تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 551 از 800 اولاول ... 51451501541547548549550551552553554555561601651 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ویندوز 64بیت نصب کردم ولی نمیدونم چرا تب Hibernate رو نداره عکس رو مشاهده کنید !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ویندوز 64بیت نصب کردم ولی نمیدونم چرا تب Hibernate رو نداره عکس رو مشاهده کنید !!!

کد:
    سلام

احتمالا درایور کارت گرافیک رو یا نصب نکردید یا کامل نصب نشده.

بیشتر به این خاطر میتونه باشه.

موفق باشید

3. 4 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

کد:
    قدم اول: آيا سيستم شما داراي توانيي ACPI هست؟
    . اولين شرط براي پشتيباني Stand By و Hibernate در يك سيستم، پشتيباني BIOS مادربورد از ACPI يا مدل قديمي‌تر آن Advanced Power Management (APM)o است. از آنجا كه شما فرموديد ويندوز قبلي بدون مشكل هر دو قابليت فوق را دارا بوده پس سيستم شما داراي چنين قابليتي هست. اما ممكنه در اين ويندوز به هر دليلي ACPI بايوس در ويندوز تشخيص داده نشده است. (مشكل درايور يا ...) براي اطمينان از تشخيص ACPI توسط ويندوز به ترتيب:
    1) گزينه Start/Run...o را انتخاب نماييد.
    2) عبارت devmgmt.msc را نوشته و برروي دكمه OK كليك نماييد.
    3) از پنجره Device Manager كه باز مي‌شود برروي علامت + قسمت Computer كليك كنيد تا باز شود.

. هر عبارتي در آن قسمت كه در آن كلمه ACPI نوشته شده باشد را ببينيد به معني تشخيص داده شدن اين قابليت مي‌باشد پس قدم اول به درستي برداشته شده است و به قدم دوم برويد. اما اگر اين عبارت را نديديد، چندين دليل مي‌تواند براي اين مشكل وجود داشته باشد. بر اساس نوع هر مشكل راه حل‌هاي متفاوتي وجود دارد:

A) ممكنه اصلن BIOS سيستم شما (به دليل قديمي بودن) اين قابليت را نداشته باشد. (اي مورد شمامل شما نمي‌شودة به همان دليل قبلي)
    B)
    ممكنه قابليت power management در BIOS غير فعال شده باشد. بهتر است آن را چك نماييد.
    C)
    دليل ديگر ممكنه مشكل درايور مادربورد باشد. اكثرن مشكل فوق با Unistall نمودن درايور مادربورد و نصب مجدد آن (به خصوص نصب دستي) يا دونلود و نصب نسخه جديد آن ممكن است، حل شود.(در تجربيات من گاهي در بعضي از مادربوردها همان درايورهاي مايكروسافت كه بعد ار نصب ويندوز نصب مي‌شوند بهترين سازگاري را پديد مي‌آوردن. اما اين حالت بسيار نادر بوده)
    D)
    هBIOS Update هم يكي ديگر از راه‌ها است.(انجام اين مورد هم براي شما فكر نكنم لازم باشد)

. براي يافتن راحل‌هاي مختلف ديگر بهترينمكان براي جستجو، سايت مايكروسافت هست. براي جستجو در اين سايت يكي از كلمات كليدي زير را به شما پيشنهاد مي‌كنم:

Troubleshooting <Problem name> windows [XP|Vista]o

OR

How to [Troubleshoot|Enable|Disable|Un/Install|Add|Remove|De/Active] <Problem name> windows [XP|Vista]o
    . براي شروع ممكنه لينك زير و لينك‌هاي موجود در آن به شما كمك كند:

قدم دوم
    : نصب درايور كارت گرافيكي و ديگر درايورها

كه دوست عزيزم مسعود خان اشاره كردن هست. اساسن نصب بودن درايور كارت گرافيك، لازمه‌ي فعال شدن دو قابليت مورد بحث است:

