تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 551 از 1138 اولاول ... 514515015415475485495505515525535545555616016511051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    سرکاریه.

به این میگن یه ماشین با اصالت!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    سرکاریه.

به این میگن یه ماشین با اصالت!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sony2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام محمد جان به نظر خودمم هم سرکاری اومد طرف موبایلش هم خاموشه...
    راستی لینک شما رو هم دیدم قطعا که خیلی اصیله اما خودم امریکایی های دهه 70 تا 90 رو ترجیح میدم...(سلیقه)

6. این کاربر از sony2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sony2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

8. 4 کاربر از sony2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان ماشین من نواست وقتی با سرعت ۳۵ تا۴۰ باسر گاز میرم یه کم که گاز را شل میکنم که سرعتم بیشتر نشه زود دنده۳ میده مثل دنده مرده میشه به نظر شما این موردی نداره یا عیب محسوب میشه میشه کاریش کرد که دیر تر دنده بده؟

10. 2 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کنترل تعویض دنده ها به بالا و پایین در گیربکس 350 با 3 قطعه انجام میشه یکیش ساعت گیربکس هست که سوپاپ کنترل فشار روغن خط اصلی روی ان قرار داره که با عقب و جلو رفتنش دنده ها جابه جا میشه و از یک طرف به قطعه ی دوم وصل میشه که وکیوم هوای گیربگس هست(که با یه شلنگ فلزی به مکش موتور وصله) و از طرف دیگر به مسیر روغنی که از قطعه ی سوم میاد یعنی گاورنر وصله و در واقع گاورنر چون به شافت خروجی گیربکس وصله هرچه سرعت بالاتر بره باله هاش بازتر میشه و اجازه ی عبور فشار روغن بیشتری رو از سمت اویل پمپ گیربکس میده و این فشار روغن به سوپاپ تعویض دنده اعمال میشه و در مورد ماشین شما اگه مثلا ماشین تو سرپایینی که دور موتور پایینه و سرعت راحت بالا میره دنده سبک میده که مشکلی نداره ولی اگه تو سربالایی دنده سبک رو زود میده و (دنده مرده میده)این اشکال هستش چون فشار زیادی به موتور میاد .البته توضیحات بالا یه حالت کلی رو بیان میکنه و قضیه پیچیده تره . ماشین شما تو کدوم حالت دنده رو سبک میکنه؟
    Last edited by MJ1970; 07-02-2013 at 00:35.

12. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سلام. من تو خیابون بودم شلنگ فشار هیدرولیک ام از جای پرس کنده شد! باز کردم دوباره دادم پرس! نصب کردم و روغن ریختم . اما حالا وقتی که فرمون تا ته میره اون صدای زوزه خفیف ( فابریکه! ماله فشار شکنه ) خیلی کم شده! امکانش هست که فشارشکن خراب شده باشه و به این خاطر شلنگ رو کنده بود؟؟؟
    ماشین ام بیوکه. اورینگ داخل هیدرولیک رو عوض کرده بودم ( موقع جمع کردن موتور ) هم یکی بزرگه دور. هم جای سوپاپ و اتصال لوله ها!!! تا قبل از کنده شدن شلنگ اون زوزه صدای نرمال داشت! ولی الان خیلی کم شده!!! میترسم که فشار رو کم نکنه و دوباره پرس رو بکنه!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنوم از شم دوست من با اطلاعاتی که شمادر مورد گریبکس دادید متوجه شدم از این لحاظ مشکلی نداره چوت تو سر بالایی هرچه بیشتر تخته گاز میرم دیرتر دنده میده حتی با۲ تا۹۰تاهم رفتم بعد ۳داد.راستی یه سوال دیگه از یه نفر شنیدم که گفت گریبکس نوا یه چیزی تو مایه ها پیچ ریگلاژداره که تو سرعت ماشین وشتابش تاثیر داره چنین چیزی هست؟راستی ماشین من وقتی میزنم دنده عقب با یه مکث دو سه ثانیه ای راه میافته جریان چیه؟

15. 2 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تغییر صدای پمپ هیدرولیک فکر کنم به خاطر تغییر در سفتی یا شلی تسمه باشه و بعید میدونم دلیل دیگه ای داشته باشه.
    اون پیچ داخل وکیوم گیربکس قرار داره و با یه پیچگوشتی دوسوی ریز میشه سفت یا شلش کرد و هرچی بسته تر باشه دنده ها رو بیشتر پر میکنه ولی تاثیری تو شتاب اولیه نداره اگه ماشینتون دنده مرده نمیده اصلا بهش دست نزنید.در مورد دنده عقب من همه ی صفحات گیربکسم رو نو بستم و فیلتر و 2 تا صافی داخل رو هم نو کردم و دیگه اینچنین مشکلی ندارم و به طور کلی تاخیر در راه افتادن میتونه از فرسودگی صفحات باشه و یا از گرفتگی فیلترها که فشار روغن رو کم میکنه.البته اگه روغن گیربکس هم کم باشه این اتفاق میوفته .حتما روغن رو فول کنید ماشین روشن باشه روی سطح صاف و دنده رو روی D قرار بدید بعد روغن رو فول کنید.

17. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تغییر صدای پمپ هیدرولیک فکر کنم به خاطر تغییر در سفتی یا شلی تسمه باشه و بعید میدونم دلیل دیگه ای داشته باشه.
    اون پیچ داخل وکیوم گیربکس قرار داره و با یه پیچگوشتی دوسوی ریز میشه سفت یا شلش کرد و هرچی بسته تر باشه دنده ها رو بیشتر پر میکنه ولی تاثیری تو شتاب اولیه نداره اگه ماشینتون دنده مرده نمیده اصلا بهش دست نزنید.در مورد دنده عقب من همه ی صفحات گیربکسم رو نو بستم و فیلتر و 2 تا صافی داخل رو هم نو کردم و دیگه اینچنین مشکلی ندارم و به طور کلی تاخیر در راه افتادن میتونه از فرسودگی صفحات باشه و یا از گرفتگی فیلترها که فشار روغن رو کم میکنه.البته اگه روغن گیربکس هم کم باشه این اتفاق میوفته .حتما روغن رو فول کنید ماشین روشن باشه روی سطح صاف و دنده رو روی D قرار بدید بعد روغن رو فول کنید.
    فرمایشهای شما درسته فقط روغن گیربکس موقع چک کردن باید دنده در حالت p باشه.

19. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •