تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 551 از 966 اولاول ... 51451501541547548549550551552553554555561601651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

برو تو سایت گاج قسمت انتخاب رشته دانشگاه ازاد ولی به خاطر اینکه گرایشارو برداشتن مثلا" به جای مهندسی عمران سازه اب خاک و... نوشتن همون مهندسی عمران که به نظرم زیاد به درد نخوره تراز ولی فلم چی نرم افزار داره 3 تومنه میتونی بگیری کارنامه سالای قبل بچه هایی که توش در اومدن هست خیلی باحاله منم دارم
    من پارسال دفترچشو قلم چی یا گاج فکر کنم داده بهمون امسال زیاد فرقی نکرده که ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه A100000000000000A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

بچه ها کنکور کاردانی کی هستش؟
    دفترچش کی میاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

محل تولد من شهر اهواز است ولی سه سال دبیرستان و پیش دانشگاهیو کرج گذروندم الان هم کرج زندگی میکنم حالا میخواستم بدونم برای انتخاب رشته پاره وقت استان بومی من کدام استان محسوب میشه؟
    البرز؟
    تهران؟
    خوزستان؟

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

محل تولد من شهر اهواز است ولی سه سال دبیرستان و پیش دانشگاهیو کرج گذروندم الان هم کرج زندگی میکنم حالا میخواستم بدونم برای انتخاب رشته پاره وقت استان بومی من کدام استان محسوب میشه؟
    البرز؟
    تهران؟
    خوزستان؟
    سلام

البرز و خوزستان
    از جفتش ميتونيد انتخاب كنيد

تهران رو نميتونيد چون البرز الان يه استان مستقل شده

با تشكر

5. این کاربر از Hamid Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نرم افزار انتخاب رشته دانشگاه ازاد رو کسی نداره؟

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

باسلام

دوستان من اطلاعاتم رو غلط زدم.یعنی محل تولدم رو اشتباه وارد کردم و از اون جایی که زمان ویرایش نداره کنکور آزاد،هم دوستان اینجا،هم خود سایت آزاد بهم این جواب رو دادن:

جهت اصلاح اطلاعات مذکور می توانید در زمان توزیع کارت به باجه رفع نقص واقع در حوزه امتحانی مربوطه مراجعه نموده و اقدام به اصلاح اطلاعات خود نمایید

حالا سوال من اینه:

منظور اینه که زمان توزیع کارت ورود به جلسه بنده برم کافی نت و کارت ورودم رو با همون اطلاعات غلط چاپ بکنم و بعد برم باجه رفع نقص واقع در حوزه امتحانی و اطلاعاتم رو درست بکنم و بازم برم کافی نت و دوباره کارتم رو چاپ کنم؟دوباره که نمیشه چاپ کرد میشه؟.البته حوزه امتحانی که الان مشخص نیست.به حتم اون موقع مشخص میشه درسته؟ یا اینکه همون اول برم رفع نقص و اطلاعاتم رو درست کنم و بعد اقدام به چاپ کردن کارت ورود به جلسم بکنم؟(کی مشخص میشه حوزه امتحانی کجاست که برم باجه رفع نقص؟قبل از زمان توزیع کارت ورود به جلسه؟)

دوستان خیلی ممنونم.خواهشا جواب سوالام رو کامل بدید تا من مجاب بشم

جیگرتونو

داره خودمونی میشه sh_r_rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

باسلام

دوستان من اطلاعاتم رو غلط زدم.یعنی محل تولدم رو اشتباه وارد کردم و از اون جایی که زمان ویرایش نداره کنکور آزاد،هم دوستان اینجا،هم خود سایت آزاد بهم این جواب رو دادن:

جهت اصلاح اطلاعات مذکور می توانید در زمان توزیع کارت به باجه رفع نقص واقع در حوزه امتحانی مربوطه مراجعه نموده و اقدام به اصلاح اطلاعات خود نمایید

حالا سوال من اینه:

منظور اینه که زمان توزیع کارت ورود به جلسه بنده برم کافی نت و کارت ورودم رو با همون اطلاعات غلط چاپ بکنم و بعد برم باجه رفع نقص واقع در حوزه امتحانی و اطلاعاتم رو درست بکنم و بازم برم کافی نت و دوباره کارتم رو چاپ کنم؟دوباره که نمیشه چاپ کرد میشه؟.البته حوزه امتحانی که الان مشخص نیست.به حتم اون موقع مشخص میشه درسته؟ یا اینکه همون اول برم رفع نقص و اطلاعاتم رو درست کنم و بعد اقدام به چاپ کردن کارت ورود به جلسم بکنم؟(کی مشخص میشه حوزه امتحانی کجاست که برم باجه رفع نقص؟قبل از زمان توزیع کارت ورود به جلسه؟)

دوستان خیلی ممنونم.خواهشا جواب سوالام رو کامل بدید تا من مجاب بشم

جیگرتونو
    سال پیش من اشتباهی زدم مسیحی. بعد با کارتم رفتم رفع نقص تصحیح کرد و یه پرینت داد که سر جلسه ببرم.البته سر جلسه لازم نشد
    همین...شب خوش

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقا،شهریه ی نرم افزار چقده؟!
    برا کاردانی میخوام!!
    میانگین منظورمه!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببخشید من دانشگاه آزاد درس میخونم میخوام تغییر رشته بدم الان ثبت نام کردم تنها کد نظام وظیفه که به شرایطم میخورد 7 بود که انتخابش کردم.بعدش سیستم بطور خودکار سال اخذ دیپلم رو برام زد 89 ولی من 88 سال سوم رو تمام کردم.این اشتباه عواقب بدی داره یا خیلی مهم نیست؟

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بین رباط کریم و قزوین کدوم بهتر هست؟(من ساکن کرج هستم)
    از نظر سطح دانشگاه میدونم باراجین تو ایران یکی از بهترین هاست از نظر راحتی مسیر میگم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •