SpeedTest بنده خدا مرد تا این تست رو جواب بده
نامحدود 512
SpeedTest بنده خدا مرد تا این تست رو جواب بده
نامحدود 512
نه بابا، قراره قیمت ها بهینه بشه. بعضی از قیمت ها با سرویس ها همخوانی نداره. متاسفانه منم اطلاع دقیقی ندارم.
سلام، متاسفانه اطلاعی ندارم.
با دفتر مرکزی تهران تماس بگیرید. قطعا راهنماییتون می کنند.
سلام
احتمالا به دلیل سیاستهای نماینده منطقه سرویس برنزی ارائه نمیشه و به شما سرویس نقره ای داده شده و قیمتش هم همینه و خودتون هم میبینید که خدا رو شکر سرعتتون خوبه .
سلام دوستان. دیشبم همون 560 مگ دانلود کرد! (با اینکه امتحانی یک گیگ خریدم ببینم محدودیت برداشته میشه یا نه؟). امروز طبق فرمایشات نمایندگان محترم استانهای خراسان رضوی و گلستان، علاوه بر پشتیبانی فارس به پشتیبانی تهران زنگ زدم و به من اینطور فرمودند (خوب دقت کنید):
شما مصرف بی رویه در ترافیک شبانه داشتید (1 ماه و 20 روز 332 گیگ گرفتم!) و سیستم یک روبوت هوشمند داره که جهت جلوگیری از ضرر شرکت ترافیکتون رو محدود میکنه (از طریق محدود کردن سرعت). بنابراین در blacklist قرار گرفته اید و این وضعیت ادامه خواهد داشت تا اینکه نسبت به شارژ دورهی بعد (همون تمدید) اقدام نمایید. پس دوستان میشه اینجور نتیجه گرفت که اینکه گروه فن آوا محدود نمیکنه، مطلقاً همچین چیزی صحت نداره (برخلاف پست های این تاپیک و حرف های متناقض بعضی از پشتیبانان). اما اگه مصرفتون مثل من نیس و می تونید مدیریت کنید جای نگرانی کمتر هس.
همچنین عرض کنم که چند نفر از پشتیبانان واسه این که یک معیار بدن بهتون تا این محدودیت اتفاق نیفته (برای اینکه سیستم هوشمنده و معیار دو دو تا چهار تا نمی تونید براش تعریف کنید!) صحبت از همون مصرف شبانه دو برابر روزانه به میان میارن.
با تشکر از همه.
Last edited by shakhdar; 18-11-2014 at 11:07.
یه چیزی مثل شاتل داره پس اما با محدودیت خیلی بالاتر یعنی مثلا شاتل بالای ۳۰-۴۰ گیگ هست این اما خیلی بیشتر
شما مگه سرعت شبانه قبلت چقدره بوده که انقدر تونستی دانلود کنی؟
یعنی شما تو ۵۰ روز ۳۳۲ گیگ گرفتی
میشه شبی ۶.۶۴ گیگ
میشه ساعتی ۱.۳۲ گیگ هر روز در ماه شبانه دانلود کردی
میشه سرعت شما حدود ۳۹۰ کیلو بایت بوده در ثانیه!
چه سرویس داشتی انقدر سرعت میداده شبانه؟!
سلام. آره دقیقاً مثل شاتله ولی با محدودیت کمتر (خودم از شاتل 7 مهر امسال کوچ کردم اینجا). حالا بعضی از شرکتهای دیگه واسه اینکه چنین آشفتگی تو افکار مشتری نباشه بیانیه میدن (مثل صبا و پارس و مبین که گفتن شبانه دوبرابر روزانه) ولی فن آوا و شاتل صحبت از سیستم هوشمند میکنن (البته شاتل از همون اول اشارههایی به این موضوع می کنه و تو سایتشم همون fair use policy هس ولی فن آوا وقتی محدود بشی بت میگه!). عرض کنم که سرویسم 1 مگ 3 گیگ شبانه رایگان هسش. شما پست های دیروز و پریروز رو نگاه کن کلی پست زدم! همشونو بخون تا از جریان بیشتر مطلع بشی.
Last edited by shakhdar; 18-11-2014 at 11:08.
یه چیز دیگه هم هس بگم خدمتتون:
من از 7 مهر سرویس 3 ماهه گرفتم اما تو 10 آبان اشتباهاً رفتم ارتقاء سرویس رو زدم و سرویسم روزهای باقیموندش سوخت! چیزی حدود 57 روز! چون اگه پیش فاکتورش صادر بشه حتی اگه پرداخت نکنی سرویست میسوزه که من نمیدونسم، فکر کردم قبل از اینکه پول بدم (که البته ندادمم) اونچه که باقیمونده رو محاسبه میکنه و بعد از این که ارزش گذاری کرد فاکتور جدید رو برای سرویس جدید صادر میکنه و بنابراین مجبور شدم همین سرویس قبلی رو ولی این بار به مدت یه ماه بگیرم! یعنی تا 10 آذر باید برای اتمام دوره صبر کنم!!
Last edited by shakhdar; 18-11-2014 at 11:41.
واسم جالبه این همه اطلاعات اشتباهی که دارید توی این تاپیک میدید !!!
حتی من رو هم به شک انداختید ! و مجبور شدم دوباره بپرسم چه خبره !!!
آقا این سم پاشیها رو تو تاپیکی بکنید که کسی از اون شرکت نباشه نه اینجا که حداقل من و جناب قلی زاده هستیم !
برای بار هزارم میگم !
فن آوا هیچ محدودیتی در سرویسهای شبانه و روزانه قایل نمیشه و فقط در ساعات شبانه به دلیل ترافیک بسیار زیاد امکان داره تا سرعت اسمی بیاد پایین .
هیچ گونه مصرف منصفانه و یا قانون جدیدی در فن آوا اعمال نشده .
لطفا بس کنید
خب همشهری کم هم دانلود نکردی!!! ولی در هر صورت تمدید که کردی خبرشو بزار ایا محدودیت برداشته شده یا نه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)