بین vt20 و سامسونگ led سری 8000 کدوم رو پیشنهاد می دین؟
قیمت مهم نیست
بین vt20 و سامسونگ led سری 8000 کدوم رو پیشنهاد می دین؟
قیمت مهم نیست
مسلما vt20 اصلا در این مسئله شک نکنید کنتراست این دو hdtv با هم قابل مقایسه نیست مدل 8000 مشکل تصویر ابری هم دارد که بعضی جاهای تصویر روشن تر از برخی نقاط دیگر هست.
سلام
تلویزبون حدود 1 میلیون با مشخصات ترچیجی زیر معرفی کنید.
ممنون.
1- کیفیت تصویر مناسب
2- 40 اینچ به بالا
3- ورودی usb که فرمتهای مختلف را پخش کند.
4- تیونر دیجتال داشته باشد. (dvbt)
اصلا LAN و WIFI مهم نیست.
دوستان من براي خريد ال-اي-دي 40 اينچ بين دو مدل EX720 و EX710 سوني موندم.برام اصلا سه بعدي بودن مهم نيست .تنها ملاك كيفيت تصوير و داشتن گيرنده ديجيتال و USB مهم است.تنها تفاوت 720 و 710 فركانس بالاي 720 است و البته تكنولوژي بهبود تصوير 720.
كسي اين دو مدل را عملا تست كرده؟تفاوت قيمت هم حدود 240 تومن است.آيا ارزش دارد اين مبلغ را براي خريدن 720 بدم
مدل
TH-L42D25
آیا مدل خوبی از نظر کیفیت تصویر هست ؟
از سایر نظرها چطور ؟
قیمیت هم با گارانتی اگر دارید بگید
دوستان لطفا نظر دهند:
بین Sony HX800 و Samsung C6900 و سایر مدل ها با توجه به بررسی hx800 در سایت flatpanelshd و افت شدید قیمت و رسیدن به رقم وسوسه کننده 1240 با ترنسمیتر و 2عینک 3 بعدی از لحاظ کیفبت تصویر مخصوصا تصاویر SD شبکه های صدا وسیما به وسیله ----T داخلی TV کدامیک مدل رو پیشنهاد میکنید؟لطفا سریع جواب بدهید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ما خیلی مبتدی هستیم
می خوام یه lcd بردارم بین 600 تا 700 تومان و 32 اینچ
چی بگیرم خوبه
سونی؟ پاناسونیک؟ ....
ممنون
lg lcd660 32
مطمئن باش 240 تومن ارزش داره اما من شخصا پیشنهاد میکنم از سامسونگ یا الجی انتخاب کنید چون به نظر من ال ای دی های سونی زیاد جالب نیستند مگر تو مدلهای بسیار گرون این برند (نظر شخصی است پس لطفا بحث ایجاد نشه)
.................help........................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)