تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 551 از 4751 اولاول ... 5145150154154754854955055155255355455556160165110511551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من الان حدود 8 9 ماهه از شاتل سرویس art 1 گرفتم الان حدود 4 ماهه که یه اشکال بزرگ دارم . نمیتونم از رو سایت رپیدشیر دانلود کنم. یعنی وقتی شروع به دان میکنم (مثلا 100 mb ) حدود 20 تا 30 درصد حد اگثر دانلود میشه و بعد سرعت میرسه به 0 و دانلود قطع میشه.رو تمام سایتهایی که ریزیوم ندارند تقریبا همین اتفاق میفته . فقط از مگاآپلود میتونم دان کنم. کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟
    اگه هست تونسته حلش کنه؟
    به پشتیبانیم چند بار زنگ زدم میگه این تنها مشکل شما نیست و خیلیا این مشکل رو دارن تا چند روز دیگه درستش میکنیم براتون.
    ولی هنوز هیچ خبری نیست. کسی راهکاری داره ؟ یا باید کوچ کنم از شاتل؟
    منم مشکل شما رو دارم....
    دوستان من منم يك سال اين مشكل رو دارم و مشكل از شاتل هست به احتمال خيلي خيلي زياد. اين مشكل در واقع بر ميگرده به عوض شدن آي پي در هنگام دانلود! حتماً در اون موقع ياهو مسنجر اينا هم بسته و باز ميشه ديگه؟ شما آي پي رو قبل و بعد قطع شدن دانلود تست كن آي پي عوض شده يا نه. حتماً هم اين خبر رو بده.
    (مگاآپلود هم به خاطر اين كامل ميگيره چون با عوض شدن آي پي هم تا يكي دو روز لينكش رزيوم دار هست)

اگر مشكلتون اينه شما هم زنگ بزنين و بگين موقع دانلود آي پي عوش ميشه فقط هم ما نيستيم و درخواست پشتيبان حضوري كنين (هيچ پولي هم نميگيرين چون مشكل خودشون هست)

3 شنبه من درخواست پشتيبان حضوري كرده بودم كه اومد وسط هاش كه ديد واقعاً مشكل از خودشون هست گفت خيالت راحت مشكل از شما نيست بعد آخرش زنگ زد به شركت و يه جوري ماست ماليش كرد و به من گفت مشكل احتمالاً نويز خط شماست!!! هرچي ميگم از خود پشتيبانيتون هم پرسيدم نويز خط بالا باشه چراغ سينك خاموش ميشه نه فقط آنلاين ميگه نه. حالا منتظر جواب پشتيباني هستم تا خبر بدن بهم...

براي رفع موقت اين مشكل هم تعداد كانكشن رو توي دانلود منيجرتون بذارين روي 2 يا 1.

2. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بله من خودم قبا 512 داشتم الان اومدم روی اکو 128 ولی چون زیاد دانلود ندارم کارم رو راه میندازه وبسمه شاید دوره بعدی برم روی 256 یا همون 512 بستگی داره کارم چی باشه تو دوره بعدی
    128 اکو که من دارم شب ها که تست گرفتم حدود 300 مگ رو دانلود میشه کرد باهاش و سرعتش معمولا بین 10 تا 22 در نوسانه نمیدونم حالا سرعت شما چرا انقدر پایینه احتمالا از نرم افزار های دانلود منیجر استفاده نمیکنید و یا اینکه لینک هاتون مستقیم نیست و resume نداره وگرنه نباید اینطوری باشه

نه من لینکام همه مستقیم هستن و با idm میگیرم فایل هامو

اما نمیدونم چرا اینجوریه
    زنگ هم میزنم میگن خوب شبا خطا شلوغه....

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم مشکل شما رو دارم....

خاک بر سرم که سرعتدانلود 100 صبا رو ول کردم اومدم شاتل
    خوب خیلیه اینجورین اون طور که من شنیدم ولی اینجور که بوش میاد درست بشو نیست.

خوب دوستان لینکای رایگان که بدون اکانت باشن با سرعت بسیار کم و بدون رزیوم هستن و اکثر وسطای دانلود قطع میشن. شما اگر لینکهاتون رو مستقیم کنید یا اکانت تهیه کنید با بالاترین سرعت و بدون قطعی و با قابلت رزیوم دانلود دارید.
    خوب دوست عزیز منم از لینکای مستقیم استفاده میکنم ولی بازم همینه.

اخه سرعت شب فوق العاده پایینه یعنی من 128 دارم سرعتم 3-2 یعنی نصف دیال اپ!
    منم art1 دارم و جدیدن این مشکل برام پیش اومده.

دوستان من منم يك سال اين مشكل رو دارم و مشكل از شاتل هست به احتمال خيلي خيلي زياد. اين مشكل در واقع بر ميگرده به عوض شدن آي پي در هنگام دانلود! حتماً در اون موقع ياهو مسنجر اينا هم بسته و باز ميشه ديگه؟ شما آي پي رو قبل و بعد قطع شدن دانلود تست كن آي پي عوض شده يا نه. حتماً هم اين خبر رو بده.
    (مگاآپلود هم به خاطر اين كامل ميگيره چون با عوض شدن آي پي هم تا يكي دو روز لينكش رزيوم دار هست)

اگر مشكلتون اينه شما هم زنگ بزنين و بگين موقع دانلود آي پي عوش ميشه فقط هم ما نيستيم و درخواست پشتيبان حضوري كنين (هيچ پولي هم نميگيرين چون مشكل خودشون هست)

3 شنبه من درخواست پشتيبان حضوري كرده بودم كه اومد وسط هاش كه ديد واقعاً مشكل از خودشون هست گفت خيالت راحت مشكل از شما نيست بعد آخرش زنگ زد به شركت و يه جوري ماست ماليش كرد و به من گفت مشكل احتمالاً نويز خط شماست!!! هرچي ميگم از خود پشتيبانيتون هم پرسيدم نويز خط بالا باشه چراغ سينك خاموش ميشه نه فقط آنلاين ميگه نه. حالا منتظر جواب پشتيباني هستم تا خبر بدن بهم...

براي رفع موقت اين مشكل هم تعداد كانكشن رو توي دانلود منيجرتون بذارين روي 2 يا 1.

آخه پشتیبانی حضوری و غیر حضوری فرقی نداره . چون خودشون میدونن چه خبره من 3 4 بار زنگ زدم و هر بار گفت میدونیم حتما پیگیری میکنیم این فقط مشکل شما نیست.

کانکشن رو روی 1 و 2 هم گزاشتم ولی بدتر شد رو 7 یا 8 درصد قطع شد حد اقل روی 16 که میزارم 70درصدش رو دانلود میکنه بعد قطع میشه.

فکر کنم اگه از شاتل کوچ کنیم بهتره . چون درست بشو نیست.
    Last edited by night lord; 03-04-2009 at 11:45.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راستي night lord و vahid_fisher عزيز براي تست اينكه مشكل شما مثل مشكل منه يا نه ابتدا به يكي از اين سايت ها برين:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    بعد كه IP شما رو نوشت يه دانلود بزنين. بعد از اينكه قطع شد اين سايت ها رو دوباره چك كنين و ببينين IP عوض شده يا نه. اگه شده بود شما هم مشكل من رو دارين و با هم به شاتل حمله ميكنيم و نابودشون ميكنيم!

6. 3 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما یه مدت قصد داشتیم که این سرویس 64 شاتل رو بیخیالش شیم و درخواست کنیم بیان جمعش کنن بعد خطو برگردونن به جاش داتک 128 یا بیشتر بگیریم ولی گفتیم که ما که شانس نداریم یه دفعه پورت خالی تموم بشه اون وخت خر بیارو باقالی بار کن
    فكر كنم اول بايد با داتك معامله مي كردي و بعد با شاتل قرار داد رو فسخ مي كردي . (روش مافيايي !)

من دو تا سوال دارم:

1- توي همه سرويس هاي شاتل مثلا آرت 1 كه من سفارش دادم و هنوز نيومده !‌، آي پي همش عوض ميشه ؟ اينجوري كه نميشه چت كرد ؟!

2- پر بودن پورت يعني چي ؟ يعني دستگاهي كه مثلا شاتل تو مخابرات گذاشته ورودي هاش پر شده ؟ اصلا اين دستگاه چيه و اندازه اش چقدره !؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

راستي night lord و vahid_fisher عزيز براي تست اينكه مشكل شما مثل مشكل منه يا نه ابتدا به يكي از اين سايت ها برين:

کد:
    کد:
    بعد كه ip شما رو نوشت يه دانلود بزنين. بعد از اينكه قطع شد اين سايت ها رو دوباره چك كنين و ببينين ip عوض شده يا نه. اگه شده بود شما هم مشكل من رو دارين و با هم به شاتل حمله ميكنيم و نابودشون ميكنيم!
    باشه دستت درد نکنه . من چک میکنم و یعد یه تیم از شورشیا جمع کنیم نابودشون کنیم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

باشه دستت درد نکنه . من چک میکنم و یعد یه تیم از شورشیا جمع کنیم نابودشون کنیم
    پس حتماً حتماً خبرش رو بده. مسنجرت هم بايد با عوض شدن آي پي Sign Out بشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این دو تا سایت که باز نمیشه یعنی فقط نصفش باز میشه . شاید الان شلوغه اینطوریه

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نه باز شد ببخشید . 5 دقیقه طول کشید تا باز شه ip مو گرفتم.

داره خودمونی میشه classiquecrime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran-Esfahan

پيش فرض

شب ها سرعتم به کیلوبایت هم نمیرسه - من 512 unlimited دارم،
    شاتل با رایگان کردن ترافیک شبانه شرکتشو خراب کرده
    تو فکرشم که شاتل رو عوض کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •