حتما باید ستاپ یا اینستال پچ رو همراه با فایل ادیت یا آپشن (در فولدر سیو) داشته باشید!
حتما باید ستاپ یا اینستال پچ رو همراه با فایل ادیت یا آپشن (در فولدر سیو) داشته باشید!
منم اوایل اینطوری بودم خیلی هم اذیت می شدم اما بعدا قلقش اومد دستم شاید چون زیاد بازی می کنم فقط این بگم که من کرنر چپ رو با بازیکن چپ پا و راست رو با بازیکن راست پا میزنم
برو اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه خودی خود نمی تونی تیم بسازی اما میتونی بقیه تیمارو ویرایش کنی مثلا اسم و لباس و اینارو عوض کنی تا بشه تیم جدید !
واسه آزاد کردن توپ و اینا هم میتونی بازی کنی که به ازای هر بازی بهت 10 پوینت میده و کم کم اون چیزارو از فروشگاه بخری (مثل من) یا اینکه از برنامه Unlocker استفاده کنی واسه دانلود برو اینجا - پست اول :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که تو قسمت ادیت تیمها میرم قسمت ادیت لباس بازیکنها . لوگو و ... خاموشه . فقط قسمتهای گیم پلن و تعویض شماره بازیکنها روشنه .
سلام
خوب فكر كنم همه تيم هاي ملي كه نه ولي بيشترشون رو نميتوني تغيير بدي(برزيل رو ميتوني لباسشو تغيير بدي چون من زردش كردم)
همينطور خيلي از تيم هاي باشگاهي اين قابليت رو ندارن مخصوصا تيم هاي مطرح
موفق باشي
موقعی که بازی رو تازه نصب می کنی . اکثرا قابل تغییر هستند .
اما بعد از نصب پچ همه غیرفعال می شن ( حتی برزیل ) (حتی تیم های دسته 2 بوندسلیگا )
شما بعد از نصب پچ برزیلو ادیت کردی ؟
Last edited by حامدمایا; 06-02-2011 at 12:51.
این سوال من جواب نداره ؟ حداقل بگید نمیدونم و ما رو منتظر نزارید
سوتی گرافیکی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا من بازی رو پاک کرده بودم و دوباره نصب کردم.پچ 1.3 و 1.4 و DLC 2 رو نصب کردم.
Become a Legend رو شروع کردم.اینبار بعد از اینکه دو فصل بازی کردم حالا که فصل تموم شده و میخواد وارد بخش نقل و انتقالات بشه بازم گیر میکنه.
دفعه قبل همون یک فصل رو بازی میکردم گیر میکرد الان دو فصل.
هیچ تغییر و دستکاری هم نکردم.
کسی میدونه چیکار باید کرد؟
خداییش خیلی ضد حاله
---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
از این سوتیا زیاد دیدم.
وقتی یه جام میبری بازیکنها همو بغل میکنن دستاشون از بین هم رد میشه!
سلام،
دوست عزيز شما وقتي ميرين تو اديت، فقط مي تونين لباس و لوگوي تيم هايي رو اديت كنين كه لايسنس ندارن؛
مثل اكثر تيم هاي ليگ انگليس(به جز من يونايتد و تاتنهام؛) و يا مثلا تيم ملي برزيل، روسيه، مكزيك، امريكا...
تيم هايي كه فول لايسنس هستن رو نميشه اديت كرد...
(همه ي اين ها واسه وقتيه كه هيچ پچي ريخته نشه.)
سلام
عزيز شما بازيرو از فايل هاي اصلي نصب كن كه توي پست اول همين تايپيك هست بعد كرك 1.2 رو بريز
اين هم تست كن شايد جواب گرفتي مطمئن نيستم
موفق باشي
Last edited by mra680; 06-02-2011 at 18:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)