تایید میشه![]()
تایید میشه![]()
سلام دوستان
تا حالا کسی اینجوری دانلود کرده ( شبانه رایگان )....؟؟؟؟
![]()
یه سوال :
چرا واسه من بیشتر موقع ها سرعت دانلودم از 15-10بالاتر نمیره ( 128)؟نویزگیر هم گذاشتم باید چی کار کنم این سرعتش بالاتر بره؟
Last edited by ardavan_2008; 11-11-2009 at 22:12.
دوستان چه طوريه كه تو شهرستان ها هر سرويسي كه ميخواهيد بهتون ميدن ولي تو تهران بالاتر از
128 رو ميگه نميدونم بايد پزشك باشيد يا هيئت علمي باشيد يا ...... ؟؟؟؟
خيلي مسخره است به هر كدوم از ISP ها زنگ ميزنم ميگن برا خونه فقط 128 !!! اونوقت دوستام تو
مشهد، شاهرود، اهواز، شيراز و ........ همشون دارند از سرويس 1 مگ استفاده ميكنن! بدون هيچ
مشكلي و مدركي !!!!
خيلي جالبه! نه؟؟
دوستان من به مشکلی برخوردم اگه در این مورد منو راهنمایی کنید بسیار ممنون میشوم
مدتیه که هر وقت میخوام کانکت شوم ارور 691 رو میده وپیغام میده که یوزر پسورد در حال کار هست اوایل اصلا کانکت نمیشدم ولی بعداز ریست مودم اول همین پیغام رو میده ولی بعداز حدود 10 تا 15 ثانیه کانکت میشه ویندوز رو هم عوض کردم ولی بیفایده بود در ضمن من شک کردم که شاید از یوزر پسورد من استفاده میشه که وثتی گزارش کارکرد ازسایت گرفتم این مورد هم منتفی بود لطفا بفرمایید که چطوری میشه این مشکل رو حل کرد در ضمن این پیغام رو هم در اکانتهای رایگان هم میده
متشکرم
هر کی سرعت بالاتر از 128 تو تهران می خواهد به سایت ما سری بزند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ADSL شرکت سامان رایانه
2شب تا 8 صبح رایگان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
نمیدونم چرا پارس آنلاین که توی لیست نظرسنجی هم رتبه سوم رو داره هیچ تاپیکی براش وجود نداره چون من صفحات 1 تا 6 قسمت اینترنت و شبکه رو چک کردم و هیچ چیزی پیدا نکردم .
در هر حال من قصد تغییر isp رو داشتم که ممنون میشم اگه به این چند تا سوال در مورد پارس جواب بدین :
1- سرعت واقعی که برای سرویس 128 میده چقدره و آیا افت سرعت هم داره یا نه ؟ ( این سوال رو برای این پرسیدم چون شنیدم بعضی isp ها مثل صبا و شاتل سرعت بالاتری نسبت به قرارداد میدن )
2- وضعیت DC به چو صورته ؟ یعنی اصلا داره یا نداره ؟
3- اولش میخواستم برم سراغ صبا ولی چون دیدم تو تاپیکش بچه ها از دزدی حجم نوشتن پشیمون شدم میخواستم بپرسم که وضعیت پارس به چه صورته؟
4- هزینه ی راه اندازیش هم فکر میکنم که 5 تومن باشه و ترافیک شبانه رایگان هم نداره. لطفا اگه اشتباه گفتم تصحیح کنید
1-فعلاً که وضعیت عالیه. 128 من 2 مگابیت هستش و در شلوغ ترین ساعت سرعت از 100 کمتر نمی شه. ولی اصلاً نمی شه روش حساب کرد. چون تازه یک ماهه که این جوری شده و تو همین یک ماه هم یک هفته دوباره به 128 واقعی رفت و الآن باز 2مگ شده. اون جوری باید بین 14-16 رو سرعتش حساب کنی.
2-تو این 2-3 ساله مجموعاً 3-4 روز بیشتر قطعی نداشته. اونم به خاطر توسعه و آپدیت بوده به جز یک بار.
3-من خودمم که محاسبه کردم دقیق دقیق بوده همیشه.
4-بستگی داره نصبت تلفنی باشه یا نه. - توی تهران شبانه رایگان نداره فقط شهرستان ها داره.
5-اولاً که قیمت هاش خیلی بالاست. بعدش همه این ها خیلی بستگی به مرکز مخابراتی و غیره داره. برای من که مرکز شهدای هفت تیر هستم این طوریه.
از 100 کیلو بیت کمتر نمیشه یا 100 کیلو بایت ؟
قبل از این یک ماهه وضعیت چه جوری بود ؟
یعنی در حالت نرمال بین 14 تا 16 ؟ ( این که خیلی بده )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)