تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 551 از 923 اولاول ... 51451501541547548549550551552553554555561601651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .. من یه کمک میخوام درباره ی انتخاب آموزشگاه..
    اول قرار بود برم سفیر که به خاطر بد قولی که کردن کلا دورشو خط قرمز کشیدم.. الان باتوجه به این که شاغلم و فقط بعد ازظهرها میتونم کلاس برم دو تا آموزشکاه مد نظرم هست که بینشون گیر کردم ومیخواستم بگین کدوم بهترن از نظر مکالمه و اساتید و متد آموزششون ...
    1- آموزشگاه قطب راوندی
    2- آموزشگاه ایرانمهر
    ممنونم ازتون
    دوست عزیز : اصلا طرف ایرانمهر نرو - پشیمون میشی - من تجربش رو دارم اینا فقط کلاه بردارن - هیچ کاری نمیکنن و فقط به بهانه های مختلف پول میگیرن - فکر کنم هیچ موسسه کلاه برداری رو با این همه شعبه تو ایران نمیشه پیدا کرد از این نظر منحصر به فردن

در مورد قطب راوندی اطلاعی ندارم -

اما همون سفیر رو که از همون اول هم میخواستید برید پیشنهاد میدم که برید - به نظر من موسسه خوب و قابل اطمینانی هست و همه چیزش رو حساب کتابه - از نظر هزینه هم خیلی ارزون تر از ایرانمهر در می اد - ضمن اینکه از نظر کیفیت کار و کارایی در حد بالایی هست -خیلی خیلی ..........بالا تر از ایرانمهر

2. 2 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

این جمله چرا این جوری شروع شده و یعنی چی و به این جمله ها چی می گن
    As the character was really simple
    از زمین تا اسمون فرق داره چی میشه
    پاشیدن : اب پاشیدن چی میشه
    زیر سوال بردن : کار من رو زیر سوال برد
    فی البداهه : هر کلمه ای که معنیش این میشه
    توی خونش : هنر توی خونشه
    as معنی "با توجه به" را باید بده قاعدتا" و البته این جملتون احتمالا" باید ادامه داشته باشه: با توجه به اینکه شخصیت خیلی ساده بود ، ... (باید ادامه داشته باشه)
    البته

از زمین تا آسمون: معادل دقیق به ذهنم نمیرسه ولی وقتی صحبت از تفاوت خیلی خیلی زیاد هست میتونین a world of difference را انتخاب کنید: there is world of difference between John and his sister

آب پاشیدن ، آب دادن: خود واژه ی water فعل هم هست.

توی خونش: in sb's blood جمله ی شما میشه: art is in his/her blood

//

برای اون دو مورد باقی مونده چیزی به ذهنم نمیرسه
    و البته در ترجمه استاد بسیار هست اینجا و من جسارت کردم ، بنابراین دوستان نظری داشتن حتما" بگن

4. 3 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

ضمن تأیید ترجمه‌های سپیده، واسه تفاوت فاحش هم در زبان رسمی، و هم محاوره، اصطلاح رایجی هست به این شکل :

She is way too much different from him

مثلاً !

و برای در خون کسی بودن هم، در فارسی اصطلاح دیگه‌ای داریم به شکل مثلاً "هنرمند مادرزادی" یا "نقاش مادرزادی" ...
    که در انگلیسی از born و به شکل : He's a born artist استفاده میشه ...

6. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

خیل ممنون دوستان سپیده خانوم و کوروش جان

frugal :

cheap معنی خسیس هم می ده ؟

اگه میهش درباره np وdet و head lasty توضیح بدین خیلی ممنون میشم

راستشو بگو چی میشه

زیر سوال بردن : کار من رو زیر سوال برد

فی البداهه : هر کلمه ای که معنیش این میشه

و چجوری رایتینگمو رو خوب وصحیح کنم کتابی چیزی هست یا نه ؟ می خوام قوانین و دستورهاش رو بدونم

داره خودمونی میشه darkmindms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

دوست عزیز : اصلا طرف ایرانمهر نرو - پشیمون میشی - من تجربش رو دارم اینا فقط کلاه بردارن - هیچ کاری نمیکنن و فقط به بهانه های مختلف پول میگیرن - فکر کنم هیچ موسسه کلاه برداری رو با این همه شعبه تو ایران نمیشه پیدا کرد از این نظر منحصر به فردن

در مورد قطب راوندی اطلاعی ندارم -

اما همون سفیر رو که از همون اول هم میخواستید برید پیشنهاد میدم که برید - به نظر من موسسه خوب و قابل اطمینانی هست و همه چیزش رو حساب کتابه - از نظر هزینه هم خیلی ارزون تر از ایرانمهر در می اد - ضمن اینکه از نظر کیفیت کار و کارایی در حد بالایی هست -خیلی خیلی ..........بالا تر از ایرانمهر
    ممنون از پاسختون.. فقط چند نکته :
    اول از همه اینکه اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین این کلاهبرداریشون رو.. یعنی چیکار کردن که شما این صفت رو براشون به کار بردین.؟؟؟. دوم اینکه اگه ممکنه بگین کدوم شعبه شما رفتین ؟؟؟.. سومین نکته هم اینه که از نظر هزینه ایرانمهر از سفیر هم ارزونتر در میاد .. سفیر از پایه ترمی 65500 تومن و ایرانمهر 60000 تومنه!!!!
    اما در مورد سفیر باید بگم که 2 هفته ی کامل من دنبال ثبت نام تو این موسسه بودم که بعدش خیلی راحت اون زمان کلاس رو حذف کردن و به دروغ به من گفتن شما اشتباه کردین و خیلی راحت زدن زیر همه چیز و بعد از اون که من بهشون خیلی تند اعتراض کردم شماره موبایل من رو برداشتن از پرونده و چندین و چند بار مسیج های پر از فحش و تهدید برام فرستادن.. هرچند که با در جریان گذاشتن مدیر شعبه با اون کارمند احمق برخورد شدیدی شد ولی خب این برای یک موسسه ای که اینقدر پیشرفت کرده خیلی خیلی افتضاحه.. بخاطر همین من نه دیگه سفیر میرم و نه به کسی پیشنهاد میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

as معنی "با توجه به" را باید بده قاعدتا" و البته این جملتون احتمالا" باید ادامه داشته باشه: با توجه به اینکه شخصیت خیلی ساده بود ، ... (باید ادامه داشته باشه)
    البته

از زمین تا آسمون: معادل دقیق به ذهنم نمیرسه ولی وقتی صحبت از تفاوت خیلی خیلی زیاد هست میتونین a world of difference را انتخاب کنید: there is world of difference between John and his sister

آب پاشیدن ، آب دادن: خود واژه ی water فعل هم هست.

توی خونش: in sb's blood جمله ی شما میشه: art is in his/her blood

ببخشید برای آب پاشیدن نمیشه از pour the water استفاده کرد ؟
    Last edited by Dark Sector; 16-09-2011 at 11:40.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از پاسختون.. فقط چند نکته :
    اول از همه اینکه اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین این کلاهبرداریشون رو.. یعنی چیکار کردن که شما این صفت رو براشون به کار بردین.؟؟؟. دوم اینکه اگه ممکنه بگین کدوم شعبه شما رفتین ؟؟؟.. سومین نکته هم اینه که از نظر هزینه ایرانمهر از سفیر هم ارزونتر در میاد .. سفیر از پایه ترمی 65500 تومن و ایرانمهر 60000 تومنه!!!!
    اما در مورد سفیر باید بگم که 2 هفته ی کامل من دنبال ثبت نام تو این موسسه بودم که بعدش خیلی راحت اون زمان کلاس رو حذف کردن و به دروغ به من گفتن شما اشتباه کردین و خیلی راحت زدن زیر همه چیز و بعد از اون که من بهشون خیلی تند اعتراض کردم شماره موبایل من رو برداشتن از پرونده و چندین و چند بار مسیج های پر از فحش و تهدید برام فرستادن.. هرچند که با در جریان گذاشتن مدیر شعبه با اون کارمند احمق برخورد شدیدی شد ولی خب این برای یک موسسه ای که اینقدر پیشرفت کرده خیلی خیلی افتضاحه.. بخاطر همین من نه دیگه سفیر میرم و نه به کسی پیشنهاد میکنم

دوست عزیزم دلایلم رو در مورد آموزشگاه ایرانمهر شعبه شهرک غرب به صورت پیغام براتون میفرستم

11. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه darkmindms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

دوست عزیزم دلایلم رو در مورد آموزشگاه ایرانمهر شعبه شهرک غرب به صورت پیغام براتون میفرستم
    ممنون ... لطف کردین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

میشه عزیزم ولی خود water هم معنی میده پس چرا از کلمات بیشتر استفاده کنیم انگلیسی یه زبون خلاصه و سادست

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برای آب پاشیدن معمولا از splash استفاده میکنن

مثلا
    they were splashing each othe
    یا

he splashed cold water on his face

یا

he was splashing flowers
    Last edited by sajjad1973; 16-09-2011 at 21:38.

15. 2 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •