تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 551 از 1042 اولاول ... 51451501541547548549550551552553554555561601651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بيخود گفته به همه مردم بايد بدن ديگه هم كه خصوصي شده است.
    تایید میشه

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سلام دوستان
    تا حالا کسی اینجوری دانلود کرده ( شبانه رایگان )....؟؟؟؟

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه سوال :

چرا واسه من بیشتر موقع ها سرعت دانلودم از 15-10بالاتر نمیره ( 128)؟نویزگیر هم گذاشتم باید چی کار کنم این سرعتش بالاتر بره؟
    Last edited by ardavan_2008; 11-11-2009 at 22:12.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان چه طوريه كه تو شهرستان ها هر سرويسي كه ميخواهيد بهتون ميدن ولي تو تهران بالاتر از
    128 رو ميگه نميدونم بايد پزشك باشيد يا هيئت علمي باشيد يا ...... ؟؟؟؟
    خيلي مسخره است به هر كدوم از ISP ها زنگ ميزنم ميگن برا خونه فقط 128 !!! اونوقت دوستام تو
    مشهد، شاهرود، اهواز، شيراز و ........ همشون دارند از سرويس 1 مگ استفاده ميكنن! بدون هيچ
    مشكلي و مدركي !!!!
    خيلي جالبه! نه؟؟

پروفشنال hamid1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان من به مشکلی برخوردم اگه در این مورد منو راهنمایی کنید بسیار ممنون میشوم
    مدتیه که هر وقت میخوام کانکت شوم ارور 691 رو میده وپیغام میده که یوزر پسورد در حال کار هست اوایل اصلا کانکت نمیشدم ولی بعداز ریست مودم اول همین پیغام رو میده ولی بعداز حدود 10 تا 15 ثانیه کانکت میشه ویندوز رو هم عوض کردم ولی بیفایده بود در ضمن من شک کردم که شاید از یوزر پسورد من استفاده میشه که وثتی گزارش کارکرد ازسایت گرفتم این مورد هم منتفی بود لطفا بفرمایید که چطوری میشه این مشکل رو حل کرد در ضمن این پیغام رو هم در اکانتهای رایگان هم میده
    متشکرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هر کی سرعت بالاتر از 128 تو تهران می خواهد به سایت ما سری بزند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ADSL شرکت سامان رایانه
    2شب تا 8 صبح رایگان
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    نمیدونم چرا پارس آنلاین که توی لیست نظرسنجی هم رتبه سوم رو داره هیچ تاپیکی براش وجود نداره چون من صفحات 1 تا 6 قسمت اینترنت و شبکه رو چک کردم و هیچ چیزی پیدا نکردم .
    در هر حال من قصد تغییر isp رو داشتم که ممنون میشم اگه به این چند تا سوال در مورد پارس جواب بدین :
    1- سرعت واقعی که برای سرویس 128 میده چقدره و آیا افت سرعت هم داره یا نه ؟ ( این سوال رو برای این پرسیدم چون شنیدم بعضی isp ها مثل صبا و شاتل سرعت بالاتری نسبت به قرارداد میدن )
    2- وضعیت DC به چو صورته ؟ یعنی اصلا داره یا نداره ؟
    3- اولش میخواستم برم سراغ صبا ولی چون دیدم تو تاپیکش بچه ها از دزدی حجم نوشتن پشیمون شدم میخواستم بپرسم که وضعیت پارس به چه صورته؟
    4- هزینه ی راه اندازیش هم فکر میکنم که 5 تومن باشه و ترافیک شبانه رایگان هم نداره. لطفا اگه اشتباه گفتم تصحیح کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض پارس آنلاین

سلام دوستان
    نمیدونم چرا پارس آنلاین که توی لیست نظرسنجی هم رتبه سوم رو داره هیچ تاپیکی براش وجود نداره چون من صفحات 1 تا 6 قسمت اینترنت و شبکه رو چک کردم و هیچ چیزی پیدا نکردم .
    در هر حال من قصد تغییر isp رو داشتم که ممنون میشم اگه به این چند تا سوال در مورد پارس جواب بدین :
    1- سرعت واقعی که برای سرویس 128 میده چقدره و آیا افت سرعت هم داره یا نه ؟ ( این سوال رو برای این پرسیدم چون شنیدم بعضی isp ها مثل صبا و شاتل سرعت بالاتری نسبت به قرارداد میدن )
    2- وضعیت DC به چو صورته ؟ یعنی اصلا داره یا نداره ؟
    3- اولش میخواستم برم سراغ صبا ولی چون دیدم تو تاپیکش بچه ها از دزدی حجم نوشتن پشیمون شدم میخواستم بپرسم که وضعیت پارس به چه صورته؟
    4- هزینه ی راه اندازیش هم فکر میکنم که 5 تومن باشه و ترافیک شبانه رایگان هم نداره. لطفا اگه اشتباه گفتم تصحیح کنید

1-فعلاً که وضعیت عالیه. 128 من 2 مگابیت هستش و در شلوغ ترین ساعت سرعت از 100 کمتر نمی شه. ولی اصلاً نمی شه روش حساب کرد. چون تازه یک ماهه که این جوری شده و تو همین یک ماه هم یک هفته دوباره به 128 واقعی رفت و الآن باز 2مگ شده. اون جوری باید بین 14-16 رو سرعتش حساب کنی.
    2-تو این 2-3 ساله مجموعاً 3-4 روز بیشتر قطعی نداشته. اونم به خاطر توسعه و آپدیت بوده به جز یک بار.
    3-من خودمم که محاسبه کردم دقیق دقیق بوده همیشه.
    4-بستگی داره نصبت تلفنی باشه یا نه. - توی تهران شبانه رایگان نداره فقط شهرستان ها داره.
    5-اولاً که قیمت هاش خیلی بالاست. بعدش همه این ها خیلی بستگی به مرکز مخابراتی و غیره داره. برای من که مرکز شهدای هفت تیر هستم این طوریه.

10. این کاربر از bardia67m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

14

1-فعلاً که وضعیت عالیه. 128 من 2 مگابیت هستش و در شلوغ ترین ساعت سرعت از 100 کمتر نمی شه.
    از 100 کیلو بیت کمتر نمیشه یا 100 کیلو بایت ؟

تازه یک ماهه که این جوری شده و تو همین یک ماه هم یک هفته دوباره به 128 واقعی رفت و الآن باز 2مگ شده..
    قبل از این یک ماهه وضعیت چه جوری بود ؟

1 اون جوری باید بین 14-16 رو سرعتش حساب کنی.
    یعنی در حالت نرمال بین 14 تا 16 ؟ ( این که خیلی بده )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •