تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 551 از 4105 اولاول ... 5145150154154754854955055155255355455556160165110511551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه ali1834's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام
    ایا کسی که نمی تواند چند حرف را درست تلفظ کند می تواند معافیت از رزم بگیرد؟
    ممنون

داره خودمونی میشه DoOIViD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Under The Sign Of The BLACK Mark

پيش فرض

تبریک خسته نباشید
    شرایط شما اینجوریه . به محض اخراج یه مدت کوتاه فرصت برای مشخص شدن وضعیت سربازیتون دارین .
    توی این مدت باید دفترچه رو بگیرید و پرش کنین توی همون پلیس +10 فکر کنم بهتون می گن واسه کمیسیون پزشکی باید چیکار کنید . یه وقت تعیین میشه میری اونجا معاینه ات می کنن و تمام .
    مرسی. یه ترم بیشتر نمونده بود تموم شه ها
    الان حدود 1 ماه میشه که اخراج شدم ولی هنوز کارای اداریشو انجام ندادم (اون هزارتا امضا رو نگرفتم)، با مالی هم تصویه نکردم.
    دفترچه رو امروز گرفتم توش توضیح داده گفتم اینجا هم سوال کنم. آدرس محلی که واکسن میزنن رو بهم دادن.
    اول دفترچه رو پست کنم بعد واسه معافی اقدام کنم یا اول برم دنبال معافی؟
    درضمن پدرم کارت ایثارگری داره (زمان خدمتش 18 ماه تو جنگ بوده). به ازای هر ماه 9 روز از خدمت من کم میکنن درسته ؟

داره خودمونی میشه odise2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام بچه ها.خوب هستین؟
    من 28 مهر تو پلیس+10 مدارکم ثبت شده بود و امروز برگه اعزام(برگه سبز) اومد در خونه! متاسفانه یا خوشبختانه تاریخ اعزام رو زدن اول دیماه (10/1)! محل هم که متعاقباً اعلام میشه!
    به نظرتون برم تاریخ اعزام رو بکشم واسه اول اسفند(12/1) یا نه؟به نظرتون موافقت میکنن؟اصلاً ارزش دردسرشو داره یا سرمو بندازم برم پی خدمتم؟
    Last edited by odise2004; 09-11-2011 at 10:51.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام.
    آموزشی رو تموم کردم،
    اگه میشه راهنماییم کنید چنتا سوال داشتم:

1. آموزشی ناجا بودم، افتادم >امور خدماتی وزرات اطلاعات<، یعنی کجا خدمت خواهم کرد؟

2.بابام از سال 1375 به متخصص اعصاب و روان مراجعه میکنه(مدرک از پزشک دارم) و سال1377 هم به دلیل افسردگی شدید از کار افتاده شد(مدارک دارم)،
    تا حالا هم به خاطر افسردگی شدید چندین بار تو بیمارستان بستری شده(مدارک هم دارم)

آیا الان میتونم برا کفالت اقدام کنم؟(با توجه به اینکه اموزشی تموم شده و چند روز دیگه باید برم یگان خدمتی)
    پدرم در حال حاضر هم تو بیمارستان بستریه!

پسر بزرگ خونواده هستم و 21سالمه و یه داداش کوچکتر 15ساله دارم
    پدرم هم 48سالشه
    غیبت دفترچه ای هم ندارم

دوستان تا 22ام بیشتر فرصت ندارم اگه امکانش هست کامل راهنماییم کنید و بگید کجاها باید برم(تهران).
    ممنون
    Last edited by iman15d; 09-11-2011 at 07:42.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

میشه بگید عوض چطوریه؟؟؟؟ یعنس چطوری و چه زمان باید این کار رو بکنه؟
    شما باید در طول خدمت هروقت که شد مهم نیست که چقدرا ز خدمتت گذشته باشه بری یه نفر رو پیدا کنی که حاضر بشه با شما جابجا بشه
    شرطش اینه که باید پایه خدمتی تون یکی باشه یا نهایتا 2-3 ماه بیشتر تفاوت نداشته باشین....
    خلاصه باهم هماهنگ میکنید و درخواست میدین و جابجا میشین!

---------- Post added at 08:15 AM ---------- Previous post was at 08:13 AM ----------

سلام.
    آموزشی رو تموم کردم،

1. آموزشی ناجا بودم، افتادم >امور خدماتی وزرات اطلاعات<، یعنی کجا خدمت خواهم کرد؟

2.بابام از سال 1375 به متخصص اعصاب و روان مراجعه میکنه(مدرک از پزشک دارم) و سال1377 هم به دلیل افسردگی شدید از کار افتاده شد(مدارک دارم)،

آیا الان میتونم برا کفالت اقدام کنم؟(با توجه به اینکه اموزشی تموم شده و چند روز دیگه باید برم یگان خدمتی)

پدرم هم 48سالشه
    غیبت دفترچه ای هم ندارم

دوستان تا 22ام بیشتر فرصت ندارم اگه امکانش هست کامل راهنماییم کنید و بگید کجاها باید برم(تهران).
    ممنون
    فکر نمیکنم معافیت بدن بهت چون یه برادر داری

6. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

فکر نمیکنم معافیت بدن بهت چون یه برادر داری
    برادر بزرگه منم، اینو تو دفترچه هم ذکر کرده که برادر بزرگه میتونه معاف شه، اگه بازم کسی اطلاعات داره کمک کنه، مرسی
    سلام.
    آموزشی رو تموم کردم،

پدرم هم 48سالشه
    غیبت دفترچه ای هم ندارم

ممنون
    Last edited by iman15d; 09-11-2011 at 10:48.

8. این کاربر از iman15d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

بچه ها امروز رفتم دفترچه اعزام به خدمت گرفتم.
    میخوام برای معافیت کفالت اقدام کنم ولی 2/3 سال از وقتم گذشته. یعنی الان تاخیر و اضاف دارم و واجد شرایط معافیت نیستم و به درخواستم رسیدگی نمیشه و باید برم خدمت .
    ولی یه تبصره هست که میگه اگر از قبل موعد خدمت(قبل از 18 سالگی) شرایط معافیت رو داشته بودید و تا حالا اقدام نکرده باشید به درخواست شما رسیدگی میشه.
    حالا من میخوام از این تبصره استفاده کنم و برگه ی معافیت کفالت رو پست کنم.

فقط نمیدونم باید از کجا شروع کنم و چه کار کنم...
    که یهو پست نکنم و درخواست معافیتم به دلیل تاخیر رد بشه بیچاره بشم.
    کجایه برگه باید بنویسم که از قبل سن خدمت شرایط معافیت رو داشتم ؟

بچه ها تورو خدا برادرانه کمک کنید بدجوری گیج شدم. نمیدونم چیکار کنم.
    معافی رو بیشتر میخوام واسه ادامه تحصیل. چند تا واحد از دیپلمم مونده نمیزارن ادامه بدم چون سربازم.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام بچه ها.خوب هستین؟
    من 28 مهر تو پلیس+10 مدارکم ثبت شده بود و امروز برگه اعزام(برگه سبز) اومد در خونه! متاسفانه یا خوشبختانه تاریخ اعزام رو زدن اول دیماه (10/1)! محل هم که متعاقباً اعلام میشه!
    به نظرتون برم تاریخ اعزام رو بکشم واسه اول اسفند(12/1) یا نه؟به نظرتون موافقت میکنن؟اصلاً ارزش دردسرشو داره یا سرمو بندازم برم پی خدمتم؟
    الان دچار کمبود سرباز شدن حسابی به این راحتیا جابجا نمیکنن!

11. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام برو بچ خوب و باصفایپی سی ورلد
    من دفترچه رو پست کردم ولی مدرکم رو که لیسانس ناپیوسته است الان متوجه شدم زده لیسانس پیوسته در برگه اعزام +10 ایا مشکلی پیش نمیاد؟

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها.خوب هستین؟
    اعزامیهای اسفند مرخصی و تعطیلی زیاد دارن، در عوض اعزامیهای دی به سرمای زیاد هوا میخورن، مخصوصاً اگر جاهایی مثل اردبیل بیفتن.
    بنابراین ارزشش رو داره، اما اگه الان جابه جا بتونید بکنید.

14. 2 کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •