تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 551 از 587 اولاول ... 51451501541547548549550551552553554555561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    vpn روی ipod چجوری ست میشه؟؟
    محل اونو پیدا کردم فقط نمیدونم کدوم هارو پر کنم
    اگه ممکنه راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    vpn روی ipod چجوری ست میشه؟؟
    محل اونو پیدا کردم فقط نمیدونم کدوم هارو پر کنم
    اگه ممکنه راهنمایی کنید
    من که اینجوری ست می کنم :
    پروتوکل اتصال PPTP !
    Description : یه اسمی بنویس
    Server : آی پی یا آدرس سروری که میخواهید بهش وصل بشید رو مینویسید !
    Account : نام کاربری تون
    Pass : پسورد
    RSA SecurID : خاموش

---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------

سلام دوستان من به آيپاد ٤ خريدم به نظر شما جيلبركش بكنم يا نه چون د
    وستم ميگه اكه جيلبرك بكنم سرعتش خيلي مياد پايين واقعا اينجوري ميشه؟ جيلبرك چه بديايي داره؟
    جیلبریک نکنی که هیچی نمی تونی نصب کنی ! و اگه هیچی نصب نکنی میشه یه پلیر معمولی که عکس ، فیلم ، آهنگ نشون میده !
    نه سرعت نمیاد پائین ! اگه بیاد هم که اونهمه محسوس نیست !
    افزایش جزئی مصرف باتری رو من شنیدم (خودم با چشم ندیدم) که از معایب جیلبریکه !

3. 2 کاربر از hellmayor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جیلبریک نکنی که هیچی نمی تونی نصب کنی ! و اگه هیچی نصب نکنی میشه یه پلیر معمولی که عکس ، فیلم ، آهنگ نشون میده !
    نه سرعت نمیاد پائین ! اگه بیاد هم که اونهمه محسوس نیست !
    افزایش جزئی مصرف باتری رو من شنیدم (خودم با چشم ندیدم) که از معایب جیلبریکه !
    وای! پس من چقدر خوش شانسم که تونستم هنوز چیزی نصب کنم! به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟
    دوست عزیز لطفا اطلاعات درست بده:
    برنامه هایی که روی دستگاه های اپل نصب میشن حتما باید توسط خود اپل تایید شده باشند و از لحاظ کیفیت و کرش نکردن و فاکتورهای دیگه OK باشند و توی فروشگاه نرم افزاری قرار میگیرن. یه عده ای که از این محدودیت ها خوششون نمیاد و احیانا نمیخوان پول خرج خرید برنامه بکنن و دو ریال زحمتی که برنامه نویس بدبخت کشیده رو بهش بدن اقدام به هـک کردن نرم افزار یا به اصطلاح خودشون Jailbreak میکنند که بتونن هر کاری دلشون خواست با دستگاه انجام بدن و محدودیتی نداشته باشند.
    یه سری نکات هست که بعد از جیلبریک کردن باید مدنظر داشت:
    با جیلبریک کردن امنیت دستگاه دیگه تضمین نیست ، یهو اگه بد افزاری فایل جاسوسی چیزی توی تورت خورد و دستگاهت رو ریخت به هم هیچ کس جواب گو نیست ، هر آپدیت جدیدی که میاد باید یه سری جیلبریک و ریستور و نصب مجدد برنامه داشته باشی + خیلی از محدودیت های دیگه. ولی بر خلاف این محدودیت ها ایرانیان غیور و عزیز اصلا براشون مهم نیست و مثل باقلوا دستگاه رو جیلبریک میکنند. تصمیم با خود شماست.
    Last edited by *Ali*; 05-07-2011 at 11:05.

5. 3 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

دوست عزیز مگه چند درصد مردم ایران مثل شما نرم افزارها رو میخرند و بابتش هزینه میپردازند ؟!؟!

7. 2 کاربر از hellmayor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز مگه چند درصد مردم ایران مثل شما نرم افزارها رو میخرند و بابتش هزینه میپردازند ؟!؟!
    کار اشتباه اشتباهه ، میخواد توسط یک نفر انجام بشه میخواد توسط 99% مردم ایران...
    اگه پرداخت کردن هزینه بابت ساخت نرم افزار برای شما جا نیفتاده یا فکر میکنید پول حروم کردید و مثلا چون اپل ایران رو تحریم کرده دارید حالشو میگیرید دلیل نمیشه حق چندین نفر رو به راحتی زیر پا بگذارید. دزدی دزدیه ، میخواد از مسلمون باشه میخواد از غیرش ... تازه اگه گیر و دار Credit card داشتید و مشکل بود بازم راهی به جایی داشت الآن دیگه خریدن گیفت کارد فقط 5 دقیقه زمان میگیره!
    Last edited by *Ali*; 05-07-2011 at 13:24.

9. 3 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه generaltj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    IN NEVERLAND

پيش فرض

منم اول مثه شما فک میکردم اما باید در نظر داشت اول باید خودمو اصلاح شیم تا بتونیم بقیه رو هم اصلاح کنیم...من خودم رو آیپاد 4 م بازی های کرک میریختم اما الان که آیپد دارم دارم ارجینال میخرم و حسابی دارم حال میکنم چون تاحالا یه بارم وسط کار کرش یا هنگ نداشتم اما زمان آیپادم همش ترسم این بود یه وفت دستگاه کرش نکنه یا نکنه با آیتونز سینک نشه اما حیالم الان از هر دولت راحته و بدون ترس دارم با دستگاه و آیتیونز کار میکنم...در ضمن هر چن وقت حراجی گزاشته میشه تو اپ استور مثه الان که EA همه بازیاشو کرده 0.99$ یعنی 1000 ت خودمون.تاحالا نزدیک 30-40$ جلو افتادم بابت این حراجی و امیدوارم همه شرکتا از این کارا بکنن ببخشید زیاد حرف زدم

11. 4 کاربر از generaltj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

من خودم از آیپاد فقط به خاطر آهنگ استفاده میکنم ! و نرم افزار هم فقط یک دیکشنری روش هست ! چون از بازی کردن با وسایل قابل حمل زیاد خوشم نمیاد ! آیپادم 8 گیگه و از 6.5 گیگ قابل استفاده 6 گیگ روش آهنگ دارم + یه دیکشنری !

و اون دوستمون یه سوال پرسیده بود :

سلام دوستان من به آيپاد ٤ خريدم به نظر شما جيلبركش بكنم يا نه چون د
    وستم ميگه اكه جيلبرك بكنم سرعتش خيلي مياد پايين واقعا اينجوري ميشه؟ جيلبرك چه بديايي داره؟
    و منم با توجه به اینکه تو ایران اکثریت مردم از آیپاد جیلبریک شده استفاده میکنن ایشون رو جزء این دسته (اکثریت) درنظر گرفتم و گفتم که اگه جیلبریک نکنه از نصب برنامه خبری نیست !
    من خودم برنامه نویسی کار میکنم و خودم خوب میدونم چه زحمتی پای بازی ها (حتی ساده ترینشون ) میکشن ! و بخاطر همون دیکشنری ای که رو آیپادم نصبه خودم عذاب وجدان دارم ! (احتمالا یا اینو پاک کنم یا برم نسخه اصلشو بخرم )
    Last edited by hellmayor; 05-07-2011 at 20:29.

13. این کاربر از hellmayor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من خودم از آیپاد فقط به خاطر آهنگ استفاده میکنم ! و نرم افزار هم فقط یک دیکشنری روش هست ! چون از بازی کردن با وسایل قابل حمل زیاد خوشم نمیاد ! آیپادم 8 گیگه و از 6.5 گیگ قابل استفاده 6 گیگ روش آهنگ دارم + یه دیکشنری !
    میگم چه کاریه iPod Nano بودا ! ظرفیتش هم بیشتره. دیکشنری هم که دیگه روی زاغارت ترین گوشی نصب میشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

درسته ! ولی آیپاد تاچ رو بخاطر پردازنده اش + کیفیت صفحه اش دوست دارم وگرنه سایزش زیاد واسه پلیری که همیشه پیشت باشه مناسب نیست !!

16. این کاربر از hellmayor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

درسته ! ولی آیپاد تاچ رو بخاطر پردازنده اش + کیفیت صفحه اش دوست دارم وگرنه سایزش زیاد واسه پلیری که همیشه پیشت باشه مناسب نیست !!
    اقا اگه زیاد از ایپادت خوشت نمیاد و سایزشو دوست نداری بده من

18. 2 کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •