[QUOTE=Fox;6427233]سلام؛ چشمهای سوژه فکوس خوبی داره، ولی راستشو بخوای به نظر من نرده ای که سوژه روی اون نشسته از زیبایی عکس شما کاسته...
سلام: کاملا حق با شماست ولی من راه حلی براش پیدا نکردم . مگر با فتو شاپ یک بلایی سرش بیارم . پیشنهاد دوستان چیه؟
[QUOTE=Fox;6427233]سلام؛ چشمهای سوژه فکوس خوبی داره، ولی راستشو بخوای به نظر من نرده ای که سوژه روی اون نشسته از زیبایی عکس شما کاسته...
سلام: کاملا حق با شماست ولی من راه حلی براش پیدا نکردم . مگر با فتو شاپ یک بلایی سرش بیارم . پیشنهاد دوستان چیه؟
سلام
دوستان نظرتونو در مورد این دو تا عکس رو بگید :
FZ45
F/2.8
1/100
iso 80
F/5.6
1/640
iso 80
![]()
خوشحال می شوم نقد دوستان را مخصوصا در مورد نور تصاویر بدانم
از بین این 2 تا عکس کدام را بیشتر می پسندید ؟
![]()
سلام :اقا از این سه تا عکس من اولی رو انتخاب میکنم . عجب رنگهای شادی داره . دو تای بعدی بنظر من ( مبتدی) نور خورشید بد جوری همه چی. رو تحت تاثیر خودش قرار داده . اگر زاویه مناسبتری انتخاب میشد از پدیده فلر هم جلوگیری میکرد.
سلام؛
عضویتتون رو توی سایت تبریک میگم؛و اما در ارتباط با عکسها :
برای عکاسی از خانه های گلی، سیاه و سفید کردن عکس ها میتونه روی تاثیر گذاری هرچه بیشتر عکسها تاثیرات خیلی خوبی بذاره...
بعد از عکاسی از یه منظره یا سوژه، اونارو یه بار دیگه توی کامپیوتر از لحاظ نوع کادربندی مرور بکنین، اینطوری با بریدن و حذف بخشهای اضافی میتونین عکسهای جذابتری به وجود بیارین...
با اجازه شما من ویرایش مختصری روی عکسهای شما انجام دادم:
(فقط یک نکته موند و اون هم اینکه سعی کنین سایز عکسهایی که روی سایت میزارین حداکثر 800*600 باشه تا سریعتر و راحت تر لود بشن...ممنونم)
به امید دیدن عکسهای هرچه زیباتر از شما دوست خوبم![]()
این هم یه عکس ساده از بنده... خوشحال میشم نظرات همه شما دوستان خوبم رو راجع به اون وایراداتش بدونم :
.
Canon PowerShot SX30 IS
Av : 5.8
Tv : 1/1000
ISO : 400
Last edited by Fox; 03-09-2011 at 23:00.
از بین این سه عکسی که میبینم اولی نیاز به کروپ داره همین
دومی و سومی : نور کمی اذیت میکنه البته میشه به عنوان عکسی که اصول رو زیر پا میزاره هم بهش نگاه کرد
فکر کنم اگر توی همین کادر HDR میگرفتید بسیار عالی میشد
بنظر کروپ گرفتید درسته ، اگر بله بهتر بود کل ساختمان توی عکس بود و همین طور قسمت بیشتر از کوه
راسی سیاه و سفید بیشتر برای وقتی استفاده میشه که میخواهید بافت رو نشون بدید یا وقتی که رنگ نظر بیننده رو از سوژه و هدف عکاس دور میکنه
![]()
سلام
دوستان نظرتون درباره ی این عکس ادیتش چیه؟
عکس اصلی:
عکس ادیت شده:
![]()
ممنون از نقد خوبتون ، راستش می خواستم کاری شبیه این عکسی که قبلا گرفته بودم بکنم ولی ظاهرا موفق نبودم.
تابش مستقیم نور برای دوربین ضرر داره ؟ کلا این عکس ها که درش نور تجزیه میشه جذاب هستند ( چه نکاتی را برای گرفتنش باید توجه کرد ) ؟
![]()
فکر می کنم فیلتر مناسب این کار برای لنز موجود باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)