تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 551 از 905 اولاول ... 51451501541547548549550551552553554555561601651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باسلام
    پراید دوگانه سوز کارخانه 86 انژکتوری دارم
    وقتي براي چند ساعت خاموش است (هم بنزین و هم CNG) تك استارت روشن نمي شود، اگه بار اول 10 ثانیه استارت بزنم نگه دارم روشن مي شود (که میگن برا استارت ضرر دارد!) يا اينكه با 15 بار استارت روشن مي شود. (باطري و شمعها و وایر تست شد بدون مشکل بودن)
    ربطي به سرما ندارد چون تو تابستون هم اينجور بود!
    کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟
    دوست گرامی شما یک امتحان کنید که اول 5 ثانیه سوییچ رو باز بذارید و بعد استارت بزنید
    حدس می زنم جدای از تنظیم می تونه مشکل تون از یکی از قطعات سوخت رسانی باشه حتی بخار گیر که باعث خالی شدن بنزین بشه البته احتمال های زیاد دیگه ای هم هست و اینکه تابستان و زمستان فرق نداره دلیل بر گرم بودن ماشین نیست مخصوصا مشکل برق رسانی

2. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه magsood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست گرامی شما یک امتحان کنید که اول 5 ثانیه سوییچ رو باز بذارید و بعد استارت بزنید
    حدس می زنم جدای از تنظیم می تونه مشکل تون از یکی از قطعات سوخت رسانی باشه حتی بخار گیر که باعث خالی شدن بنزین بشه البته احتمال های زیاد دیگه ای هم هست و اینکه تابستان و زمستان فرق نداره دلیل بر گرم بودن ماشین نیست مخصوصا مشکل برق رسانی
    تا 5 دقیقه هم سوییچ رو باز میذارم اما فرقی نمیکند!

4. این کاربر از magsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من پژو 405 دارم مدل 89 اکثرا رو گاز باهاش راه رفتم چون رو گاز موتور انگار بهتر کارمیکرد درسته شتاب با بنزین کمی بهتر بود اما صدای سوپاپ رو هیچوقت نشنیدم درگازهای یهویی .
    حالا با این تفاسیر بنظرتون همش رو گاز رفتن ممکنه سرسیلند رو اسیب بزنه چون دیروز که در رادیاتو باز کردم دیدم کمی چربی قهوه ای رنگ توشه که تمیزکردم اما اب کم نکرده بود نظرتون چیه !!!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من پژو 405 دارم مدل 89 اکثرا رو گاز باهاش راه رفتم چون رو گاز موتور انگار بهتر کارمیکرد درسته شتاب با بنزین کمی بهتر بود اما صدای سوپاپ رو هیچوقت نشنیدم درگازهای یهویی .
    حالا با این تفاسیر بنظرتون همش رو گاز رفتن ممکنه سرسیلند رو اسیب بزنه چون دیروز که در رادیاتو باز کردم دیدم کمی چربی قهوه ای رنگ توشه که تمیزکردم اما اب کم نکرده بود نظرتون چیه !!!
    اون چربی خطر ناک نیست و ضد یخ هم چربی داره اما آب رادیاتور رو عوض کنید وبا ضد یخ مرغوب بریزید
    امااینکه گاز صدای سوپاپ رو (بقولی) نمی شنوید و نرم تره درسته ولی خیلی هم خوب نیست بهتره مخصوصا وقتی ماشین سرده از بنزین هم استفاده کنید ولی انچنان هم نگران نباشید فقط کمتر موقع فشار اوردن از گاز استفاده کنید

7. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تا 5 دقیقه هم سوییچ رو باز میذارم اما فرقی نمیکند!
    دو باک بنزین س و تر هم پشت سر هم استفاده کنید احتمال می دم درست شهاما دست به تعمیر نبرید که ممکنه بی خودی هزینه بذاره

9. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز ماشین رو سر صبح روشن کردم ، موقع حرکت یه صدای خشی ( خش خش ، انگار چوب رو زمین بکشید ) از سمت چرخ جلو سمت شاگرد میومد
    وقتی میموندم صدا قطع میشد ، حرکت میکردم صدا میفتاد
    بعد حدودا 1 کیلومتر راه رفتن یه 1 دقیقه یه جا کار داشتم ، موندم بعد حرکت کردم دیگه صدا نداد ، تا الان که شب هست
    حالا فردا صبحم نگاه میکنم ببینم صدا میده یا نه
    به نظرتون مشکل از کجاس ؟؟؟
    از لحاظ ظاهری چک کردم و مشکلی توش نبوووود
    ماشین هم 405

داره خودمونی میشه shahkilid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    اصفهان-تهران

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    ماشینم سمند x7 مدل 83 هستش میخوام لامپ کیلومترشو عوض کنم.خیلی کم نورو بد رنگه.از این یخیا میخوام بزنم.
    پیچ بالای صفحه رو باز کردم اما دیدم صفحه از جاش درنمیاد.
    میخواستم یه راهنمایی کنید چجوری صفحه کیلومترو دربیارمو چراغشو عوض کنیم
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    ببخشید دخالت می کنم. ولی صفحه کیلومتر سمند اگه اشتباه نکنم و مثل 405 ها باشه 3 تا پیچ داره. یکی بالا که شما باز کردید و 2 تا پایین.
    توی پژو پایین صفحه کیلومتر، بین قاب پلاستیکی فرمون (که غربیلک میره توش و دسته راهنما و برف پاک کن روش نصب میشن) و خود صفحه کیلومتر یه صفحه خوابیده که ظاهرا با داشبور یه تیکه هست ولی نیست!
    باز هم می گم توی پژو 405 اون صفحه پلاستیکی مشکی رنگ به طول خود صفحه کیلومتر و عرض 1 تا 3 سانتیمتر هست که برداشته میشه (دو تا خار یا 4 تا خار داره اگه اشتباه نکنم) و دو تا پیچ زیر اون صفحه کیلومتر رو نگه داشته.
    بعد از این که این پیچ ها رو باز کردید صفحه کیلومتر در میاد.
    دوباره توی پژو! (این که تاکید میکنم پژو واسه اینه که شاید سمند فرق داشته باشه) وقتی کیلومتر رو در آوردید دسته سیم های متصل به صفحه کیلومتر هر کدوم فیش های متفاوتی دارن که کار نصبش رو راحت می کنه و نیازی نیست حفظ کنید کدوم رفته تو کدوم! البته محض احتیاط دقت کنید.
    و نکته دیگه این که برای در آوردن صفحه کیلومتر (اگه لازم به در آوردنش شد) احتمالا مثل پژو بشه از توی غربیلک فرمون با یه کم بازی کردن درش آورد. ولی اگه نشد از توی غربیلک و یا پشتش بیاد بیرون، باید غربیلک باز بشه.
    احتمالا هم برای عوض کردن لامپ ها، پشت صفحه کیلومتر چند تا پیچ هست که وقتی بازش می کنید بورد کیلومتر از این جلوش جدا میشه و شما به لامپ ها دسترسی دارید.
    باز هم می گم من اصلا صفحه سمند رو باز نکردم. ممکنه متفاوت باشه.
    موفق باشید

12. 2 کاربر از shahkilid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز ماشین رو سر صبح روشن کردم ، موقع حرکت یه صدای خشی ( خش خش ، انگار چوب رو زمین بکشید ) از سمت چرخ جلو سمت شاگرد میومد
    وقتی میموندم صدا قطع میشد ، حرکت میکردم صدا میفتاد
    بعد حدودا 1 کیلومتر راه رفتن یه 1 دقیقه یه جا کار داشتم ، موندم بعد حرکت کردم دیگه صدا نداد ، تا الان که شب هست
    حالا فردا صبحم نگاه میکنم ببینم صدا میده یا نه
    به نظرتون مشکل از کجاس ؟؟؟
    از لحاظ ظاهری چک کردم و مشکلی توش نبوووود
    ماشین هم 405
    احتمالا یا چیزی به لنت بوده و یا فنرش تکان خورده بوده و یا چیزی در چرخ گیر افتاده بوده اگر باز هم اینجوری شد چند بار دنده عقب و جلو رو عوض کنید تا برطرف بشه اگه نه لنت رو هم حتما چک کنید که تموم نشده باشه
    لنت 405 یک فنر و سنسور سیمی داره که خیلی وقت ها باز یا پاره میشه و ممکنه اون باعث صدا شده باشه

14. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ببخشید دخالت می کنم. ولی صفحه کیلومتر سمند اگه اشتباه نکنم و مثل 405 ها باشه 3 تا پیچ داره. یکی بالا که شما باز کردید و 2 تا پایین.
    توی پژو پایین صفحه کیلومتر، بین قاب پلاستیکی فرمون (که غربیلک میره توش و دسته راهنما و برف پاک کن روش نصب میشن) و خود صفحه کیلومتر یه صفحه خوابیده که ظاهرا با داشبور یه تیکه هست ولی نیست!
    باز هم می گم توی پژو 405 اون صفحه پلاستیکی مشکی رنگ به طول خود صفحه کیلومتر و عرض 1 تا 3 سانتیمتر هست که برداشته میشه (دو تا خار یا 4 تا خار داره اگه اشتباه نکنم) و دو تا پیچ زیر اون صفحه کیلومتر رو نگه داشته.
    بعد از این که این پیچ ها رو باز کردید صفحه کیلومتر در میاد.
    دوباره توی پژو! (این که تاکید میکنم پژو واسه اینه که شاید سمند فرق داشته باشه) وقتی کیلومتر رو در آوردید دسته سیم های متصل به صفحه کیلومتر هر کدوم فیش های متفاوتی دارن که کار نصبش رو راحت می کنه و نیازی نیست حفظ کنید کدوم رفته تو کدوم! البته محض احتیاط دقت کنید.
    و نکته دیگه این که برای در آوردن صفحه کیلومتر (اگه لازم به در آوردنش شد) احتمالا مثل پژو بشه از توی غربیلک فرمون با یه کم بازی کردن درش آورد. ولی اگه نشد از توی غربیلک و یا پشتش بیاد بیرون، باید غربیلک باز بشه.
    احتمالا هم برای عوض کردن لامپ ها، پشت صفحه کیلومتر چند تا پیچ هست که وقتی بازش می کنید بورد کیلومتر از این جلوش جدا میشه و شما به لامپ ها دسترسی دارید.
    باز هم می گم من اصلا صفحه سمند رو باز نکردم. ممکنه متفاوت باشه.
    موفق باشید
    و یک نکته دیگه البته احتمالا اونایی که نور صفحه سفید شده
    ممکنه دیگه لامپ نباشه و ممکنه ال ای دی باشه که کار تعویض رو سخت کنه

16. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض عیب یابی و تعمیر خودرو

متاسفانه مثل اینکه واشر سرسیلندم سوخته الان بهترین واشر چیه و قیمتش چنده !! میگن فرانسوی بندازم 2 سال کارمیکنه ممنون میشم راهنماییم کنید .
    در ضمن امکان داره از جای بغیر از واشر نشتی کرده باشه تو رادیات این روغن ؟؟؟
    Last edited by paket; 06-11-2014 at 20:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •