اتفاقا از همون شماره اول انحصاری پی سی بودش که در سال 1998 منتشر شد و سه سال بعد برای PS2 هم اومد
شماره دوم هم سال 2004 اول برای پی سی اومد و سال بعدش برای Xbox
اتفاقا از همون شماره اول انحصاری پی سی بودش که در سال 1998 منتشر شد و سه سال بعد برای PS2 هم اومد
شماره دوم هم سال 2004 اول برای پی سی اومد و سال بعدش برای Xbox
لامصب مخمو زدی که 1 رو هم بازی کنم
میدونستم باحاله و فقط میخواستم یکی بگه باید همه رو بازی کنی.. رفتم برا دانلود.
دمِ شما گرم......
کی بهتر از شمااگه نظر منو می خواید![]()
دوستان گل سلام
مخلص همتون ( من نیستما)
دوستان چند تا بازی می خواستم معرفی کنین ( البته با هزار خواهش و تمنا و ... ) که شرایط گرافیکی و منظره هاش و اینا شبیه به بازی Farm Tribe باشه
فقط محیط گرافیکی و سرسبز بودن و ایناش برام مهمه ( نه داستان ( البته داستانش تو همین مایه ها باشه ، یه بار قبلاً همین سوالو کرده بودم یکی بهم گفت کرایسیس ، گفتم فکر کنم اینو دوستام می گفتن اکشن و بکش بکشه که ، بعد یارو گفت آره اما کناره اونجاهایی که آدم می کشی گل و درخت و اینا هست ( الان می خوام این سمایل یاهو رو بذارم اما فکر نکنم باشه :| )) و نه چیزای دیگه )
اگه فهمیدین چی گفتم برین تست هوش هیون رو بدین حتماً بالای 58 می شین
با تشکر
زیاد نفهمیدم چی نوشتی ولی فک کنم تو اون تست هوشی که گفتی 50 بشم
بعدشم این بازی شاید بدردت بخوره :
farm frenzy
که چندتا نسخه داره
ولی خودم این بازی رو بهت پیشنهاد میکنم البته ادونچر نیست ولی خیلی حال میده
harvest moon
که اینم چند نسخه داره که بهترینش harvest moon back to nature ولی مال ps1 که میتونی با مبدل بازیهای ps1 بازی کنی![]()
دوست خوبم ، ممنونم از کمک
اون اولی رو پیشنهاد کرده بودن ، منم بازی کردم اما متأسفانه ...
شما که تو این حرفه هستین همین که کمکم کردین خیلی ممنونم اما ازتون درخواست دارم این تاپیک رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر وقت دارین ریویو منو هم بخونید تا دقیقاً منظور منو متوجه بشید ( شاید اصلاً فارم ترایب رو بازی کرده باشین ، کلاً دارم می گم )
اونا رو هم که معرفی کردید حتماً گیرشون می آرم ، اما گرافیک فارم ترایبه که واسم مهمه
با تشکر فراوان
ویرایش 1 : من که جسارت نکردم راجع به اون تست هوشیاما اگه می فهمیدید 60 می شدید
![]()
Last edited by koroshfe; 28-12-2011 at 20:53.
سلام.
یه بازی بیلیارد گرافیکی توپ میخوام.
چی دارید؟؟؟
در ضمن offline باشه.![]()
Last edited by n_n136902; 28-12-2011 at 22:00.
آقا شما دیوانه اید...........
.
.
.
.
.
..
...
البته دیوانه این بازی
دارم میدانلودم ببینم چیه شاید هلپیدم بهت
ویرایش 1 : اگه بفهمم چی میخوای به خودم از 60 به بالا میدم
بعدشم شما این بازی harvest moon :back to nature رو با مبدل رو پی سی بازی کن مطمئنم ضرر نمیکنی....!!!
اینم شاهد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by VAMP!RE; 28-12-2011 at 22:32.
خيلي خنديدم
زياد به فيخبوك مي رينااا
برادي بعدش نياي نزني ما رو هااا ، شايد خوشت نياد ، اما كسايي كه بازي زياد انجام دادند طرفدار چنين بازي هايي هستند چون سبك خوبي داره
از قديم گفتن بعد از كال آف ديوتي ميني گيم مي چسبه
خدايي اينقد تو آرامشم تأثير داشته و نتونستم مثلشو پيدا كنم دارم تيم جمع مي كنم با خرج خيلي زياد تا شايد تونستيم يه چيز خوب ساختيم شايد برامون درآمد زايي هم كرد
ممنون كه به فكر ماييد
با تشكر
اين harvest moon براي نينتندوش هم نيس ؟ فكر كنم قديما بازي كردم و جز يكي از بهترينامه
ممنون
Last edited by koroshfe; 28-12-2011 at 22:33.
بچه ها اگه اينو كمكم كنيد براتون ٦٠٠ ٧٠٠ تا تشكر مي گيرم
يه بازي بود حدود ١٠ ١٢ سال پيش ، يه گربه ه بود كه اول تو زندان بود ، فرار مي كنه و مراحل رو مي سازه
بازي اول شخص همون گربه ه بود ، يه لباس شبيه لباس هاي ناپلئوني تنش بود به رنگ آبي ، خيلي تو خاطرمه اين بازيه ( حتي يادمه تو تنظيمات كليدي ديفالتش F ضربه ب قدرتيشو مي زد )
يه بازيه ديگه هم كه دنبالشم اينجوري بود كه يه نقاش يه كاميك بوك ( نقاشي ) مي كشه و يك شخصيت هم مي كشه ، ما اون شخصيت هستيم و بين موضوعات كاميك ( نقاشي ) حركت مي كنيم و مي جنگيم
اين دو تا بازي كودكي منو ساختن
با تشكر![]()
الان باید برم خانومم میخواد منو بخوره
گذاشتم رو دانلود بعد بهت خبر میدم
فعلا !!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)