سلام دوست عزیز
ببخشید دخالت می کنم. ولی صفحه کیلومتر سمند اگه اشتباه نکنم و مثل 405 ها باشه 3 تا پیچ داره. یکی بالا که شما باز کردید و 2 تا پایین.
توی پژو پایین صفحه کیلومتر، بین قاب پلاستیکی فرمون (که غربیلک میره توش و دسته راهنما و برف پاک کن روش نصب میشن) و خود صفحه کیلومتر یه صفحه خوابیده که ظاهرا با داشبور یه تیکه هست ولی نیست!
باز هم می گم توی پژو 405 اون صفحه پلاستیکی مشکی رنگ به طول خود صفحه کیلومتر و عرض 1 تا 3 سانتیمتر هست که برداشته میشه (دو تا خار یا 4 تا خار داره اگه اشتباه نکنم) و دو تا پیچ زیر اون صفحه کیلومتر رو نگه داشته.
بعد از این که این پیچ ها رو باز کردید صفحه کیلومتر در میاد.
دوباره توی پژو! (این که تاکید میکنم پژو واسه اینه که شاید سمند فرق داشته باشه) وقتی کیلومتر رو در آوردید دسته سیم های متصل به صفحه کیلومتر هر کدوم فیش های متفاوتی دارن که کار نصبش رو راحت می کنه و نیازی نیست حفظ کنید کدوم رفته تو کدوم! البته محض احتیاط دقت کنید.
و نکته دیگه این که برای در آوردن صفحه کیلومتر (اگه لازم به در آوردنش شد) احتمالا مثل پژو بشه از توی غربیلک فرمون با یه کم بازی کردن درش آورد. ولی اگه نشد از توی غربیلک و یا پشتش بیاد بیرون، باید غربیلک باز بشه.
احتمالا هم برای عوض کردن لامپ ها، پشت صفحه کیلومتر چند تا پیچ هست که وقتی بازش می کنید بورد کیلومتر از این جلوش جدا میشه و شما به لامپ ها دسترسی دارید.
باز هم می گم من اصلا صفحه سمند رو باز نکردم. ممکنه متفاوت باشه.
موفق باشید