من تازه گوشی نوکیا5700 رو خریدم.وقتی برنامه میزدم راحت میزد .رفتم توی app.managerاونجا یه برنامه رو به توره اشتباهی پاک کردم.الان هر چی برنامه میزنم میگه:certifficate error .contact your supplies.چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنید.![]()
من تازه گوشی نوکیا5700 رو خریدم.وقتی برنامه میزدم راحت میزد .رفتم توی app.managerاونجا یه برنامه رو به توره اشتباهی پاک کردم.الان هر چی برنامه میزنم میگه:certifficate error .contact your supplies.چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنید.![]()
این ارور یعنی اینکه باید برنامتو ساین کنی اگه بلد نبودی بگو تا یه کاریش بکنیم!!!!!
آخه مشکل اینجاست که هر چی برنامه میزنم اینو میگه.یکی هم این بود که همان برنامه دفعه ی اول کار کرد .ریموو کردم .دفعه ی دوم نشد.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا یکی از دوستای منم اینجوری شده !!! زبطی هم به ساین نداره آخه جاوا هم روش نصب نمیشه !!!
ای ول خیلی باحال بود ... خوشمان می آید
راستش یادم نمیره دو سال پیشتر که خریده بودم همه میگفتن وایچه گوشی باحالیه ... اما حالا دارم با گوشی دومم خیلی حال میکنم ... مخصوصا اینکه MP4 م ضبط میکنه که دیگه میشه شاه گوشی
![]()
سلام. آقا كسي ميدونه چجوري ميشه اين خش هاي روي قاب رو برداشت؟ اخه يه جوريه كه انگار ميشه اينكارو كرد. مثلا به مرور زمان كه دست كشيدم روش بعضي از خش هاي روي قسمت هاي پايينش برداشته شده. با چي ميتونم اين خش ها رو بساوونم؟!!
کشک کیلوی 2000 تومن کجا بود . این گوشی چینیه هنوزم این طرفا نیومده .
كيفيت عكس هاي من خيلي بده در مقايسه با دوربين هاي 2 مگا پيكسل گوشي با مارك هاي ديگه
خودم فكر ميكنم لنزش از اول مشكل داشته
ميشه لنزش رو عوض كرد؟
چطوری اون گیره رو در بیارم.
خیلی سخته.
اون میله کوچولو که گیره رو به پانل وصل کرده در نمیاد.
لطفا بگید چطوری و با چی گیره رو در بیارم.
ممنون.
سوال بسیار مهم ...
کسانی که بلدن جواب بدن.
چطوری اون گیره رو در بیارم.
خیلی سخته.
اون میله کوچولو که گیره رو به پانل وصل کرده در نمیاد.
لطفا بگید چطوری و با چی گیره رو در بیارم.
ممنون.
گوشي منم اينجوري شدمن تازه گوشی نوکیا5700 رو خریدم.وقتی برنامه میزدم راحت میزد .رفتم توی app.managerاونجا یه برنامه رو به توره اشتباهی پاک کردم.الان هر چی برنامه میزنم میگه:certifficate error .contact your supplies.چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنید.
savalan_sahand is offline اگاه كردن مديريت از مخالفت Reply With Quote
يه مستر ريست و يه فرمت حلش ميكنه
يه بك آپ هم بگير از مموريت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)