... اگر هم ازدواج کرده باشید روز تولدتون همسرتون براتون جشن تولد میگره ...(خوب برای این موضوع باید بقیه ی تاریخ ها مثل سالگرد ازدواج و اینا رو یادتون باشه که یه وقت اشتباهی نگید امروز سالگرد ازدواجه ! )

2) اوایل بازی که بدون چیت نمیشه هارد ورکر شد ، اگر هم میخواید چیت بزنید بهتره آخرین روز اون فصل باشه که خرید یا فروش سنگین نداشته باشید که نپره !!!!

3) آره قلب بچه 10 میشه... البته این رو باید از ایمان رضا بپرسید ... Iman Reza جان قلب نینیت 10 شده ؟

4) والا من Fisher king هم شدم ولی یادم نمیاد حوضچه بزرگ شده باشه ...نه فکر نکنم بزرگ نمیشه !

خواهش میکنیم

9. 3 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

3) آره قلب بچه 10 میشه... البته این رو باید از ایمان رضا بپرسید ... Iman Reza جان قلب نینیت 10 شده ؟
    اره قلبش 10 شده هر روز بهش شیر داغ با عسل می دادم ... ولی هنوز چهار دستو پا راه میره

سلام
    من سه روز بازیم رو ادامه دادم روز اولش رو یه ملخ بدبخت گیر اوردم به تمام اهالی نشون دادم
    وقتی به دزد چینی نشون دادم چیز جالبی جوابم داد به نظرم هرچی می کشیم از این طرف می کشیم...نوشته
    اقای ایمان رضا شما از حیوانات خوشتان میاد؟ ... من چیزای ویژه ای دارم...اونها راز هستند
    واگر از حیوانات خوشتان نمیاد من از حشرات کمیاب دارم..شما نمی خواین؟
    اینا چیزا ویژه شاید اون دونوع گل مربوط به گاوها و مرغا می تونه باشه..یا یه چیزی به اسم استمپ برای گوسفندا
    روز دوم ماهیگری کردم و رفتم تا از کوتوله ها چای بگیرم ولی ندادن....شاید دیگه نمی دن!!!!
    روز سومم تو مسابقه اسب سواری اول شدم...
    اگه بخوام باز بازی کنم 200 ماهی که زمستان از دریا گرفتم رو میفروشم تا سه روز پشت سر هم از اقیانوس ماهی بگیرم شاید اون دوتا ماهی افسانه ای هم گیرم بیاد
    راستی تمام خونه های مزرعه رو بذر کاشتم و تک تکتشون محصول دادن
    بدرود

پیوست 1: بنا به تذکرات لیث معنی رو تصحیح نمودم
    Last edited by iman reza; 13-05-2010 at 18:50.

11. 2 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

اقایون خانوما...
    منو دارید سرد میکنید با این حرفاتون.
    ایمان رضا تو فقط روحیه میدی...

یه سوال فنی.
    کسی اطلاعی داره که با پول زیاد بدست اوردن تو همون اولای بازی و سال اول مشکلی بوجود میاد یانه؟مثلا پول تو همون فصل اول از پارو بالا بزنه چیزه خاصی بوجود میاد؟

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

یه سوال فنی.
    کسی اطلاعی داره که با پول زیاد بدست اوردن تو همون اولای بازی و سال اول مشکلی بوجود میاد یانه؟مثلا پول تو همون فصل اول از پارو بالا بزنه چیزه خاصی بوجود میاد؟
    سوالت خیلی فنیه منم مجبورم فنی جواب بدم
    نه مشکلی به وجود نمیاد به شرطی که بدونی چه طور ازش استفاده کنی
    مثلا اگه با پولت بخوایی درجه خونت رو زیاد کنی یه دمو رو از دست میدی
    یا با پولت 10 تا مرغ بخری بازم یادت بره برای دمو ریک باید 5 تا جای خالی داشته باشی
    در کل اگه بدونی داری چی کار می کنی نه مشکل نداره
    ولی مزه بازیت رو میندازه حال نمی ده منم خیلی دلم می خواست این کارو بکنم ولی نکردم وسط تابستون هم که خیلی پولدار شدم پاییزم انقد پولدار شده بودم که تونستم اون سه تا دستگاه گرون قیمت رو بخرم

منو دارید سرد میکنید با این حرفاتون.
    ایمان رضا تو فقط روحیه میدی...
    به حرف بقیه گوش نده به حرف عقلت گوش بده که میگه هنوزم کلی از رمزهای بازی مونده...من تنها که این حرف نمی گم تو عکس پست قبلیم اون مرد چینیه هم میگه
    من حداقل 7 تا ایتم و دمو سراغ دارم که هنوز مخیفه البته بیشتر از 10 ولی اونا رو 100 درصد مطمئنم

خواهش می کنم وحیدجان...تو اگه با عقل خودت ابتکار به خرج بدی میتونی به همه ثابت کنی که اشتباه می کنن
    مثلا اون دمو ازدواج ها ... تصمیم گرفتم قلب دخترا رو قرمز نکنم(با رمز قرمز کردم بازم با رمز برگردانم رنگ قبلیشون) تا چیزی رو که حدس می زدم اتفاق افتاد یعنی ازدواج کردن بقیه..حتی خودمم داشتم نا امید می شدم ولی تا اخرش ادامه دادم...اونا رو دیدم خیلی خوشحال شدم

اینم برای روحیه چندتا ایتم که هنوز کسی چیزی از راههای بدست اوردنشون نمی دونه:
    1-بذر گل مربوط به گاوها 2-بذر گل مربوط به مرغ ها 3-استمپ برای گوسفندان 4-البوم عکس اهالی دهکده
    5- دمو ازدواج پاپوری 6- دمو چیدن گل های قرمز توسط یکی از دختران 7-فلوت سحر امیز

حالا اون 10-12 تا غذا و پوکت استیشن و بقیه چیزای که یادم نمیاد به کنار

14. 3 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •