تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 551 از 1404 اولاول ... 514515015415475485495505515525535545555616016511051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,501 به 5,510 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teheran

پيش فرض

برای پی اس پی؟ برای همه ی کنسول ها برای ما دی اس دار ها هم Gta میاد فکر کنم سه ماه آینده همگی میریم فضا.

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

بچه ها کسي ميدونه توي silent hill واسه psp اون ماشين لباسشويي که تو هتل هست چه جوري درش باز ميشه يدونه قلب طلايي تو استخر هست اونو بايد چيکار کنم

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تو xmb (منوی اصلی) select رو بزن umd iso mode رو بزار رو m33
    تمام حالت هاي موجود در قسمت
    UMD iso mode
    را امتحان کردم،
    باز هم همون ارور The game could not be started
    رو ميگرفتم.
    علي الحساب بي خيال اين بازي Star Wars
    شدم.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

برای پی اس پی؟ برای همه ی کنسول ها برای ما دی اس دار ها هم Gta میاد فکر کنم سه ماه آینده همگی میریم فضا.
    البته زیاد دلتو برای gta صابون نزن نمیدونم GTA 2 رو بازی کردی یا نه ولی این نسخه ی دی اس مثل GTA 2 هستش یعنی کاملا دو بعدی و دوربین از بالا ....

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

جدی؟! از کجا شنیدی ؟ ایول اگه بیاد خیلی خوب میشه...خدایی منتظر روز های خوب برای psp باشین از چند ماه دیگه بازی های ردیف یکی یکی برا psp میاد
    من توي سايت زير خوندم كه بازي devil may cry ميخواد براي پي اس پي بياد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته زیاد دلتو برای gta صابون نزن نمیدونم GTA 2 رو بازی کردی یا نه ولی این نسخه ی دی اس مثل GTA 2 هستش یعنی کاملا دو بعدی و دوربین از بالا ....
    پس نتيجه ميگيريم كسايي كه دي اس دارن به جاي دي اس برن با پي اس وان جي تي اي بازي كنند
    Last edited by mohammad_dj_kazin; 18-08-2008 at 16:24.

6. این کاربر از mohammad_dj_kazin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از کل PS3 با 360 چشممون به کل PSP و DS روشن!البته DS واقعا جلوی PSP حرفی نداره.

بچه ها کسي ميدونه توي silent hill واسه psp اون ماشين لباسشويي که تو هتل هست چه جوري درش باز ميشه يدونه قلب طلايي تو استخر هست اونو بايد چيکار کنم
    اول فایلشو از اون اتاقی که گیره (منظور گیره ی کارگاهی!همون که قطعه ها رو میذارن لاش) وردار نوشته چطوری باید دکمه ها رو بزنی.راهنماش هم روی میز اتو تو همون اتاق ماشین لباسشوییه هست.اون قلب رو هم (باز فکر کنم) باید تو اون یکی دنیا از کف استخر ورش داری با همون گیره هه بشکنیش.اگه درست نوشتم باید تشکر کنی ها!آخه چند ماه پیش تمومش کردم.همینم که یادمه خوف حافظست!

8. این کاربر از Arshia001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بعد از کل PS3 با 360 چشممون به کل PSP و DS روشن!البته DS واقعا جلوی PSP حرفی نداره.
    كاملا تاييد ميشه

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

اول فایلشو از اون اتاقی که گیره (منظور گیره ی کارگاهی!همون که قطعه ها رو میذارن لاش) وردار نوشته چطوری باید دکمه ها رو بزنی.راهنماش هم روی میز اتو تو همون اتاق ماشین لباسشوییه هست.اون قلب رو هم (باز فکر کنم) باید تو اون یکی دنیا از کف استخر ورش داری با همون گیره هه بشکنیش.اگه درست نوشتم باید تشکر کنی ها!آخه چند ماه پیش تمومش کردم.همینم که یادمه خوف حافظست!
    بازم دمت گرم که جواب دادي مهم نيست درست نوشتي يا نه مهم اينه که جواب دادي.مرسي

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

اويل پي اس پي 2009 مياد منم شنيدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید خبر وجود این بازی یه ماه نیست که اومده، شما این خبر رو از کجا گیر آوردی؟

معمولاً کسانی که این حرفها رو می زنن یه بار هم DS بازی نکردن. واقعاً جالبه که تو یه جمله کلاً یه کنسول رو که 70 میلیون فروش داشته بشورید و بذارید کنار.
    شما تا حالا چند تا homebrew و بازی از دی اس بازی کردید؟ guitar hero: On tour، Dr Kawashima's brain age check، homebrew physics ، homebrew My virtual piano، Nintendo Dogs، یا دهها بازی فوق العاده دیگه. شما چند بار این ها رو بازی کردید؟ خیلی از کسایی که این حرف رو میزنن وقتی این بازی ها یا homebrew ها رو میبینند خوف می کنن.

خلاصه، حساب شده یک کنسول رو نقد کنید. من طرفدار نینتندو هستم، ولی نمیام یهو بگم: PSP هیچ حرفی جلوی دی اس نداره. حتی اگه بهش معتقد باشم که نیستم.

شما از روی چه مدرکی این حرف رو می زنید؟ این که تو ایران پرطرفدار تره؟ دوست عزیز، کشور ما از نظر تجاری به کشور های دیگه کاملاً مرتبط نیست. در واقع تو ایران اصلاً console wars وجود نداره! چون هر شرکتی بیشتر نمایندگی بزنه میبره و هیچ چیز دیگه ای تعیین کننده نیست. شما باید بازار بین المللی رو در نظر بگیرید که نتیجه اش مشخصه.
    همین گیم های سیاه سفید دو هزار تومنی تا حالا بیشتر از DS و PSP تو ایران جا افتاده اند. پس دی اس و PSP در برابر این دستگاه اولیه هیچ حرفی ندارند، هان؟

13. 3 کاربر از imakbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •