دوستانی که با شاتل در اتباط نزدیکند میشه بپرسند که آیا شرکت حالا حالاها قصد اومدن به لنگرود رو داره یا نه
آخه شارژم از اندیشه تموم شده نمیدونم تمدید کنم یا نه چون تو لنگرود فعلا فقط همین اندیشه رو داریم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستانی که با شاتل در اتباط نزدیکند میشه بپرسند که آیا شرکت حالا حالاها قصد اومدن به لنگرود رو داره یا نه
آخه شارژم از اندیشه تموم شده نمیدونم تمدید کنم یا نه چون تو لنگرود فعلا فقط همین اندیشه رو داریم
من قضیه ا ماه رایگان شاتل رو فهمیدم چیه فقط اگه از خودشون مودم بخری 1 ماه رایگان میدن که اونم رو پول مودم میگیرن 59000 مودم دیگه معلومه 1 ماه رایگان باید بدن دم و دستگاهشون بد نیست به پای اندیشه نمیرسه ولی بدک نیست
به منم گفتن تا یه هفته دیگه پرتشون باز میشه همینطوری یه هفته یه هفته داره میره معلوم نیست این یه هفته کی تموم میشه
شرمنده اخلاق ورزشکاری همتون هستم ، میدونم اینجا جاش نیست . ولی اگه کسی یه رپیدلیچ خوب که اکانت رپیدشیر داشته باشه میشناسه ، بمن بده . ممنون .
این تا 100 مگ جواب میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من شاتل هستم عزیز و خطه 4 هم هستم.
سرعته دانلود والا همیشه رویه 70-80 هست...نوسان و قطعی نداره در طول روز...من از وقتی که از اندیشه اومدم بیرون به کل یادم رفته که تا چند وقت پیش در هر 1 ساعت باید 10-15 بار dc میشدم و هر یک روز در میون هم 2-3 ساعتی قطعیه اینترنت داشتم!!! فقط یه مشکل داره مثه تمامه isp ها (البته نسبت به بقیه کمتره) بعده ساعته 1 شب یه مقدار افت میکنه، اما time out نداره حتی در بازه ی 1 تا 7 صبح
تنها چیزی که بهم ثابت شده همه ی شرکت ها دروغ میگن، حتی اندیشه...اندیشه میگفت مشکل از مخابراته مرکز 4 هستش و اگه شما هم یادت باشه همه باور کرده بودیم و تویه همین تاپیک هم صحبت سره این بود که مرکز 4 بدترین مخابرات رشت هستش.
یادمه یه بار اینترنت طرفای ساعت 7:30 قطع شده بود، منم ساعته 9:30 باید با گروه می رفتم raid (بازیه آنلاین هست) به اندیشه زنگ زده بودم و پرسیدم بازم چرا اینترنت قطع شده؟ پشتیبانیه فنی بهم گفت: والا ما بی تقصیر هستیم ، خودمونم خسته شدیم از دسته مرکز 4 اونا مشکل برق دارن تویه مرکز!!!!
الان که نگاه میکنم میبینم اون طرف چقدر راحت و ریلکسخالی بسته که من راحت باورم شده.
در کل همه ی مشکلاتی که تویه اندیشه داری رو اگه بیای شاتل فراموش میکنی..البته تا زمانی که تجهیزاته شاتل صحیح و سالم باشن تویه مرکزه4...بعده اون اوضاع میشه مثه اندیشه.
موفق باشی
مشکل این اندیشه چیه؟
2 ساعت داره اررور 691 میده !!!
خسته کرد ملا رو
دیشب پارس آنلاین باحال بود کلی حال کردم
فعلا که دارم هرچی فایل هستش تو اینترنت رو جمع می کنم D:
[QUOTE=mazdak89;5282352]اینترنت بیسیم (wimax) فعلا مبین نت هست . البته قبل از خرید برو سایتش mobinnet.ir ، ببین اصلا خونتون تو منطقه تحت پوشش هست یا نه . آخه خود شهر رشت هم مناطق کور داره مثل خونه ما !!!
مبین نت که تو سایتش نوشته :
در شهرهای اراک، اردبیل، ایلام، بابل، بجنورد، بیرجند، خرم آباد، سمنان، سنندج، شهرکرد و یاسوج شبکه آماده بهره برداری است. در صورت انتخاب سایر شهرها در فهرست انتظار قرار خواهید گرفت.
تا اینا بخوان رشت رو راه اندازی کنن 2، 3 سال طول میکشه
اندیشه ارائه نمیده؟
ظاهرا Point to Point ارائه میدن
این پوینت تو پوینت مگه همون بیسیم نیست؟
شرکت تکنولوژی نیوزیلندی RMS ابزاری ابداع کرده است که می تواند بدون نیاز به کابل کشی مجدد منازل سرعت پهنای باند را 50 برابر افزایش دهد.
این سیستم جدید شرکت RMS به یک مودم شباهت دارد
شرکت تله کام از اولین مشتریان این محصول بوده است
سلام.. شما ممكنه تداخل پورت پيدا كرده باشين.. مثلا فلش يا موبايل شما به كام وصل بوده باشه..
اين بعضي اوقات اين اِرور ناشيانست و خودكار قطع ميشه ! ..
موفق باشين..
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
يكم از اين فايل ها رو هم براي ما بذار دوست من ! ..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)