. پس از اطمينان از پشتيباني سيستم‌تان از ACPI و نصب درايور مادربورد، فقط كافيست درايور مناسبي براي كارت گرافيك خود نصب نماييد. با اينكار هردو قابليت Standby و Hibernate فعال مي‌شود. حتمن چك نماييد كه درايور كارت گرافيك نصب شده است و درايور متعلق به شركت سازنده است نه مايكروسافت. (مثلن Nvidia يا Ati) (ويندوز اكثر مادربوردهاي با چيپ اينتل را پشتيباني مي‌كند و درايور مايكروسافت را براي آنها به شكل پيش‌فرض نصب مي‌نمايد. همين درايور اكثرن براي چنين منظوري كافيست و گاهي سازگارتر از درايور شركت سازنده است!)

. بر اساس تجربه من نصب درايور مناسب و صحيح كارت گرافيك كافيست تا قابليت‌هاي فوق فعال شوند. اما براي بازگشت از هر يك از حالات Standby يا Hibernate و مواجه نشدن با مشكلي لازم است كه Update-ترين و سازگارترين درايور‌هاي هر قطعه نصب شده باشد. (به طور مثال درايور كارت صدا بايد بر اساس معماري WDM باشد)

قدم سوم: روش تشخيص وجود قابليت‌هاي Hibernate و Standby ؟
    . اكثر شما دوستان اين روش را يعني يافتن و فعال كردن قابليت‌هاي فوق را بلد هستيد، اما براي ديگر دوستاني كه با آن آشنايي ندارند ذكر مي‌كنم. (روش زير تقريبن همان روش skyupper2 هست ولي با توضيحات بيشتر):
    1) گزينه Start/Run...o را انتخاب نماييد.
    2) عبارت powercfg.cpl را نوشته و برروي دكمه OK كليك نماييد.
    3) اگر در ديالوگ باكس Power Options Properties تب Hibernate وجود داشته باشد، آن تب را انتخاب و برروي تيك "Enable hibernation" كليك نماييد. برروي دكمه Apply كليك كنيد.
    4) اگر در تب Advanced و قسمت "Power buttons" هر دو گزينه Standby و Hibernate وجود داشت، پس سيستم شما از اين قابليت‌ها پشتيباني مي‌كند.

. اطلاعات بيشتر در مورد استفاده‌هاي مختلف از اين قابليت‌ها و روش‌هاي مختلف براي حل مشكلات‌شان:

5. 6 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ACPI مورد نظر پیدا شد

درایور گرافیک هم آخرین ورژن 197.45_desktop_winxp_64bit_english_whql نویدیا هست
    تمام درایورهای مادربورد هم نصب هست

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مادر بورد من GA-MA770t-ud3 هست شاید درایورهای کلی این مادربورد 64 بیت رو ساپورت نمیکنه نمیدونم شایدم اشتباه میکنم
    از کجا میتونم دقیقا تمام درایورهای این مادربورد رو برای 64بیت دانلود کنم؟؟؟

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ACPI مورد نظر پیدا شد

درایور گرافیک هم آخرین ورژن 197.45_desktop_winxp_64bit_english_whql نویدیا هست
    تمام درایورهای مادربورد هم نصب هست
    سلام
    من قبلا جواب شما رو با يكي ديگه اشتباه داده بودم ببخشيد.تو cmd بنويسيد powercfg /hibernate on ببينيد اروري براتون ميده.در ضمن نداشتن رم كافي,پشتيباني نكردن قطعات سخت افزاري هم ميتونه دليلي براي اين كار باشه.
    Last edited by Dew Drop; 15-05-2010 at 01:36.

9. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام من به یه مشکل دیگه برخوردم ؟!!

عجیبه که از وقتی این برنامه tune up utility رو نصب کردم هر روز به یه مشکل جدید میخورم

حالا مشکل جدید اینه که در network conection کلیه کانکشنهایی رو که دارم دیده نمیشه ، اون دوتا مانیتور موقع کانکت شدن پایین غیر فعال شده ، Scheduled Tasks ویندوز غیر فعال شده و ...

تا دیشب ساعت 3 داشتم باهاش کار میکردم هیچ مشکلی نبود ، سیستم هم خاموش نشده در خلال این ساعات هم کسی پای سیستم نبوده یهو خود بخود این اتفاق افتاده ؟؟؟؟؟!!!!

کسی نیست منو کمک کنه؟ ، یا مجبورم دوباره ویندوز نصب کنم؟

میگه سرویس نت ورک کانکشن غیر فعاله این یعنی چی؟!!

چطور باید فعال بشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کسی نیست منو کمک کنه؟ ، یا مجبورم دوباره ویندوز نصب کنم؟

میگه سرویس نت ورک کانکشن غیر فعاله این یعنی چی؟!!

چطور باید فعال بشه؟
    سلام
    برای connection این رو امتحان کنید.تو cmd بنویسید
    regsvr32 netshell.dll
    regsvr32 netcfgx.dll
    regsvr32 netman.dll
    بعد اینتر رو بزنیدو ریستارت کنید.برای task scheduler هم مایکروسافت یه راه حلی گفته ولی نمی دونم جواب میده!!!یه امتحانی بکنید.تو درایوی که ویندوز داره کلیک راست کنیدو properties تو اون قسمت مستطیل یه چیزی بنویسید و ok کنیدوببینید جواب میده.در ضمن شما نمی تونید restore کنید؟

12. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Juventus FC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

چند وقته کامپیوتر که روشن میکنم، هر دفع قبل از ظاهر شدن صفحه Welcome، یک صفحه آبی رنگ ظاهر میشه، و میخواد درایو F را چک بکنه(همون صفحه ای که 3 ثانیه بهتون فرصت میده که ازش صرف نظر کنید اگر هم نکردید چند بار میاد و تا %100 میاد پرمیشه). من هم هر دفه میگذارم که این صفحه کار خودش را بکنه، ولی بازم هر دفه ظاهر میشه. مشکل از کجاست؟

ضمن اینکه هر بار وقتی صفحه دسکتاپ ویندوز ظاهر میشه یک پیغام ظاهر میشه( عکس پایین).

کد:
    در همین حال چند وقتی میشه که سیستم به کلی "گیر" هست هر از گاهی هم هنگ میکنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام.

چند وقته کامپیوتر که روشن میکنم، هر دفع قبل از ظاهر شدن صفحه Welcome، یک صفحه آبی رنگ ظاهر میشه، و میخواد درایو F را چک بکنه(همون صفحه ای که 3 ثانیه بهتون فرصت میده که ازش صرف نظر کنید اگر هم نکردید چند بار میاد و تا %100 میاد پرمیشه). من هم هر دفه میگذارم که این صفحه کار خودش را بکنه، ولی بازم هر دفه ظاهر میشه. مشکل از کجاست؟

ضمن اینکه هر بار وقتی صفحه دسکتاپ ویندوز ظاهر میشه یک پیغام ظاهر میشه( عکس پایین).

کد:
    در همین حال چند وقتی میشه که سیستم به کلی "گیر" هست هر از گاهی هم هنگ میکنه.
    سلام
    برای چک کردن درایو این کاررو انجام بدید.تو command prompt بنویسید :chkntfs /x f
    یه راه دیگه هم داره که پست ask_bl عزیز هست

کد:
    براي اون ارور هم بريد تو runبنويسيد regeditبعدHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft \Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
    اونجا گزينه shell رو پيدا كنيد و روش كليك كنيد اگه تو قسمت valudata اين عبارت نوشته Explorer.EXE Regsver.exe قسمت regsver.exe رو پاك كنيد فقطExplorer.exe بمونه,بعد ok كنيد.
    Last edited by Dew Drop; 15-05-2010 at 13:27.

15. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •