مال من دو دی وی دی و نصب ارجینال بود ولی هر کار می کنم نمی تونم کیت های جی دی بی رو وارد کنم
مال من دو دی وی دی و نصب ارجینال بود ولی هر کار می کنم نمی تونم کیت های جی دی بی رو وارد کنم
مال من دو دی وی دی بود با نصب ارجینال ولی هر کار می کنم کیت ههی جی دی بی رو اجرا نمی کنه...![]()
بله میشه ولی خیلی سخته وحتما باید تسلط به زبان داشته باشی ...
با برنامه ی afs Explorer فایل زبان بازی رو باز میکنی ینی فایل rs0e_e بعد میتونی لیست تمام صداها هست که 10453 تا فایل صوتی هست که اگه رو هر کدوم دابل کلیک کنی میتونی دیالوگارو بشنوی وترجمه کنی ...
بعد باید همه ی این فایلارو شماره وترجمه شو یه جا یاد داشت کنی ...
بعد بایه برنامه مثل سوند رکوردر خود کامپیوتر یکی یکی بر اساس اون دیالوگا و شماره ها ظبط کنی ..
بعد بر مبنای همون شماره هایی که یادداشت کردی با برنامه ی dkz stodio صدا هایی رو که ضبط کردی به فرمت adx کانورت کنی و اونارو با ggs یا کیت سرور در فایل rs0e_e ایمپورت کنی ....
تمام این برنامه ها در سایت گیمینگ اکسس موجوده...
یکی از دوستان بامرام کمکم کنه:
من تو فصل دوم مستر لیگ بدون اینکه پیغامی بده میاد بیرون اشکال از کرکه؟
اگه کرکی که یکی از دوستان گذاشته بود بریزم درست میشه یا باید پچ 1-20 کونامی رو هم نصب کنم؟
در فولدر cv05 کیتسرور , وفایلای 106و108 رو در فولدر rv0c_e.img کیتسرور....
سلام به دوست عزیزم crespo لطفا به من کمک کن![]()
از کرکی که شما برای دانلود کذاشتین ممنونم من این کرک رو اجرا کردم اما باز همون مشکل برام پیش اومد.
(البته با دقت بیشتر فهمیدم اون کرکی که شما زحمت کشیدید برای دانلود گذاشتین همون کرک خودمه )
لطفا به تاپیک زیر نگاه کنید :
حتما الان با مشکل من اشنا شدین می بینید که من به این اشاره کردم که با تیم های مختلف باززی کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما باز همون مشکل رو داشتم (توجه: من وقتی با رئال مادرید بازی رو شروع کردم این مشکل برام پیش نیومد
اما فقط وقتی با تیم منچستر یونایتد بازی می کردم این مشکل رو داشتم لصفا منو راهنمایی کنید تا بدونم این
مشکل از چیه)
(از دوستان دیگه ای که می تونن منو راهنمایی کنن تقا ضا دارم
که یه لطفی بکنن و منو کمک کنن )
با تشکر ازهمه ی دوستان عزیز.![]()
Last edited by MORTAZA.2FUN; 12-01-2009 at 16:36.
اگه ممکنه لینک این برنامههارو بده بهم
بچه ها اسكوربورد يا برنامه اي هست كه بتونه امار و ارقام بازيو در طول بازي نشون بده؟
مثل امار كرنرها تعداد كل گلهاي زده يك بازيكن در اون فصل وضعيت تيمها در جدول و .....
دوست عزیز تر از جان شما فقط 2 کار باید بکنی که این بار سوم هست که توی تاپیک و توی 3 صفحه پشت سر هم عرض می کنم ولی ظاهرا کسی دقت نمیکنه:
1- فایل pes2009.exe رو که 26.8 مگ هست رو کپی کن بعد پچ 1.20 رو نصب کن
والسلام
دیگه بازیت سیو هاش خراب نمیشه بعد این سیوهای قبلی رو هم بیخیال شو (چه bal و چه ml)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)